Tuesday, 14 October 2014

..

" Stop worrying about someone that isn't worried about you. Never leave your key of happiness in someone else's pocket . " 
Sunt momente in care ma simt plina de viata altora . Este vorba despre persoanele care ma coplesesc cu problemele lor  incat nu-mi mai aud propriile ganduri . Nu imi dispalce ce-i drept , ma face sa ma simt intr-un fel sau altul importanta , iar asta este ceea ce imi place mie sa fac , sa vorbesc cu oameni . Imi e teama de fiecare moment care anunta o posibila singuratate , imi e teama de fiecare secunda in care sunt uitata si de fiecare moment in care nu contez , pentru ca eu vreau sa contez , iar pentru a conta trebuie sa muncesti .
Dar chiar si asa , uneori sunt obosita , satula , vreau liniste . Uneori vreau sa ma gandesc la mine . E , de asemenea , amuzant cum oscileaza viata , saptamana trecuta nu stiam pe cine sa " consolez " mai intai , saptamana asta e liniste si pace , am timp sa ma gandesc la tot ce mi se intampla .
 Nu stiu cum decurge viata mea , in acest moment sunt dezamagita si nu stiu ce ma deranjeaza mai mult , dezamagirea insasi sau faptul ca sunt dezamagita ? Chiar si asa , prefer sa fiu dezamagita decat plictisita , adevarul despre mine este ca am o permanenta nevoie de oameni cu care sa-mi ocup timpul . Uneori sfarsesc rau . 
Ma plictisesc si astfel ii ranesc pe altii sau , ma indragostesc si astfel ajung eu sa fiu ranita . Felul meu de a fi ma ... seaca de puteri  . Iar acum mi-e dor de o persoana care probabil nu ma va cauta niciodata , si este si un fel de strain , ce zi frumoasa . 
P.S : Nu mai stiu sa scriu .
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu