Saturday 6 April 2013

Ramai .

   hei .
Nu stiu daca ceea ce simt acum e corect , cand ma gandesc la tine incep sa simt durere..
Ai zis ca nu pleci dar eu te vad departandu-te.
Nici macar nu vad rostul in a scrie la momentul de fata , pot spune doar ca imi este teama . 
Am obosit..
Sa te tin langa mine..
Am citit undeva ca e bine sa iubesti dar nu e bine sa fortezi pe altul sa te iubeasca. 
Simt ca te fortez...
Ma duc in jos , cu orice , mi-am zis ... " E ok , nu-i asa , ai incredere in tine , mergi mai departe ! " 
Si am mers..dar tu , tu nu ma ajuti si cum zici tu " suna ca un repros tampit " , nu vreau sa reprosez nimic nimanui..vreau sa nu te pierd pentru ca esti singura mea nadejde in afara de Domnul . 
Chiar daca nu spui nimic , chiar daca nu esti aici , chiar daca sunt o bleaga , cand ma gandesc la tine prind curaj , sau cel putin asa era.
Vreau sa-ti cred cuvintele , vreau sa cred in tine si cel mai mult , vreau sa cred in mine.
Imi e greu sa mai cred ca tu vrei sa vorbesti cu mine atunci cand intri pe mess la 12 noaptea cand eu trebuie sa ies...
Imi e greu sa cred cand chiar daca lipsesc nu ma cauti .
Imi e greu sa cred cand discuti sec si prost.
Pleci .
Crede-ma cand iti zic , chiar pleci . Asa cum ai plecat atunci , si am pus punct si te-ai intors , dar pana cand ? De ce nu vrei sa vezi , chiar incerc..pe bune , sa te tin aici , dar banuiesc ca pana la urma muntii nu pot fii mutati , indiferent de cum bate vantul .
Sunt tot eu , tot aici , inconjurata de amintiri , as vrea ca tu sa nu devii o amintire , dar ma-ntorc din nou " Cum o vrea Dumnezeu . " 
Ascunsa.

15 comments:

  1. N-ai idee cât de rău îmi pare că suferi, trebuie să fii tare , să crezi în tine și va fi bine ! Știu că probabil ți se pare aiurea ce-ți spun , adică ceva .. total obișnuit, căci oricine ți-ar spune asta , dar .. pe mine m-a ajutat să am încredere în mine . Capul sus ! Ești puternică . Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incerc si eu.. Multumesc , te pup ! :*

      Delete
  2. Of, prea multă suferință știi? Nu e bine. Ar trebui să nu ne pese. Cred că așa ar fi perfect. Îmi pare așa de rău pentru tine... Nu știu ce să zic. Sper să găsești ceva/pe cineva care să te facă să te simți OK. Într-un final...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper si eu , oricum , va am pe voi si inca doua persoane dragi mie , chiar daca in mare parte din cauza lor sufar , iubirea e iubire.

      Delete
  3. Tu trebuie sa te trezesti, te rog. Lumea vine si pleaca asa ca deschide ochii. Da-ti doua palme sau fa un dus cu apa rece si trezeste-te. Singura de care ai nevoie esti tu asa ca lasa-l pe Pafi, pe D. sau pe oricine altcineva, pentru ca acum trebuie sa te gandesti la tine mai mult ca niciodata. Ai de dat examene, teze, stiu cum e; si eu sunt a 8. Fetele sunt puternice si stiu ca si tu esti, dar de ce cedezi asa? Inteleg ca sigur ti-e greu.. si iarta-ma ca sunt asa directa, cruda, insensibila sau oricum vrei tu sa-mi mai zici, dar simt ca trebuia sa fac asta.
    Pupicei. Capul sus !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc Stefania .. Ai zis ca fetele sunt puternice..cred ca eu nu sunt .. Asa e , ar trebui sa ma gandesc la mine , sa am ambitie si putere , acum mai mult ca oricand.. si totusi..

      Delete
  4. Trebuie sa crezi in tine si in puterile tale! Trebuie sa incerci sa iti canalizezi energia pe altceva. Sa incerci sa iti impaci sufletul. Sa stai cu privirea sus si sa zambesti. Sa privesti frumosul din viata ta si tot ce e placut si sa uiti de toate amintirile care te fac sa suferi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar fii nemaipomenit asa , dar cum e si cu firea asta omeneasca .. mereu intunericul va fii mai puternic..

      Delete
  5. Ştii, chestia asta poate fi ceva juvenil. Poate că peste un an sau doi nici că nu o să-ţi mai pese. Acum te agăţi de el în speranţa că o să-ţi ofere ceea ce ai tu nevoie. Înţelegere, prietenie, afecţiune, iubire şi multe altele. Îl vezi pe el ca pe "cel mai bun" şi singurul care te poate ajuta sau înţelege... Gândeşte-te că o să mai cunoşti şi alte persoane. Poate că vor fi mai bune decât ceea ce ai tu acum, poate te vei înţelege mai bine... poate nu vor mai avea pretenţia să le cauţi, ci te vor căuta.
    Ştiu că e greu să nu mai pui suflet în orice, dar încearcă. Fi mai indiferentă, chiar dacă e greu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda..si totusi , nu as vrea sa fiu indiferenta fata de el , nu vreau sa il pierd , nu vreau .

      Delete
  6. Să simţi corect? Nu ştiu cum s-ar putea simţi corect...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate , nu cred ca se poate , dar am putea macar sa fim pe aproape ?

      Delete
  7. Vine,pleaca,iarasi vine,iarasi pleaca..Cunosc povestea..Cum ai spus si tu nu poti tine pe cineva cu forta langa tine.Daca el te vrea in viata lui,iti va gasi un loc acolo,daca nu..nu..trebuie sa mergem mai departe.Si nu esti bleaga..doar ca nu este de ajuns sa lupti doar tu..
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca da , sper sa isi gaseasca loc , chiar sper.
      Pupici si tie ! :*

      Delete
  8. Daca tine intr-adevar la tine si chiar sunteti prieteni, nu te va lasa singura.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu