Saturday 21 March 2015

A mea , vesnica , mare



Fi-mi iubita si prapadeste-te in bratele mele melancolice si dornice de a ta sinceritate albastra ... Lasa-ma sa fiu un val de-al tau , sa ma porti cu tine vesnic peste tot , sa ma abandonezi pe maluri inghetate de pasii visatorilor si sa ma iei inapoi in inima ta tainica .
Sinceritatea ta mi-ar face ochii sa planga in incolore minciuni ce nu vor face diferenta in adancul tau albastru , esti ca o femeie pura si suparata . Esti neatinsa si sincera , in galagiosul oras doar tu indraznesti sa urli in liniste in timp ce noi ne afundam tot mai mult in a noastra nenorocita tacere .. suntem nenorociti si dintre toti nenorocitii indraznesc tocmai eu sa te absorb in ochii mei negrii , cu o egoista patima , caci te-as vrea doar pentru mine , dar limitata mea putinta nu te poate cuprinde . Ma doare sufletul sa ma uit la tine , caci nu te pot privi destul , as vrea sa te blochez pe retina si oriunde m-as uita , doar albastrul tau sa-l vad . Sa nu-mi mai fie dor de tine niciodata , sa nu ma mai raneasca alt chip in veci..
As veni sa-ti spun ale mele ganduri reci , dureri ce scrijelesc cu patima pe inima mea candva fina , as veni sa-ti spun ce ganduri ma asupresc si cum ma innabus in societatea murdara , in cotidianul colosal pe care as vrea sa-l inghiti , asa cum ma inghiti pe mine de fiecare data cand te vad . 
Esti asa frumoasa  ca parca Dumnezeu te-a cusut din lacrimile Lui , mi-ar placea sa existe un Dumnezeu ca sa-i pot multumi , intr-o zi , ca in ciuda alor mele nesfarsite melancolii , mi te-a dat pe tine , sa ma poti inghiti cu tot cu ele .
Sufar sincer in absenta ta , nu ti-as intoarce spatele niciodata , as sta fragila si singura la malul tau si nu as avea destule cuvinte sa scriu cat esti tu de mare , ce taine ascunde acel albastru sincer si in cate feluri as putea sa scriu despre tine .. 
Sunt fermecata de-o femeie fara chip si fara nume , te-as numi numai " a mea " , m-as ineca in bratele tale reci si tremurande , sa ma adapostesti in spuma ta alba , sa uit de tot ce e mai tragic .
Te-am iubit de prima data , te iubesc acum si toata viata am sa te iubesc , caci tu nu minti si astepti si-as vrea sa te pun intr-o sticla , sa te iau cu mine peste tot , sa deschid dopul ca sa-mi umplu trupul necajit de mirosul tau sarat si inima de galagioasa ta chemare , sunt , ireversibil indragostita si moraliceste aiurita .. Vorbesc cu marea.

Ascunsa

2 comments:

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu