Monday 16 September 2013

Era o zi buna . ERA .

Ziua asta ar fi fost buna .
Ieri am hotarat sa-mi schimb viata , ieri am hotarat sa fiu o persoana mai buna , sa slabesc , sa invat , sa-mi fac prieteni.
Acum ? Nu stiu ce vreau , sunt prea suparata , prea furioasa si mult prea dezgustata de tot ce insemn ca sa mai am vreo ambitie.
As fi vrut sa va povestesc...
Am inceput ziua  cu o logica intarziere la liceu , ca doar na , ba ti se rupe camasa , ba uiti florile si te intorci dupa ele , ba pierzi microbuzul...Nu eram nervoasa , stiam ca ceva o sa se intample pentru ca:
1 . E vorba despre mine care-s o imprastiata si jumatate.
2. Emotiile ma coplesesc , aseara nu am dormit .
Nu eram suparata , eram vesela , am plecat zambit , hotarata sa-mi incep noua mea viata mai buna , nu mai gaseam liceul ala al naibii de ascuns printre toate blocurile lumii , ce pot sa fac ? 
Plan inteligent a la Ascunsa : Vad in spate un tip cu camasa si flori , il astept , si ii zic " Buna , la ce liceu esti ? " neh , stiam ca e la acelasi liceu cu mine ca doar mergea in directia singurului liceu din zona , tipul imi raspunde si ii zic " Aaaa , super , hai sa mergem impreuna " 
De fapt eu nu stiam pe unde s-o iau dar nu trebuie sa stie el asta , mai ales ca era un tip chiar dragut.
Ajung la scoala , ultima logic , Pisica imi pastreaza loc in banca , ne intelegem bine , diriga e chiar super femeie.
Mergem intr-o cafenea , noi si inca cateva fete , la un momentdat raman singura cu una din ele si iar o dau in bara : 
" - Aa....Si xuasa e prietena ta cea mai buna ? " la care tipa " Eu sunt xusdaidad " 
Nu dau nume , dar...Dăăăăăăăă . Sunt geniala.
Bun , ziua decurge bine , ma intalnesc cu un tip pe care l-am cunoscut pe net si ma plimb cu el pe acolo , e la acelasi liceu cu mine iar mai tarziu ma intalnesc cu ea.
Ma simt bine , am o stare din ce in ce mai buna , vorbim pana mi se usuca gatul , imi era dor de o persoana cu care chiar am ce vorbi .
Spre casa ma suna Pafi , nu-mi vine sa cred , vorbim , suntem bine dispusi amandoi , apoi ma suna tata , apoi ma suna un alt coleg , azi am fost extrem de cautata , nu-mi vine sa cred ca atatia oameni n-au uitat de existenta mea .
Aprind pc-ul ,nu trece mult pana aflu ca Pafi i-a scris ei  , da , acea EA pe fb cum ca sa nu ma lase singura chiar daca eu o evit acum , ca sunt credula si ca nu vrea sa patesc ceva , ca chiar daca nu o sa ne vedem probabil niciodata lui ii pasa de mine si o sa cunosc oameni noi si blallafkaosdkoa , ca am idei gresite cum ca nu merit sa fiu prietena ei .....
ETC.

Ziua e oficial distrusa , citesc toate alea , eu am zis totul pe scurt , citesc si raspunsul ei , imi doresc sa mor , sunt atat de furioasa , ma cert cu Pafi , ii zic ca a intrecut orice masura , ca nu-mi calca el pe decizii , ca sunt atat de suparata ca nici nu stiu ce sa-i zic. , daca-i pasa imi zicea mie , incearca sa ma faca sa ma simt tot eu vinovata , imi spune ca nu-mi mai scrie.
Ma urasc , nu trebuia sa vorbeasca cu ea , o sa mi-l fure , nu trebuia sa se bage , nu are incredere in mine ca pot sa-mi pazesc si singura gatul , n-am nevoie de ea , n-am nevoie de NIMENI .
Ma cert si cu ea , ies de peste tot , nu vreau sa mai aud nimic.
Plang , nu vreau sa mai vorbesc cu nimeni , nu vreau sa vad cum se prabuseste toata ziua mea , toate zilele mele.
Nu mai vreau sa vad pe nimeni cum pleaca , nu mai vreau sa vad pe nimeni care n-are incredere in mine , nu mai vreau sa aud de nimeni , D. a plecat , toti au plecat .
Nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza , Pafi n-o sa-mi scrie si nici eu n-am de gand .
Nu-mi calca nimeni pe decizii , pe orgoliu , nimeni .
Pentru voi nu e asa o tragedie pentru ca nu pot sa exprim clar cat de rau ma simt , nu pot sa descifrez , simt ura si manie si tot ce inseamna NERVI.
El nu trebuia sa vorbeasca cu ea niciodata , nu trebuia sa se bage , aveam incredere...

Vreau sa dorm , sa ma ascund sub patura si sa stau acolo ca o ratata ce sunt .
Sper ca voua v-a mers mai bine . 

7 comments:

  1. mie mi-a mers bine în afară de unele detalii când credeam că mor. NERVI. știu cum e.
    știi, când oamenii din viața ta se comportă așa, ar trebui să-i înlocuiești. Sunt atâtea persoane care ar putea să-ți fie alături, și tu te învârți tot în jurul lor lăsându-te rănită mereu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da pentru ca eu ii iubesc , nu vreau sa-i inlocuiesc + ca n-am cu cine..Ma bucur ca tie ti-a mers mai bine.

      Delete
  2. Heii,trebuie sa vezi si partea buna,uite ca ai facut cunostinta cu persoane noi,ai vorbit cu altele,nu e totul asa rau.Te inteleg foarte bine cum e sa nu-ti doresti ca ea sa vorbeasca cu el,a procedat gresit sa faca asta,dar poate asa a crezut ca te va sti mai in "siguranta"sa zicem...Orgoliosi peste masura!!..
    Ziua mea a fost destul de ok cu de toate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda..Oricum nu mai conteaza , faptul e deja consumat..

      Delete
  3. Noul meu blog:
    jurnalul-lui-bell.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Intotdeauna o placere sa te stiu aici :))

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu