Tuesday 9 April 2013

Fir de aberatii.

 Se intinde dulce si puternic pe buze , imi invaluzie dintii intr-o racoare mai rece decat toate iernile pustii , cumva..inghetata asta ma face sa doresc caldura unor maini pe mainile mele , sau racoarea lor , mi-e indiferent .
Pielea imi tremura , sirea spinarii se infioara cand absenta atator lucruri domneste..Ce frumos ar fi sa mancam inghetata asta impreuna.
Dar daca ai fii aici tu nu ai manca inghetata cu mine..
Mi-ai spune ca aberez si atunci , as lua o carte si as incepe sa-ti citesc si tu mi-ai spune ca nu-ti place , ca sunt inca un copil . 
Ti-as spune ca te iubesc si mi-ai spune ca nu au nici o valoare aceste cuvinte intr-o lume in care orcine le adreseaza oricui..
Si asa ar fii .
Dezamagita ca nu te pot multumii , mi-as lua cutia de inghetata..
Ai spune ca sunt egoista.
As ramane tacute gandindu-ma care ar fii pretul cu care as putea sa te cumpar..
Oamenii spuneau candva ca dragostea si prietenia nu se pot cumpara dar asta a fost atunci , acum oamenii pot cumpara orice , mai putin timp , timpul insa .. poate fii pacalit.
Mi-ai zice atunci ca dragostea cumparata ar fii falsa , dar ce conteaza intr-o lume in care prea putine sunt adevarate..
Si asa ..vazand ca tot ce zic nu e bine , ca tot ce fac e gresit , ca toate cuvintele sunt pacatoase , ma rezum doar la a te privi in liniste , cautand in ochii tai lumina , intrebandu-ma si eu , cum poate exista in acelasi suflet si inger si demon.
Firul aberatiilor fiind rupt...realizez..
realizez...
ca nu mai am inghetata.
Ascunsa

7 comments:

  1. Cineva - şi pot băga mâna în foc - a avut un vis mai neortodox. Mă, ţi-a ieşit! Felicitări! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neortodox ? Nu cred ! :o
      Merci draga mea!

      Delete
  2. Nu ar trebui să te gândeşti la nimic în timp ce mănânci :)) Aşa spuneau americanii, ăia cu testele lor care mai de care mai idioate ;)) Ştii, tocmai mi-ai făcut poftă de îngheţată :P Ti pup şi te îmbrăţişez dragă Alex :*

    ReplyDelete
  3. Superb ! Îmi place atât de mult cum scrii ! :*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu