Wednesday 1 October 2014

Octombrie

     "I know my heart missing her pieces but it still beats."


Visele sunt dorinte nesatisfacute , daca avem vise repetitive pe un anumit subiect inseamna ca acolo este o problema. "  - 30.09.2014 ( liceu )

M-am trezit agitata ieri , dupa ce te visasem din nou intr-un interval de doua zile. Urasc aceste perioade , cand o persoana nu mai e in viata ta , atunci cand esti treaz , adica constient , faci tot posibilul sa inlaturi orice gand despre acea persoana , dar seara , cand dormi si nu ai nicio putere , gandurile reapar sub forma de vise . Am inteles fenomenul , a fost o coincidenta sa ni se vorbeasca despre asta tocmai ieri . 
Gandurile pe care le elimin se duc in inconstient  iar seara reapar in constient sub forma viselor . Scopul : Sa nu lase oamenii sa traiasca .
Nu am nicio problema ca te visez , partea grea e dimineata , cand intervine realitatea trista si singuratica , rutina si faptul ca dupa atata vreme inca esti acolo. 
Mi-au spus ca acolo este o problema ce trebuie rezolvata , cum sa rezolv problema numita " tu " ? Am evitat sa ma gandesc , am acceptat situatia si totusi , inca as vrea sa plang uneori . Stiu ca atunci cand iti e dor de cineva nu inseamna ca trebuie sa te intorci la acea persoana , inseamna sa astepti ziua cand te vei trezi si nu iti va mai fi dor , imi inteleg situatia , am mai trecut prin asta si a fost chiar mai rau , nu disper .
Asta nu inseamna ca e usor , singura rezolvare a problemei este sa nu mai am de aface cu tine , iar problema este tocmai rezolvarea problemei .
Uneori ma intreb ce mai faci , dar cand imaginez ma gandesc ca e mai bine sa nu stiu .
Ascunsa

1 comment:

  1. După cum spuneam,oamenii vin și pleacă.Să știi că doar cei ce te iubesc cu adevărat,vor rămâne mereu.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu