Wednesday 18 September 2013

Momente..

 Sunt momente in care te urasti ... in care urasti tot ce tine de tine , tot ce ai zis si nu era adevarat , tot ce-ai vrea sa dispara.
Sunt momente cand scuzele nu sunt de ajuns , cand oamenii pleaca si cand nu se mai intorc nici daca-i implori , sunt momente cand trebuie sa accepti in fata un " nu-mi pasa " , un " fa ce vrei " si sa mergi mai departe...
Sunt momente in care ti-ai da o mana numai ca sa repari doua minute in care n-ai spus ce trebuia , sunt momente in care iti doresti sa dispari , sa nu mai doara atat.
Sunt momente cand intrebi pe cineva de acolo de sus daca nu-i e mila de tine , daca nu vede toata durearea aia pe care stii c-o meriti dar nu in cantitati asa mari , momente cand nu e nimeni sa-ti intinda o mana , momente cand esti doar tu si lacrimile tale.
Sunt momente in care a doua zi trebuie sa fi intr-un loc in care nu cunosti si n-ai incredere in nimeni , momente cand trebuie sa zambesti desi adevarata tu plange undeva intr-un loc ascuns..
Sunt atatea momente pe care as vrea sa nu le traiesc , atatea lucruri pe care as vrea sa le fac ...
Sunt atatea imbratisari in inima mea pe care n-am cui sa i le daruiesc , sunt atatia " te iubesc " luati de vant si atatea vise distruse ... Sunt atatea povesti si tot atatea lacrimi.
Sunt atatea locuri in care nu te mai poti ascunde si tot atatea zile urate...
Momente in care te umilesti doar pentru ca iubesti , momente cand nu primesti o a doua sansa , momente cand nimeni nu te iarta indiferent de cate ori ai iertat tu ... Sunt lucruri bune care se uita si lucruri rele care dor, oameni care se pierd si ochi care nu se vad..
Cateodata as vrea sa nu doara atat , sa nu mai doara atat fiecare clipa , as vrea ...
Ascunsa

1 comment:

  1. Momente... doar atat ar zice altii ; dar te miri si tu cand vezi ca ele inca persista si nu le poti sterge cu buretele asa cum ti-ai dorii... !
    As putea zice ca stiu perfect starea asta pe care ai descrisoo mai bine decat trebuia :) ... Ps : Bravoo - Ascunsaa :) . Si sa speram la mai bine , alceva nu-i de facut :|

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu