Wednesday 25 December 2013

Craciunul este Dumnezeu .

Ei bine , nu sunt prea sigura despre ce ar trebui sa zic , din pacate , nu ma simt foarte entuziasmata .
Ca intotdeauna , in seara de dinainte de Craciun abia reusesc sa inchid un ochi , abia asteptam sa mananc , dar cand am adormit si a venit mama sa ma trezeasca sa merg la masa nu mai voiam nimic.
Acum e unul din momentele in care , dupa masa , inca imi mai doresc o bomboana Milka Crispello dar caloriile sau kaloriile , ma rog , care sunt scrie chiar intr-un colt si faptul ca abia mai pot respira ma impiedica sa fac asta.
In fine , as vrea sa discut putin despre ce inseamna sau ce ar trebui sa insemne Craciunul.
Acum multi ani , Dumnezeu Tatal ni l-a dat in dar pe unicul sau fiu , Iisus Hristos . Acela a fost si este cel mai frumos cadou inca de pe atunci si norocosi sunt aceia care reusesc sa-l aprecieze din plin.
E ciudat , nu simt fericirea aia profunda astazi , ma simt seaca si stearsa si ma simt profund dezamagita pentru asta , dar in inima mea  stiu ca niciodata nu voi gasi fericirea fara Dumnezeu , niciodata in viata mea n-am regretat si n-am sa regret ca eu cred il El si niciodata nu am fost mai fericita decat atunci cand am simtit dragostea Lui si niciodata n-am fost mai fericita ca atunci cand simt dragostea mea pentru El.
Ei bine , nu imi place sa scriu despre religie sau credinta din mai multe motive , dar as vrea sa va spun ca de trei ani am inceput sa descopar cu adevarat ce inseamna credinta si dragostea fata de Dumnezeu si fata de ceruri si stiu ca inca mai am multe de invatat si multe de simtit , dar as vrea sa stiti ca ma simt norocoasa ca eu cred , ma simt binecuvantata pentru ca El doreste ca eu si oamenii dragi sa ne trezim in fiecare dimineata , ma simt norocoasa pentru ca de-a lungul vietii mele , Dumnezeu mi-a scos in cale cativa oameni care cred ca m-au schimbat in bine si care mi-au oferit cele mai frumoase clipe , fie ca acele persoane inca sunt sau nu in viata mea .
Mi-am dat seama ca sunt clipe in care Dumnezeu e cel mai bun prieten , de fapt , Dumnezeu e mereu cel mai bun prieten iar pe langa asta si un parinte iubitor , dar atunci cand suntem singuri si ramanem doar cu Dumnezeu , deseori am realizat ca Dumnezeu este tot ceea ce am nevoie.
Imi doresc , de Craciun , si in tot restul vietii mele , imi doresc sa nu intervina nimic care sa ma abata de la credinta , imi doresc sa intalnesc alti oameni care sa ma faca sa-l iubesc si mai mult pe El si imi mai doresc sa invat sa fiu mai buna , sa implinesc vointa Domnului si sa am o viata plina de slava Lui .
Imi doresc de asemenea ca Domnul sa dezghete inima mea si sa ma faca sa-mi iubesc aproapele , sa iau viata in fiecare zi ca ceea ce este ea , si anume un dar , darul pe care Dumnezeu ni-l face noua.
Imi pare rau ca ma simt asa acum , dar vreau sa va spun ca fara credinta nu exista fericire , asa ca cititi , ascultati , rugati-va , fiti fericiti si apreciati ceea ce aveti acum !
" Sa fim izbaviti noi de tot necazul , mania , primejdia si nevoia! "  
Craciun fericit !
Ascunsa.

5 comments:

  1. Craciun fericit draga mea Alexandra! Fie ca magia acestei zile sa te cuprinda intrutotul si sa coboare asupra ta, bucurandu-ti sufletul frumos!

    ReplyDelete
  2. Craciun fericit si sa fii iubita! :*

    ReplyDelete
  3. Imi doresc aceleasi lucruri pe care le-ai enumerat la sfarsitul articolului, si parca uneori mi se par asa greu de realizat, dar nu e greu, pentru ca El ne va da putere sa facem asa cum ne dorim.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu