Tuesday 16 April 2013

Stele de visare.

Imi privesc mainile tolanite pe taste..
Intr-adevar , sunt chiar ele .. 
Niciodata nu am avut maini frumoase , niciodata nu cred ca o sa am , nu voi putea visa la cineva care se va indragosti de mainile mele pentru ca nu sunt frumoase.
E destul de ciudat sa scrii despre maini..
Dar si ce sa faci atunci cand ai incetat chiar si sa-ti doresti . 
Nu sunt trista.
Daca asta va era intrebarea , sunt prinsa in lanturile unei visari continue ..
M-am indragostit.
Tot de el , de D. , scrisoarea mea inca nu a ajuns dar inca nu-i timp sa turbez...Poate ca acum rataceste printre stele , ceea ce mi-as dorii sa fac si eu . 
Citesc O scrisoare de dragoste-M.Drumes
Ma face sa fiu si mai visatoare , si mai revoltata asupra a tot ceea ce inseamna masculinitate sau hm..., nu stiu .
Pafi mereu imi pune intrebari si mereu raspund cu " nu stiu " si el zice ca nu stiu nimic iar eu zic ca stiu si atunci ma intreaba ce stiu si in afara de nume si domiciliu imi dau seama ca eu chiar nu stiu prea multe..
E ca si cum m-ar intreba cineva ce-am facut azi , adevarul e ca n-am facut nimic interesant.
Cel mai placut moment al zilei e acela cand pun capul pe perna , nu pot sa adorm fara sa ma gandesc ca D. al meu ma saruta si ma imbratiseaza , sau ca Pafi vine in sfarsit aici , iar in vis .. eu sunt frumoasa si sunt asa cum mi-as dorii sa fiu , da , visele sunt frumoase , dar visele sunt vise si nimic nu poate sa schimbe asta.
Daca cineva mi-ar spune ca el e pentru mine , sau eu pentru el ..
L-as astepta , un an , doi , trei , cinci...
Poate si mai mult , dar cine stie..
Mi-as dorii sa ajunga scrisoarea mea..chiar mi-as dorii , ma intreb , de ce ingerii n-ar vrea sa ajunga in mainile lui , chiar vreau , vreau , vreau sa ajunga si daca nu va ajunge inseamna ca nu am vrut cu adevarat , ca nu am vrut suficient.
Sper ca viata mea sa devina interesanta , macar pe viitor..vreau sa rad , sa ma joc si sa ma distrez , sa invat sa ma accept si sa fiu frumoasa .
Vreau sa reusesc cumva sa fac ceea ce mi-am propus..
E plictisitoare aceasta viata , si grijile , dezamagirile au acaparat de mult momentele fericite , ce ma oftica si mai tare este instrainarea mea de El .
In orice caz..viata e plina de neprevazut , deci viata e frumoasa..
Sper ca vantul , furtuna si ploaia sa nu imprastie dragostea mea din scrisoare , sper sa ramana acolo teapana , si imi doresc sa ajunga..
Te rog . 
                                                                                        Ascunsa.                

4 comments:

  1. Și cum e să fii îndrăgostită? Eu nu știu... știu cum e să vorbești cu un băiat de departe, pe care nu l-ai văzut lângă tine. CHIAR ȘTIU. Practic sportul ăsta în prezent... :)
    Sper să ajungă scrisoarea! Asta da poveste!

    ReplyDelete
  2. N-a ajuns? Mama ei! Sa nu ma faca sa ma duc dupa ea :)) Sper sa iti ajunga scrisorica :) Si apoi D ala sa nu cumva sa-si bata joc ca una ii dau! Te pup frumoaso :*

    ReplyDelete
  3. Trebuie sa ajunga,asa trebuie sa gandesti...sa punem si binele in fata:)

    ReplyDelete
  4. Să ştii că bărbaţii ne observă mâinile.Chiar dacă nouă ne sunt indiferente,pentru ei mâinile au reprezentat întotdeauna eleganţă şi stil.Nu ştiu..e foarte ciudat.

    Chiar dacă scrisoarea nu a ajuns,mai este timp,nu-i aşa?Mă bucur că nu ,,turbezi" din cauza asta.E bine.

    Se pare că tu chiar eşti îndrăgostită!Nu credeam că va fi ceva atât de serios!Postarea ta mi-a oferit mult calm,nu ştiu cum..dar a făcut-o.M-a făcut să îmi aduc aminte de cât puteam să iubesc odată.Acum a mai rămas doar o pulbere din tot ce-a fost.Şi nu e bine să regretăm trecutul,nu-i aşa?

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu