Saturday 3 November 2012

Idiot diferit .

 Tipul asta ma enerveaza . Enerveaza rau . 
Din cauza lui ascult muzica japoneza .
Din cauza lui iubesc si mai mult ochii albastrii .
Din cauza lui eu nu ma opresc din visat . 
El , e pur si simplu un idiot . Zice mereu ceea ce nu vreau eu sa aud , ma omoara cu obsesia lui pentru Aimi (o cantareata) si cand stau si eu linistita si nu-l bag  in seama , vine el repede sa-mi zica ceva dragut sau pur si simplu sa-mi zica ceva ca sa imi strice mie toata linistea. Imi comenteaza mereu statusul si nu ma lasa sa-mi dau seama daca stie ca il plac sau nu . Ma face sa-mi calculez fiecare cuvintel ceea ce nu-mi place . Ma amuza pentru ca e un tampit . E un copil desi este mare . Se joaca pe nu stiu ce ps3 si Doamne , mi-as dori sa ii ia foc chestia aia sau pentru siguranta , sa verse cineva apa pe ea . Ma enerveaza ca din cauza ca se joaca nu pot eu sa vorbesc mai mult cu el sau sa il vad on , lucru care ma linisteste si care ma enerveaza  . Urasc faptul ca atunci cand imi planific sa ma culc devreme , intra el pe mess si ma face sa stau pana tarziu , ma enerveaza fiindca desi e un nesimtit niciodata nu pot sa ma supar pe el , urasc ca atunci cand zic ceva ce in mod normal ar trebui sa il supere sau sa il faca sa-si ceara scuze zice pur si simplu " Ok :-?? " . 
Urasc faptul ca este departe , urasc faptul ca nu m-am nascut in acelasi an cu el , urasc faptul ca eu scriu zece fraze si el una , urasc faptul ca e asa inchis si rece , si ca mi-au trebuit toate talentele in ale socializarii ca sa aflu cate ceva despre el . E pur si simplu prost . Sunt zile in care as vrea sa-i dau o palma sa-l arunc pe partea cealalta a globului , sunt zile in care imi doresc sa nu mai vorbim , sa nu mai ii vorbesc , sa nu-l mai ascult , dar singuratatea nu ma lasa . Prezenta lui imi umple un gol , absenta lui ma doare . Si sunt geloasa de multe ori , si ma simt penibil din cauza asta , fiindca stiu ca nu are sens , eu mereu fac lucruri fara sens , inca ceva ce ma enerveaza . Nu inteleg nimic , nu mai gandesc logic din cauza lui , am zburat atat de departe de realitate incat s-a rupt corabia , ma simt ca o pana intr-o tornada , cum pot eu sa simt ceva pentru un tip ca el ? Am vazut multi idioti , dar nu mi-am dorit niciodata sa bat unul mai mult decat imi doresc sa-l bat pe el . Si de ce , de ce nu pot sa adorm daca nu ma gandesc la el , de ce nu pot sa ma supar daca ma face sa plang in unele seri , as putea sa scriu pana la anu despre tot ce nu suport la el , dar ciudat , lucrurile pe care nu le suport ma fac sa-l iubesc mai mult . Pentru ca , imi place genul asta de baiat , care ma pune sa gandesc , care e misterios , care ma loveste in cel mai adanc unghi al inimii si care imi trezeste o dorinta nebuna de razbunare pe care nu o sa o pun in aplicare niciodata . Ma face curioasa , ma face sa vreau sa-l cunosc cum n-am vrut sa cunosc pe nimeni , si credeti-ma , am ascultat multe secrete , povestiri si marturisiri , lucru care imi place . Baietii , majoritatea pe care ii stiu mi-au zis cam tot ce se putea stii despre ei , au avut incredere in mine si cumva , multa lume are , lucru care ma bucura , dar el nu ! El sfideaza toate legile gandirii mele , el nu-mi zice chiar niciodata ceea ce vreau sa aud , asta nu-mi place ! Si doar cand ma gandesc la toate astea zambesc ca o nebuna si zau , ce Dumnezeu sa fac eu cu idiotul asta ?! E asa... diferit . 
Nu ca-ti vine sa-l bati ? :| 

12 comments:

  1. Îți face mai mult rău sau bine relația sta?
    Da, îți vine să îl bați, dar cu cât l-ai bate mai tare cu atât l-ai iubi mai mult. Am dreptate?
    Ai grijă te rog de inima ta!
    O seară frumoasă draga mea! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si ce-as putea ? Ce-as putea face .. cred ca sunt genul de persoana care iubind pe cineva nu se mai simte atat de singura , lucru de care am nevoie . Si el , e pur si simplu singura persoana care ma face sa simt ca-mi bate inima . Ma rog , nu vreau sa sune a telenovela dar asa e , nici macar nu stiu daca insemn ceva pentru el , dar stiu ca el inseamna ceva pentru mine ..
      Multumesc la fel ! :*

      Delete
    2. Nu stiu.. E posibil , dar nu pot sa-mi dau seama pentru ca stiu ca au fost momente in care comportamentul m-a tradat si i-am aratat fara sa vreau ca-l plac , dar si momente in care am parut total indiferenta . Apoi..la cat de ametit e el nu cred ca a observat . Sincer chiar nu stiu.. sunt total confuza.

      Delete
  2. daca ai stii ca la acelasi lucru ma gandesc si eu, din cauza unui idiot dragutz, care ma seaca pe creiet, si care m-a intors pe dos..de cand sta pe langa mine :)) si ma regasesc intr-un fel in gandurile psotului tau

    ReplyDelete
  3. Doamne, ce drăguţ! ♥ Ştiu că nu asta ar trebui să spun, dar e chiar drăguuuţ! :3 Şi eu am păţit aşa, şi până la urmă a fost totul aşa.. perfect.

    ReplyDelete
  4. Cred că-l face mai plăcut chiar faptul că e mult mai diferit de ceilalţi!Fiecare iubire e specială!
    >:D<

    ReplyDelete
  5. Fiecare impingere de a te lupta te apropie mai mult. Asta inseamna sa iubesti! :)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu