Sunday, 5 October 2014

Cum ma indragostesc eu

" Sometimes , forever can feel like a second . " 
                                                                                - Lewis Caroll

 " Tu te indragostesti de cinci ori pe zi . De persoane diferite !! "  - 10.5.2014 ( A. )

Complet neadevarat .
Nu ma indragostesc de cinci ori pe zi de persoane diferite , cinci persoane e prea putin .
E amuzant , voiam sa scriu despre asta inainte ca A. sa-mi spuna respectiva fraza , dar ca tot veni vorba ... Sunt un om ce se indragosteste des , sa flirtez nu mai este de multa vreme o intamplare , este o pasiune , un hobby . 
Parca flirtez de cand ma stiu , am flirtat peste tot ! 
In statii de autobuz , in autobuz , la coada de la kfc ( a fost chiar tare ) , in Mc Donalds , la scoala , pe strada , pe trecerea de pietoni , la semafor , in magazinul de la coltul strazii , pe plaja , in mall , in locuri pe care nici macar nu mi le mai amintesc. 
Azi spre exemplu am flirtat intr-o librarie , ba chiar am vorbit cu respectivul , care apropo , e librarul insusi . 
In urma cu ceva vreme mi-am pus in cap sa zambesc unui necunoscut , un necunoscut care sa-mi placa , ceea ce e simplu pentru mine , care flirtez non-stop si vad necunoscuti care sa-mi placa pana si la coada de la patiserie . Intr-o zi am  gasit acest necunoscut . Si doar am flirtat cu el , m-am holbat aproximativ cinci secunde , la fel si el , si as fi vrut sa-i zambesc , dar n-am avut curaj iar acum l-am pierdut pentru totdeauna .
Fiind la librarie , n-am vrut sa mai repet greseala , asa ca am zambit ! Si a fost bine .
S-a infiripat o conversatie iar acum stiu cum il cheama si ca e cu opt ani mai mare ca mine , dar cui ii pasa ? 

Imi place sa ma indragostesc , pentru ca la urma urmei despre asta e vorba . Am intalnit oameni care mi-au trezit fluturii din stomac doar printr-o privire insistenta , si asta e ceea ce face ziua mai .. diferita. Pot iubi multa vreme o persoana , si iubesc acel om indiferent de moment sau de locul in care ma aflu , dar chiar si asa , sa te indragostesti este ceva diferit .
Am experiente amuzante cu oamenii de care m-am indragostit , desi nu le stiu numele sau povestea , ma gandesc deseori ca viata mea ar fi altfel daca as fi reusit sa intretin macar o conversatie.
In " Sub aceeasi stea " , Augustus spunea ca ii face placere sa se uita la oamenii frumosi si ca nu are chef sa-si refuze simplele placeri ale vietii . Iar de atunci , sunt de acord cu el . 
Uneori e neplacut sa te holbezi la oameni , mai ales daca esti fata , se poate interpreta gresit si poate aduce consecinte , dar am decis sa ma holbez cat vreau la oamenii care-mi transmit bine , inca nu m-am obisnuit complet , dar e placut !
Caci uneori ma gandesc la ei , vreau sa le stiu chipul , culoarea ochilor , si daca-i mai vad o data , sa stiu ce am de facut.
Am avut o zi frumoasa , chiar foarte , o zi  asa cum mi-as dori sa fie toate . Cu o persoana draga mie , cu mancare buna si cu un librar de nota 243423 .
P.S: M-am decis sa merg la librarie zilnic in saptamana ce vine .
Voi la cine va holbati ?
Ascunsa

                                                                                                       

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu