Sunday, 20 April 2014

Schimbări

   In primul rand , Paste fericit si Hristos a inviat !
Am multe lucruri sa va spun , as fi avut despre ce sa scriu in aceasta vacanta , dar pur si simplu n-am vrut , n-am simtit nevoia.
Intr-un fel regret aceasta schimbare , caci imi place sa citesc lucruri din trecutul meu si sa mi le amintesc mai bine , dar nu e vorba doar despre disparitia nevoii mele de a scrie , se produc multe schimbari , in multe privinte .
In ultima vreme am rarit foarte mult numarul de persoane cu care vorbesc , am alungat din viata mea multi oameni pentru ca am inceput sa cred ca merit mai mult . Cred ca am inceput sa ma respect.
Nu ma respect fizic , imi detest aspectul , corpul , dar ma respect oarecum .. sufleteste . Nu stiu daca e bine sau nu , dar nu ma mai implic in relatiile mele cu ceilalti . Am facut ceea ce-a tinut de mine si atunci cand nu mi s-a raspuns cum mi-am dorit am zis "la revedere" cu zambetul pe buze . Am zis "la revedere" cand am fost mintita , ranita , inlocuita sau neapreciata suficient.. Fara alte sanse , fara nimic in plus . Nu-mi pasa de cat de rau le pare dupa si de cat de mult " ma iubesc " toti acesti oameni , nu-mi pasa cat e de mizerabila viata lor si nici de locul meu in ea , nu te porti asa cum consider eu ca merit , esti liber sa pleci . De fapt nu , nu mai dau nici macar posibilitatea de a alege daca pleaca sau nu , cred ca mai bine zis  plec eu , plec si nu mai acord sanse , nimic .
Mi s-a spus ca sunt rigida si dura , super , pentru ca fata buna si draguta din mine a stat ore in sir sa planga dupa oameni care la urma urmei n-au niciun drept sa ma raneasca sau sa se joace cu mine .
Mi-a pasat si n-a fost bine , am fost respinsa si lasata sa astept , caci na , mereu exista un prost care sa astepte . Ei bine , nu si eu . Nu mai sunt asa , nu mai vreau sa fiu asa . Am sa vorbesc doar cu persoanele care o sa-mi ofere cel putin implicarea in relatia noastra , indiferent de natura ei , pe care o ofer si eu la randul meu . Poate chiar mai multa .
Nu zic ca-i usor , e dureros , si nu zic ca toti sunt vinovati mai putin eu ... doar ca incerc sa ma accept asa cum sunt , incep sa cred ca am iubit si inca mai iubesc prea multi oameni care n-au avut deseori bunul simt nici macar sa-mi spuna un multumesc pentru ceea ce-am facut si ceea ce-as fi fost in stare sa fac pentru ei , si poate ca gresesc , dar ceva-mi spune ca nu .
Aseara l-am vazut .. , pe el . Era Invierea , nu ma asteptam sincer sa dau de el . S-a uitat la mine , m-am uitat la el , ne-am uitat unul la altul iar eu am intors mereu prima privirea . Dar stiu ca se uita la mine . De ce nu stiu si nici nu vreau sa aflu , ma durea , chiar ma durea , atunci cand s-a apropiat de grupul in care eram , a venit spre mine apoi , ca si cum si-a amintit ca nu mai vorbim , s-a intors spre o alta persoana . Nu ne-am spus nimic . 
Uneori , nimicul doare , doare desi stiu ca probabil e mai bine asa . 
As fi vrut sa plang , sa plang pentru ca sunt satula si obosita de prea multe lucruri . Pentru ca sa ignori oameni pe care-i iubesti , sa alungi oameni pe care-i iubesti doare chiar tare . Sa nu mai spun ca evenimentele din ultimele zile m-au facut sa-mi doresc sa nu mai am pe nimeni masculin in fata mea foarte multa vreme . Nu am sa povestesc ce s-a mai intamplat , nici macar nu mai conteaza...
Dupa tot acest calvar inca ma mai gandesc la el , ma urasc pentru asta . Ma urasc pentru doua lucruri in viata mea , pentru ca nu pot sa-l uit pe acest om care la urma urmei e doar un om si care poate nu are nimic extraordinar fata de ceilalti si care m-a ranit si care m-a convins ca merita uitat , si pentru ca nu pot sa slabesc .
In rest , aceste ploi de primavara , unii oamenii ,  zambetul cuiva relativ necunoscut , Pastele , mancarea delicioasa , somnul pana tarziu si muzica data tare inca ma fac euforica . 
Sper ca sunteti bine ! 
P.S : V-am raspuns la comentariile de la postarea trecuta . 
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu