Sunday 17 November 2013

Nu-mi pasa . E adevarat .

Meh . Am ajuns sa fiu atat de satula de tot incat nici macar nu imi mai pasa . M-am saturat sa scriu chestii triste si m-am saturat sa ma plang si , in caz ca ma mai citeste cineva , sa omor oamenii cu tampeniile mele deprimante , dar nu-mi pasa . Oricum blog-ul asta e un trist , s-a nascut sa fie trist si va muri trist , asta e esenta lui , sa fie trist . 
Si nu-mi pasa , si cand spun ca nu-mi pasa , in general mint , dar acum nu , acum chiar simt o indiferenta asa linistitoare fata de tot , ar putea sa moara cel mai dragut iepure in fata mea si nu cred ca mi-ar pasa , e bine , nici chiar asa * v-am produs o imagine oribila , scuze * , dar incerc sa va explic cat de mult nu-mi pasa , as putea sa sterg blog-ul asta in doua secunde fara sa ma uit in urma sau sa-mi pese de cat timp/sentimente/aberatii am investit in el .
Sunt plictisita si frustrata si trista si grasa.
Aproape ca-mi vine sa rad .
Am mai trecut prin asta , dar niciodata asa, de data asta simt ca m-am schimbat , poate m-am maturizat . In general optimismul meu , ala putin , intotdeauna ma ridica la suprafata , mereu reuseam sa-mi spun ca o sa fie bine , mereu reuseam sa ma indrept spre Dumnezeu , sa ma rog , sa cred , sa ma bucur de lucruri mici si alte chestii .
Dar acum , in ultimele zile am realizat ca nu vreau sa fie bine , pentru ca nu-mi pasa , sunt obisnuita asa , mi-am zis " Stii ca Dumnezeu e calea , daca stii asta , de ce nu o urmezi ? " Pentru ca nu-mi pasa. Nu-mi pasa ce urmeaza sa se intample , nu-mi pasa daca o sa-mi rup o mana si-o sa-mi dau cu ea in cap sau daca o sa dispar sau daca nu .
Ma lasa rece absolut tot ce ma inconjoara.
Maine trebuie sa ma trezesc din nou si sa ma duc la nenorocirea aia de liceu si sa rad probabil si sa o injur iar pe profa de tehno de anu trecut , daca nu era o afurisita de baba femeie poate acum eram la liceul la care chiar voiam si poate era mai bine.
Nu am nevoie sa-mi zica nimeni cuvinte dulci , am citit din nou jigniri despre mine si nici macar nu mi-a pasat .
Nu stiu care e mai exact cauza , probabil tot ce s-a intamplat in viata mea in ultima vreme , am stat langa el fara sa schimbam absolut niciun cuvant pentru ca nu mai vorbeste cu mine si ei bine am ales sa-mi urmez orgoliul si sa nu-i zic nimic nici eu si chiar nu-mi pare rau . Au fost prea multe , ma doare capul de la toate persoanele astea care nu mai stiu ce scuze sa gaseasca ca sa ma duc naibii din viata lor .
Si da , am plans in microbuz , singura , pe ultimul scaun dupa ce au coborat ei , si m-am gandit la " oare ce-am facut sa merit astea ? " , m-am gandit la toate chestiile care ma dor , sau m-au durut . 
Stiu ca inca sunt acolo , toate , dar nu vreau sa ma gandesc , sa stiu , sa-mi pese.
Sunt plictisita , chiar sunt , de viata mea , de mine , ma urasc si urasc toti oamenii care ma inconjoara.
Am un singur prieten si nici macar pe ala nu cred ca-l vreau .
Sunt obosita , vreau sa fiu singura si vreau sa ma ascund.
Astept sa treaca zilele pana sa ajung iar la sambata ca sa pot sa dorm pana la 12 , asta e singurul meu moment de incantare si sincer , nu asta era viata pe care o visam , nu la asta voiam sa ajung , nu asa trebuia sa fie . 
Nu pot sa cred ca maine e iar luni , am de suportat toti oamenii din jurul meu care sincer ma dezgusta , si da , nu mi-e rusine sa recunosc , sunt dezgustata de toti fie ca mi-au facut sau nu ceva , oamenii sunt rai , urati si prosti .
Si stiti ce e mai trist ? Ca si eu sunt om . 
M-as ascunde intr-o scorbura de copac , ca sa fiu singura pentru totdeauna.
Ascunsa . 

5 comments:

  1. Am momente când simt exact același lucru și e nasol să ajungi să nu-ți mai pese. e chiar grav pentru că indiferența e mi rea decât orice. Poate ar trebui să-ți pese știi, de asta suntem făcuți. Să ne pese de ce nu ar trebui și să suferim pentru că așa e OK.
    E bine să nu-ți pese câteodată. E mai fain când nu-ți pasă și ești vesel pentru că nimic nu contează. Încearcă să ajungi la asta. E mai sănătos pentru organism. ;)

    ReplyDelete
  2. As vrea sa iti spun ca gresesti si viata e frumoasa, si noi suntem aici pentru tine iar oamenii sunt draguti.Dar as minti.Ai dreptate, oamenii sunt de cacao, nu merita sa te complici cu ei.Daca te porti frumos cu ei esti prost, daca te porti urat esti o persoana oribila.Traiasca indiferenta!

    Scuze pentru comantariul asta, poate nu era ceea ce aveai nevoie sa auzi.Dar am trait si eu asa ceva de curand si am ajuns la aceeasi concluzie.Oamenii sunt naspa, supravietuiesti printre ei doar daca te doare in partea dorsala de tot.

    ReplyDelete
  3. De ce te-ai certat cu el? nu inteleg unele lucruri,unde sunt toate acele persoane de care ne povesteai ? Unde au disparut?..Fi tare,pentru ca oricine are si momente mai proaste si trebuie sa apreciezi ce ai chiar si atunci cand sti ca nu exista nimic..E foarte bine sa nu-ti pese,se spune ca nu te doare asa mult,dar sti bine ca asta e doar o dorinta si poate nu e chiar asa...
    Toate lucrurile se intampla cu un scop pe care il vom descoperi mai devreme sau mai tarziu:*

    ReplyDelete
  4. Te-as minti daca ti-as spune ca oamenii sunt altfel,ca ei nu sunt rai,egoisti,insensibili,indiferenti si prosti..dar.nu sunt.Am ajuns sa cred ca omul este cea mai aiurea specie posibila de pe planeta asta.
    Am trecut prin momente de genul.Nu am crezut niciodata ca voi putea merge mai departe,dar uite-ma aici. Sunt sigura ca esti puternica si ca vei reusi sa te ridici :).

    ReplyDelete
  5. ”M-as ascunde intr-o scorbura de copac , ca sa fiu singura pentru totdeauna..”
    Singuratatea e atat de apasatoare ca sigur n-ai vrea asta. Viata e mult prea complicata ca sa o mai complicam si noi... Take care!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu