Friday 12 April 2013

Scrisoare [12.04.2013]


  •  12 Aprilie 2013

Cu emotie si dupa lungi incercari mi-am aruncat azi ultima privire pe plicul ce continea scrisoarea pentru baiatul ce imi bantuie viata de cateva luni bune. 
M-am uitat la plic..hm , eu fac asta , chiar fac asta.
Ok..la 3 ...
1,2...3 . Cred ca scrisoarea mea doarme acum linistita alaturi de celelalte chestii neinteresante in cutia postala..
Ei bine...scrisoarea va ramane micul nostru secret , vreau sa ajunga acolo unde trebuie, vreau sa tin minte ziua asta , ba nu , trebuie sa tin minte ziua asta.
Dragos , am crezut ca sentimentele mele pentru tine s-au rarit , am crezut ca timpul va lasa in inima mea doar sentimente de prietenie dar m-am indragostit iar de tine , iar si iar. 
Nu stiu ce imi faci ... nu ma pot supara pe tine si chiar nu stiu daca astea sunt efectele iubirii .
Intr-un fel imi e rusine sa spun ca te iubesc pentru ca nu sunt convinsa ca stiu ce e iubirea...iubirea cred ca e mult mai suprema , cred ca inima mea este totusi prea tanara sa simta o iubire atat de suprema , dar pentru inima mea mica , iubirea asta da pe afara.
Sunt fericita ca te iubesc , si pe tine si pe Pafi , doar ca de tine sunt indragostita.
Mi-ai zis ca iti e indiferent daca iti trimit sau nu scrisoare , dar dupa ce o sa citesti sper ca acest lucru sa se schimbe , sper ca astfel sa-mi pun o mica amprenta pe viata ta...sper ca peste ani , sa deschizi o cutie veche si sa gasesti acolo visul meu adolescentin sub forma unei scrisori uzate , sa zici cu un suras pe buze " Da...am cunoscut-o pe ea , oare ce mai face ? "
Intr-adevar , imi imaginez doar un deznodamant trist , chiar nu cred ca aceasta prietenie poate sa invinga distanta sau vietile noastre diferite..si daca Dumnezeu ar vrea sa te rezerve pentru mine..ei bine , asta ar fii waw , ar intrece orice si as fii deosebit de incantata gandindu-ma ca da , viata mea a batut un film sau o carte.
Poate , sigur , tu nu vezi asa lucrurile , dar pot eu oare sa-mi indepartez visele , pot eu oare sa nu mai sper ?
Ma face fericita aceasta iubire copilareasca sau nu , ma simt special ca mi-a venit in minte sa-ti trimit aceasta bucata de hartie in care mi-am pus sperante , emotii si daca ea ...daca nu ar ajunge , as fii intr-adevar dezamagita . Dar nu , Dumnezeu va ingadui sa iasa asta asa cum imi doresc , si poate tu , poate tu o vei pastra , poate iti vei aminti . 
Momentele in care ma gandesc ca astea sunt doar iluzii , momentele in care ma simt asa de singura si parasita nu m-au oprit totusi sa te iubesc , acum , chiar daca nu-mi impartasesti aceleasi sentimente , faptul ca intr-un fel tii la mine, si sper ca asta sa fie adevarat , asta ma face fericita ...
Chiar sper ca si voi sa simtiti aceste sentimente cand o sa cititi pentru ca sunt frumoase...

Multumiri : Ii multumesc in primul rand zapacitei mele Zappy fiindca dansa e singura care in afara de mine a citit si a ras de scrisoare , care a facut ceva amuzant din asta si care m-a incurajat .
Ii multumesc colegului meu de clasa care stie tot , Gabi , pentru ca mi-a gasit codul lui postal desi habar n-are cui si de ce voiam sa trimit o scrisoare , ii multumesc lui Beni pentru ca m-a mai lamurit cu plicurile alea si ii multumesc internetului caci mi-a fost calauza.
Ii multumesc lui D. pentru ca si-a indeplinit datoria si mi-a dat adresa.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta idee si imi multumesc mie pentru ca m-am descurcat.
Aaa , ii multumesc postaritei pentru lipici si femeii dragute care m-a lasat in fata ei .

Ascunsa.

19 comments:

  1. Ahh,ce frumos!În zilele noastre o fată să scrie o scrisoare persoanei iubite e un lucru foarte rar întâlnit.Asta dovedeşte că eşti foarte foarte specială.

    Acum,să revenim la subiectul scrisoare.În primul rând nu va crede că este o chestie atât de neinteresantă,deoarece e scrisă de tine.Îţi dai seama ce va simţi el când o va citi?Când o va deschide?UUU:)some naughty butterflyes!:=

    Uhh,şi ştii ce mai îmi place?Că eşti atât de romantică şi că îţi descrii atât de bine sentimentele!Mai ales când i-ai spus lui Dragoş că îl iubeşti atât de mult.Şi încă ceva:ai făcut bine că ai comparat sentimentele tale faţă de el cu cele faţă de Pafi.Poate aşa îşi va da seama că de el eşti îndrăgostită cu adevărat!Oh my..how romantic!How cute:x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Raisaaa . :*
      Dar cred ca ai facut o mica confuzie. Stii , asta nu e scrisoarea pentru el , adica i-am trimis scrisoare dar aici am scris ceea ce simt eu , in scrisoarea pentru el am scris altceva si nu voi scrie aici ce i-am scris , caci e secret.
      Oricum , nu te gandi la cine stie ce roman de dragoste caci i-am promis ca nu va fii prea mult dragoste , doar ii multumesc pentru anumite lucruri si mna, chestii dintre noi.

      Delete
  2. Ce frumos! Foarte frumos! Chestia asta cred ca e cea mai draguta chestie existenta. E asa de romantica. :x Si e o scrisoare, o scrisoare pe hartie, genul ala de chestie care ramane acolo intr-o cutiuta amintirilor si care (cat timp nu arde casa) e eterna. Esti buna, esti foarte buna!!! >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arigatou ! >;d<
      DA..sa speram ca va pastra scrisoarea.

      Delete
  3. ce frumos,ce frumos,ce frumos, o Doamneee,CE FRUMOSSSSSSSS!!!
    vreau sa stiu daca-ti scrie inapoi 8->.
    sincer,e asa frumos ca scrii scrisori si nu trimiti mesajeee sau mail-uri,puteai foarte simplu sa-i trimiti un sms.offf,esti asa specialaaaaaaaa:x.
    te admir!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma flateeeezi .
      Nu imi poate scrie adresa mea din moment ce nu are adresa mea si nici nu cred ca o sa o aiba..e complicat.
      In plus , e indiferent si chiar daca ar avea adresa nu mi-ar trimite. E cam dificil .

      Delete
  4. Iiiii ce frumos!
    Ai sentimente superbe :)

    ReplyDelete
  5. Cuvintele mari mi se par mai usor spuse prin intermediul scrisorilor,desi,pare antic,ma simt mai bine..deci sa speram ca scrisoarea ta a ajuns cu bine si vreau sa postezi ce ti-a raspuns,daca o va face:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa cum le-am spus si celorlalti , nu are adresa mea si in plus , el a zis ca e indiferent fata de gestul meu .

      Delete
  6. :)) Până să termin de citit, deja îmi făcusem în cap un comentariu în care să-ţi spun că sunt supărată pe tine că mi-ai dat altceva să citesc. Şi pe colegul ăla al tău tot Gabi îl cheamă ;)).
    Mă bucur că te-am putut ajuta şi cu toţii aşteptăm răspunsul :P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti-am zis ca nu exista niciun raspuns.
      Cum as putea eu sa-ti dau sa citesti altceva.
      Nt nt nt .

      Delete
  7. O invidiez pe Zappy:). Cât de drăguț...Sunt tare curioasă care o să fie răspunsul (trebuie să existe un răspuns, la așa ceva). Ești o persoană deosebită cu sentimente la fel de deosebite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu trebuie sa o invidiezi , ceea ce scrie aici e mult mai profund decat ceea ce am scris acolo deoarece mi-a fost rusie sa-i scriu povesti de dragoste si chiar i-am promis ca nu voi face asta..
      Raspuns , ma indoiesc dar sa speram ca ajunge scrisoarea.

      Delete
  8. Awww,ce dragut!Te apreciez pentru curajul de a o trimite.Nu iti e teama de reactia lui?Baietii nu prea inteleg lucrurile astea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm , nu imi e teama..Stiu ca nu o sa inteleaga adevarata valoare a scrisorii , am trimis-o asumandu-mi riscul asta , cu toate astea , o fac in primul rand pentru mine .

      Delete
  9. Doamne ce frumos ti-ai asternat sentimentele !! Scri foarte frumos si sper ca El sa iti citeasca scrisoarea !

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu