Thursday, 20 March 2014

De ce ?

  Eu nu am nimic de care sa fiu mandra...
Nu traiesc nicio poveste de dragoste ca majoritate fetelor de varsta mea , nu ma inteleg prea extraordinar cu parintii mei , abia daca ne adresam cinci cuvinte pe zi , si acelea sunt despre scoala .
Nu mi-a spus niciodata nimeni ceva prea frumos si nimeni nu s-a uitat la mine ca si cum chiar as conta  , ca si cum prezenta mea ar fi cea mai pretioasa , si n-a fost nimeni pentru care sa stiu ca sunt cea mai importanta , asa cum , de multe ori , au fost ei pentru mine . 
Singura persoana de la care trebuie sa am pretentii sunt eu...si totusi...
Sunt prea putini cei carora le pot spune " te iubesc " azi . 
Si sunt seri , zile , asa cum este cea de azi , in care persoane pe care le iubesti , sau pe care le-ai iubit, te dezamagesc , te umilesc si te fac sa regreti si simpla ta existenta in viata lor .  
As fi vrut asa mult sa fiu mai buna , mai rece , mai isteata ... As fi vrut asa mult , SA CONTEZ ! 
Nu mai pot , urasc totul si mai ales pe mine . Nu mai suport liceul asta , prezenta lui , "glumele" lui , nu mai suport oameni nesimtit si prieteni care nu-ti sunt prieteni cand ai nevoie . 
Incerc ... chiar incerc sa vad ce-i frumos din oameni , dar , pe zi ce trece imi demonstreaza cu totii cat sunt de oribili . Si stiu , stiu ca si eu sunt la fel , dar nu cred ca s-a chinuit vreodata cineva sa vada frumosul din mine . Eu macar ... eu macar i-am iubit ! Asa monstrii cum sunt toti ! 
Mi-e scarba de liceul asta , de corpul asta , de mine , mai ales de mine . Pentru ca daca as fi fost mai buna , poate n-as fi scris asta acum . Poate daca m-as fi nascut altfel....
Am luat 10 la chimie , primul meu 10 la chimie din viata... pe semestrul trecut aveam 6 . Si eram asa mandra , e ceva  ... important pentru mine . Dar cui ii pasa ? Parintii mei nu m-au felicitat , ei nu inteleg efortul , nici nu simt nevoia sa le mai spun ceva , si ce conteaza o nota pentru care tu ai muncit , cand sunt atatea chestii care....ma arunca la pamant ? 
Nu mai inteleg nimic . Ce-o sa fac ? Ce vreau sa fac ? De ce plang ? De ce ma doare ? Cat o sa mai stau in liceul asta ? In orasul asta ? In viata asta ? 
Si cum se face ca atunci cand intru in casa mai mai sa izbugnesc in lacrimi , nimeni nu zice nimic , in afara de .. notele scolare ? Care oricum daca sunt bune nu sunt apreciate ?
De ce i-am lasat sa-si bata joc de mine...de ce n-am stiut sa-i opresc ? De ce 
n-am stiut sa zic ceva...de ce am lasat sa se vada pe fata mea cat de rau ma 
doare.. ? 
DE CE AR TREBUI SA MAI REZIST ?!!!!!!!!!!!!~!~!@=-X32`\`21=-
3 ........................ VREAU SA MA DAU CU CAPUL DE PERETI .
P.S : O sa schimb aspectul blogului....curand . 
Ascunsa....

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu