Sunday 20 April 2014

Schimbări

   In primul rand , Paste fericit si Hristos a inviat !
Am multe lucruri sa va spun , as fi avut despre ce sa scriu in aceasta vacanta , dar pur si simplu n-am vrut , n-am simtit nevoia.
Intr-un fel regret aceasta schimbare , caci imi place sa citesc lucruri din trecutul meu si sa mi le amintesc mai bine , dar nu e vorba doar despre disparitia nevoii mele de a scrie , se produc multe schimbari , in multe privinte .
In ultima vreme am rarit foarte mult numarul de persoane cu care vorbesc , am alungat din viata mea multi oameni pentru ca am inceput sa cred ca merit mai mult . Cred ca am inceput sa ma respect.
Nu ma respect fizic , imi detest aspectul , corpul , dar ma respect oarecum .. sufleteste . Nu stiu daca e bine sau nu , dar nu ma mai implic in relatiile mele cu ceilalti . Am facut ceea ce-a tinut de mine si atunci cand nu mi s-a raspuns cum mi-am dorit am zis "la revedere" cu zambetul pe buze . Am zis "la revedere" cand am fost mintita , ranita , inlocuita sau neapreciata suficient.. Fara alte sanse , fara nimic in plus . Nu-mi pasa de cat de rau le pare dupa si de cat de mult " ma iubesc " toti acesti oameni , nu-mi pasa cat e de mizerabila viata lor si nici de locul meu in ea , nu te porti asa cum consider eu ca merit , esti liber sa pleci . De fapt nu , nu mai dau nici macar posibilitatea de a alege daca pleaca sau nu , cred ca mai bine zis  plec eu , plec si nu mai acord sanse , nimic .
Mi s-a spus ca sunt rigida si dura , super , pentru ca fata buna si draguta din mine a stat ore in sir sa planga dupa oameni care la urma urmei n-au niciun drept sa ma raneasca sau sa se joace cu mine .
Mi-a pasat si n-a fost bine , am fost respinsa si lasata sa astept , caci na , mereu exista un prost care sa astepte . Ei bine , nu si eu . Nu mai sunt asa , nu mai vreau sa fiu asa . Am sa vorbesc doar cu persoanele care o sa-mi ofere cel putin implicarea in relatia noastra , indiferent de natura ei , pe care o ofer si eu la randul meu . Poate chiar mai multa .
Nu zic ca-i usor , e dureros , si nu zic ca toti sunt vinovati mai putin eu ... doar ca incerc sa ma accept asa cum sunt , incep sa cred ca am iubit si inca mai iubesc prea multi oameni care n-au avut deseori bunul simt nici macar sa-mi spuna un multumesc pentru ceea ce-am facut si ceea ce-as fi fost in stare sa fac pentru ei , si poate ca gresesc , dar ceva-mi spune ca nu .
Aseara l-am vazut .. , pe el . Era Invierea , nu ma asteptam sincer sa dau de el . S-a uitat la mine , m-am uitat la el , ne-am uitat unul la altul iar eu am intors mereu prima privirea . Dar stiu ca se uita la mine . De ce nu stiu si nici nu vreau sa aflu , ma durea , chiar ma durea , atunci cand s-a apropiat de grupul in care eram , a venit spre mine apoi , ca si cum si-a amintit ca nu mai vorbim , s-a intors spre o alta persoana . Nu ne-am spus nimic . 
Uneori , nimicul doare , doare desi stiu ca probabil e mai bine asa . 
As fi vrut sa plang , sa plang pentru ca sunt satula si obosita de prea multe lucruri . Pentru ca sa ignori oameni pe care-i iubesti , sa alungi oameni pe care-i iubesti doare chiar tare . Sa nu mai spun ca evenimentele din ultimele zile m-au facut sa-mi doresc sa nu mai am pe nimeni masculin in fata mea foarte multa vreme . Nu am sa povestesc ce s-a mai intamplat , nici macar nu mai conteaza...
Dupa tot acest calvar inca ma mai gandesc la el , ma urasc pentru asta . Ma urasc pentru doua lucruri in viata mea , pentru ca nu pot sa-l uit pe acest om care la urma urmei e doar un om si care poate nu are nimic extraordinar fata de ceilalti si care m-a ranit si care m-a convins ca merita uitat , si pentru ca nu pot sa slabesc .
In rest , aceste ploi de primavara , unii oamenii ,  zambetul cuiva relativ necunoscut , Pastele , mancarea delicioasa , somnul pana tarziu si muzica data tare inca ma fac euforica . 
Sper ca sunteti bine ! 
P.S : V-am raspuns la comentariile de la postarea trecuta . 
Ascunsa

5 comments:

  1. Paste fericit Alexandra :D

    ReplyDelete
  2. Paște fericit! :)
    Eu te citesc mereu, chiar dacă nu scriu comentarii... nu știu de ce scriu asta...
    Voiam să-ți zic că dacă ai ajuns să te respecți sufletește e bine. E foarte bine.
    Sper să te văd într-o zi chiar okay. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru parere si comentarii !
      Chiar aveam nevoie si de un alt punct de vedere .
      Paste fericit si tie !

      Delete
  3. Hristos a inviat!
    Iti scriu ca raspuns la comentariul pe care mi l-ai lasat. Nu am de ce sa fiu suparata pe tine, sa nu te mai gandesti la asa ceva! :-w.
    Doar ca nu am trecut pe la nimeni...am avut o perioada in care "am abandonat" blogul, din cauza starii mele lispite de chef, de inspiratie sau de orice.
    Insa am sa revin, nu am ctit postarea ta de aici acum, dar am sa revin mai tarziu. Iti multumesc pentru urari si sper ca ai avut parte de sarbatori frumoase.
    >:D<

    Am sa revin sa citesc.

    ReplyDelete
  4. Revin :) dupa cum ti-am spus.
    Intr-un fel este bine ca ai inceput sa te respecti in privinta oamenilor pe care ii lasi in viata ta, dar ai grija pe cine alungi...

    Iubirea doare... dar sunt sigura ca o sa vina o zi in care o sa iti amintesti aceste momente cu "el" si nu vor mai insemna nimic pt tine...doar amintiri...
    Asta o zic pentru ca am suferit si eu asa mult timp si am incercat sa uit un el..care odata mi-a rupt sufletul, nu ca mi-ar fi facut ceva, ci doar nu m-a vrut pe mine... insa acum... acum sunt doar amintiri, de care imi amintesc vag cateodata.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu