Friday 27 September 2013

Urs .

   Motive pentru care imi place Iepurele : 
- Ii numa' bun de-nsuratoare.
- Se poarta frumos cu mine.
- Imi cumpara ciocolata.
- Imi cara geanta .
- Ma ia in brate cand nu ma astept.
- E frumos.
- Are umerii lati .
- Am mai zis ca e frumos ?

  Motive pentru care nu imi place Iepurele :
- Nu-i prea amuzant.
- Pune aceeasi intrebare de mai multe ori .
- E exagerat de dragut.
- Ma cam plictiseste .
- Pune statusuri naspa.

  Motive pentru care nu sunt intreaga la cap : 
- Am impresia ca am o slabiciune pentru nesimtiti ( gen D. )
- Nu realizez faptul ca majoritatea fetelor si-ar dori din toata inima un tip gen Iepure iar eu "am" unul si nici nu-mi pasa . De fapt realizez asta dar tot nu-mi pasa.
-Timp de un an si ceva nu m-a bagat nimeni in seama , ma rog , eram ocupata cu D. dar chiar si asa , eram nebagata in seama iar acum cand ma baga cineva in seama am impresia ca-mi permit sa fac figuri.
- Sunt enervata pe mine pentru ca imi plac baietii prosti care imi pun inteligenta la bataie , baieti pe care ma chinui sa-i cunosc si care sunt mai misteriosi , lucruri pe care Iepure nu le are.
- Inca ma gandesc la D.


   Un anume Urs.

Il cunosc pe Urs inca din generala , pentru ca a fost cu mine la aceeasi scoala doar ca el era cu un an mai mare , adica acum ii a 10-a .
Nu prea am vorbit niciodata cu el , nici nu stiam ca e la liceul meu dar a fost o oarecare prima zi de scoala cand era pe scari iar eu i-am facut cu mana ( mai degraba din instinct decat din vointa ) pentru ca imaginati-va niste scari , o usa in care stau o multime de oameni ( in general baieti ) pe care nu-i cunosteam iar apoi BEM apare o fata cunoscuta si ii fac cu mana.
Apoi Urs ii cere numarul meu de telefon lui S. si ma suna intr-o zi ( seara ) cand eram la liceu intrebandu-ma la cat scap sa mergem impreuna si bla bla blaaa.
Incepem sa vorbim pe fb . , de doua ori pe saptamana incepem/scapam la fel , saptamana asta a mai fost o zi in plus ca n-a facut o ora si a fost super draguta ziua aia dar o s-o povestesc altadata.
Cum spuneam , mergem impreuna cateodata iar el detesta microbuzul pe care-l iau eu pentru ca e mereu plin insa eu nu accept sa mergem cu cel pe care-l ia el fiindca ma lasa prea departe de casa si Urs a inceput sa ma mega-tachineze de fiecare data cand il mega-vad *Zappy , cu el eram ieri cand vorbeam cu tine la telefon , ai auzit si tu cateva fragmente din tachinarile lui meschine * , mda . Si tot asa , am ras foarte mult cu Urs cam de fiecare data cand ne-am intalnit , contrazicandu-ne mereu ca profilul meu e mai bun decat al lui si invers.
Ieri a fost una din zile cand am mers impreuna si arata atat de bine in sacoul ala verde , imi venea sa ma holbez intr-una la el , doar ca arata foarte bine pentru ca ii scotea in evidenta ochiii tot verzi si oricum am inceput sa realizez ca Urs chiar e un baiat foarte frumos , daca era si putin mai inalt , dar mna.
Ieri a fost o zi rea pentru ca m-a durut stomacul / am avut febra si nici azi nu ma simt genial dar trecand peste , cand am scapat de la ore , bineinteles stateam inghesuiti la usa si mai erau cateva cunostinte dar langa noi statea colega-mea de banca din generala , aia care mi-a furat banca , cam nesimtita , si evident Urs ma tachina iar ea ii cam sufla in coarne , a zis niste faze cam urate dar ma simteam prea rau s-o contrazic.
La un momentdat Urs zice ceva gen " E amuzant sa tachinezi o creata draguta. "
Pam pam pammmm.
Imi era prea rau sa mi se mega-schimbe reactia fetei dar oricum i-am zis " Ohh , sunt draguta deci , ce frumosss. "
Si atunci reactia lui a fost ceva gen " Pf...asta n-a iesit cum voiam , bine , ai un punct , ai un punct . "
[....]

- Esti asa rau cu mine . 
- Cum ar trebui sa fiu cu o prietena ? Doar o prietena ?
- Ce-i cu apropoul asta gigantic , stiu si eu ca suntem doar prieteni . 

Iar la faza asta , nu stiu de ce , m-am simtit al naibii de prost , nu-mi place Urs nu-i asa ? ^^
Postare gigantica incheiata.
Ascunsa.

4 comments:

  1. Ai putea să scrii o carte despre viața ta. Oh, da. Ai putea. Și astea în doar 2 săptămâni de școală. Hmm

    ReplyDelete
  2. :)) Şi eu care credeam că eşti cu Iepuroiul ăla...
    Vezi că-i frumoasă viaţa de liceu? :P

    ReplyDelete
  3. Imi place la maxim cum gasesti cate un animalut pentru fiecare persoana:)). Vezi cum decurg lucrurile:).
    Ai deja o viata chiar palpitanta:*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu