Thursday 13 June 2013

Adieu ...

    Ma dor ochiii , capul meu e prastie . 
Nu stiu daca e din cauza plansului sau din cauza faptului ca nu ma simt ok . 
Am fost trista ieri  , o zic acum si pentru ultima oara probabil , renunt la D.
Da , se intampla , o fac , ma duc la naiba sa ma ia de urata si grasa si toate celelalte lucruri..
Simt ca am cazut dintr-un vapor si m-am scufundat pana peste cap , simt ca ma sufoc , inca putin si trece un an de cand unviersul meu este el , mi-am ratat destul zile pentru cineva care nu ma poate iubi  , cineva caruia nu-i place nimic la mine.
Barfindu-ma cu altii despre faptul ca sunt grasa , dar aseara cand mi-a zis ca am neaparat nevoie de o placa , ca nu suporta parul cret si ca ar trebui neaparat sa incerc , pur si simplu am simtit ca m-a lovit un fulger , am simtit ca nu mai pot sa ma ridic , ca nu mai vreau nici macar sa ma tarasc prin noroi , ca am obosit asa de rau , si ca ma doare capul , la propriu si la figurat.
Ma doare ca trebuie sa sterg tot , ca n-o sa mai trimit scrisori , ca n-o sa-i mai spun cat de mult il iubesc , cat de dor imi e de el... ca o sa incerc sa reusesc sa dorm fara sa ma gandesc la el , ca o sa incerc sa ma prefac ca n-a fost nimic , ca...ca o sa o termin si punct. 
Nu stiu ce ma doare mai tare , jignirile lui , nereusirea mea , toate acea tristete de care am fost mereu inconjurata gandindu-ma ca ma duc spre nicaieri sau faptul ca o sa incerc sa fiu o stana de piatra, fara sa simt , ca o sa ma invart in cerc , ca o sa incerc sa transform cea mai lunga dragoste a mea in prietenie... Nu stiu care din astea , dar trebuie s-o fac ..
Stiam ca va veni ziua asta , trebuia sa vina de mult dar am tot fugit de ea , caci n-am vrut sa cred ca eu traiesc asta , ca n-am vrut sau ca n-am putut .. Acum , nu mai am de ales , fie ca pot sau nu , trebuie. Adio D. ... 
Cu Pafi nici n-am chef sa-mi bat capul , nu-i pasa de mine asa ca las la alegerea lui , caci la fel , am obosit sa alerg numai eu , numai eu sa dau sentimente , numai mie sa-mi pese iar lor nimic. :]
     Azi e o zi importanta pentru mine , am absolvit clasa a VIII-a . 
Totul s-a terminat cu lacrimi , mai ales din partea mea caci eu am plans cel mai mult , caci mi-am dat seama cat de mult am tinut la ei ... 
Am inceput serbarea cu discursul facut de mine , greu , incercam sa ma stapanesc , sa nu plang , n-am plans cat am citit chiar daca imi tremura vocea , dar cand am lasat foaia am izbucnit , si in spatele meu , toti plangeau .
Profii plangeau , dirigu plangea  , cu retineri puternice dar plangeau .
Au fost filmari , poze , filmarea de la ziua lui dirigu si alte lucruri . 
Unii colegi nu-mi mai dadeau drumu , am vazut baietii , cu greu au reusit sa nu verse lacrimile ce se strangeau in ochii lor , la urma urmei , si baietii plang cateodata...
Au urmat diplomele , media mea fiind 9,72 .
Dirigu a cautat cate o carte pentru fiecare , care sa se potriveasca , si ceea ce a zis a fost : " Pentru Alexandra care plange intr-una si filozofeaza , Piatra filozofului-Marguerite Yourcenar " .
Cred ca dirigu m-a cunoscut foarte bine fara sa stiu...Aici se presupune ca se incheie multe povesti , ca tot ce-a fost cu mine si ea s-a incheiat , dar nu cred ca-i asa , nu pot , o iubesc...fie ca-mi place sau nu , vreau ... sa mai vorbim din cand in cand , nu cred dar..poate..
Dirigu ne-a urat o viata buna , sa avem grija de voi si sa fim noi insine.. Si aceste ultime cuvinte mi-au rasunat mult in cap " Fii tu insati ! " O sa fiu...o sa incerc sa fiu , chiar daca ma detest , o sa fiu eu ..iar cand n-o sa mai pot , o sa ma ascund.
Oricum , au insemnat cu totii mult pentru mine , poate vom avea norocul sa ne pastram legatura , desi nu cred , stiu ca n-o sa vada asta niciodata , dar VIII C , multumesc pentru tot ce m-ati invatat , pentru ca ati fost fratii mei , iar domnule diriginte , nu va voi uita , va iubesc si va respect din toata inima , multumesc  tuturor ! 
N-am scris o postare despre cat imi iubesc colegii chiar daca o incepusem , n-am sa las aici discursul , n-am sa intru in detalii caci capul ma doare si daca mai plang o data cred ca lesin . 
Ascunsa.

8 comments:

  1. Sa inteleg ca la voi a fost frumos..La noi nu s-a plans prea mult, iar de mine nici nu mai zic.Esti norocoasa ca ai avut o asemenea clasa, cu care te-ai inteles, si un diriginte intelegator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , asta a fost un mare noroc in viata mea , imi pare rau ca tu nu l-ai avut dar poate liceul va fi altfel .

      Delete
  2. Eu am trăit o neaşteptată bucurie când am terminat clasa a 8 a.În afara faptului că eram singura din acel colectiv care ţopăia cu gura până la urechi nu-mi aduc aminte vreun alt lucru!
    Ai grijă de tine şi succes la examenele finale!Felicitări pentru media foarte mareeeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehm..interesant . :))
      Multumesc , ai si tu grija de tine !

      Delete
  3. Ce frumos, și eu am fost 8 C, și la mine la banchet și la cursul festiv s-a plâns, și mai ales eu, s-a rupt ceva din viața mea. Și acum când îmi văd diriginta mititică parcă-mi amintesc. Să ai succes la examene. Ce profil vrei să alegi?
    P.s. alege filologie !^^

    Și în legătură cu D.-ul ăsta, nu te mai frământa, până la urmă cine te place, te place pentru ce ești nu pentru ce-și dorete el să fii.
    Take care, Ascunso!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda. Chiar la filologie am vrut intotdeauna sa merg doar ca liceul unde doresc din tot sufletul sa intru are doar o clasa de filologie si asta complica lucrurile dar cine stie..poate totusi o sa se intample.
      Mda..Eu voiam sa ma placa el . :3
      Merci , si tu ai grija ! :*

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu