Wednesday, 1 April 2015

" I wish I could go back in life "

" Some nights I wish I could go back in life not to change shit , just to feel a couple things twice." - Drake 

Uneori , stau si respir adanc , ingrozita de un moment sau altul al vietii mele , in care am fost si n-as mai vrea sa ma intorc . Privesc la mine insami si-mi dau seama ca am fost , poate de prea multe ori , trista dar sunt si , poate un pic , mandra . Am trecut prin toate , uneori mai bine, uneori mai rau , am avut prieteni dar , in ciuda acestui lucru , seara ,  ma aveam doar pe mine . Ranile mi le-am vindecat singura , rugandu-ma la Dumnezeu sau rugandu-ma pe mine insami sa trezeasca puterea ce stiam ca zace in mine . Am avut poate nevoie de lacrimi insirate pe covor si pe foile pe care-mi scriam amarul , am avut nevoie uneori de somn si muzica iar alte ori , am avut nevoie sa fiu singura.
Privesc catre ce-a fost , ce-am trait , si ma cutremur . 
Daca as fi din nou acolo , poate ca as face altfel , poate ca as actiona in asa fel incat sa nu-mi mai imbatranesc inima cu trairi grele , dar cum sa-ti intelegi durerea daca n-o simti , intai , din plin ?
Nu stiu inca daca sunt ori mai resemnata , ori mai invatata . Invatata ca viata e grea , dar nu imposibila , invatata ca nu am nevoie sa-mi spuna nimeni cine sunt caci eu stiu mai bine , invatata ca e de preferabil sa nu-ti lasi inima sa simta daca nu esti pregatit sa inveti sa suporti durerea si resemnata in privinta oamenilor , caci in fond , cu totii suntem la fel de slabi si nesiguri , dar mai ales , egoisti . N-o sa se opreasca nimeni din drumul sau ce se departeaza de al tau , chiar daca stie ca-ti rupe inima . Nu e nevoie sa ai pretentii de la nimeni , niciodata fiindca vei fi , vesnic ,dezamagit si ce e mai important de atat e ca oamenii se schimba , chiar si cei mai buni prieteni . Oamenii se schimba si uneori , se uita , dar nu si durerea .
Am inteles lucruri .. dar imi lipsesc , atat de mult , altele .
Cel mai mult imi lipseste sa fiu din nou copil , sa fiu departe de tot ce-i gresit pe lume , sa cred inca in povesti si in existenta acelui timp infinit , sa nu stiu ca acolo , afara , oamenii poarta razboaie , cu ei insisi si unii cu altii si ca intr-o zi , voi intra si eu acolo fara sa ma intrebe nimeni daca sunt , sau nu , gata . Asa ca as da orice sa fiu copil , pe vremea cand nu-mi dadusem inima atatora ca sa o strice , in timpul in care eram intreaga sufleteste si cand nu simtam ca daca ma atinge cineva , ma prabusesc . Cand nu imi era frica de oameni , sau de iubire , cand lasam in inima mea sa intre valuri de lucruri si trairi , cand nu eram , ca acum , doar o imagine fragmentata. 
As da timpul inapoi sa ma duc din nou la bunica , sa ma ascund printre copaci si sa mananc paine calda de pe plita iar seara , inainte de culcare , sa stau afara in raceala serii , sa ma invaluie natura iar eu  sa privesc spre stele , sa incerc sa inteleg ce se ascunde in spatele lor . Cum se face ca am fost atat de putin fericita cand aveam atat de mult ...
M-as intoarce inapoi  doar sa simt din nou fericirea ce doar acei cativa care acum nu mai sunt in viata mea , au reusit sa mi-o dea . Sa fim din nou impreuna , sa fim iar in vremea in care nu stiam ce rau ne vom face unii altora , cate vorbe grele ne vom spune si ce rani ne vom lasa , fara sa stim ca aveam sa iesim din acele zile si vom ajunge in acest prezent , cand suntem doar straini ce ne mai amintim , uneori , unii de altii .
As vrea sa ma intorc in zilele frumoase de vara , cand stateam sub stele si-as mai vrea , sa simt de un infinit de ori , momentele mele de pace . As vrea sa ma indragostesc din nou pentru prima oara , chiar daca acum , cuvantul dragoste , ma sperie.
Si mi-as mai dori sa pot scrie din nou mai mult si mai sincer , sa-mi para a mea viata , mai usoara .
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu