Monday 23 September 2013

Ascunsa la liceu .

Buna seara , 
Nu ma gandeam c-o sa scriu azi dar ma apuca si pe mine inspiratia pe la orele noptii si gandindu-ma ca n-ar fi corect pentru voi sa scriu numai cand sunt mega deprimata , sa incerc sa mai povestesc si eu cate ceva..
In concluzie nu va faceti griji , aceasta nu e o postare despre cum imi plang eu zilele dupa D. , despre cum ma simt si alte chestii cu care va zapacesc de un an incoace.
Postarea asta este despre liceu , trebuia sa scriu si eu despre asta nu ?
Ei bine...Am o porecla din prima saptamana de la Pisica , *v-am zis ca o sa imi botez colegii dupa nume de animale care cred eu ca se potrivesc* si acum , in afara de Pisica au mai inceput sa-mi zica cativa asa.
Porecla nu cred ca are o treaba cu mine dar pur si simplu asa i-a venit ei sa imi zica pentru ca sunt pufoasa si draguta si blablabla , nu , n-o sa va zic porecla inca .. Oricum , nu ma deranjeaza , e chiar draguta.
Pisica este o super - duper dragutenie de femeiusca in devenire , mor dupa ea , are voce de pisica adevarata adevarata , ma inteleg cred ca cel mai bine cu ea , m-am dezobisnuit sa vorbesc despre mine dar cateodata trebuie sa le oferi oamenilor increderea ta ca sa ti-o dea si ei la schimb iar ea are incredere in mine si zice ca-s cea mai buna prietena a ei  asa ca astept o zi in care sa ne vedem doar noi doua si sa-i zic , atat cat ma lasa inima , chestii despre mine.
E foarte ciudat , m-am dezobisnuit de acest obicei , doar blog-ul asta e cel cu care mai vorbesc asa pe indelete , de cand ea nu mai este prietena mea, in rest mai era Pafi , D. , si , singurul care sa zicem ca a ramas , Beni . * Dar pe ei ii stiu de pe net asa ca nu e tot una , nu e tot una deloc. * 
Revenind , sper totusi sa pot sa o iau de la capat cu o prietena si sa cladesc ceva frumos , nu pot sa fac asta daca nu-s sincera cu ea si in acelasi timp cu mine , sa speram ca e totul reciproc , dar cred ca e pentru ca ea deja imi zice chestii .
Ar mai fi Delfinul , de fapt Delifina , caci e fata si e super draguta si da niste imbratisari al naibii de bune chiar daca * fie vorba intre noi * ma cam dor sanii de la ele.
Oricum , ne intelegem bine chiar daca nu sunt pregatita sa ma descarc ei , nu pot , mi-am pierdut increderea in oameni...
Si ar mai fi si Tigroaica , colega-mea de banca , e draguta si are maini mici si fine si odododod , e frumoasa , dar cu toate astea nu prea o intereseaza viata mea si tot ce vorbim este despre ea deci nu cred ca o sa fim asa prietene , insa ne intelegem bine .
Restul colegilor mei sunt draguti , majoritatea , chiar daca mai am si " mere nu-bune " , chiar azi m-a facut sa ma simt al naibii de prost un mar d-asta , da nu mai conteaza.
Profii sunt draguti , diriga a zis azi ceva frumos despre mine si am simtit ca ma ridic la cer , adica..mie mi-e rusine sa zic chestii si nu sunt asa " deschisa " cum e de exemplu Tigroaica care nu mai tace , i se potriveste animalutul , si...nu credeam ca o sa ma observe cineva multa-multa vreme dar se pare ca am ceva noroc.
Si mai e cineva de specificat acum si aici , si anume Iepurele , Iepurele e baiat si e chipes si nu e coleg cu mine da e tot a 9-a si l-am cunoscut prin Pisica si e Iepure pentru ca e al naibii de timid.
Cred ca ma place , ca sa fiu sincera si eu il simpatizez chiar daca il compar cu D. la orice gest si asta nu-i de bun augur.
Mi-a zis ca-s draguta si ca arat bine si alte chestii d-astea care mi se par mega waw pentru ca eu ma cred urata si blablabla , m-am obisnuit sa nu ma observe nimeni.
Si trebuie sa-l imbratisez intr-o zi , dar... sper sa nu susoteasca nimeni dupa.
Cam atat pentru azi , starea mea emotionala e destul de buna chiar daca cu D. e nasol , cu Pafi cam la fel .... Dar na , macar la liceu pare totul binisor pana acum .
Ascunsa.

14 comments:

  1. Se pare că te-ai intergrat frumos la liceu.
    Lasă-n urmă tot ce ai acumulat rău și începe o viață nouă.:)
    Have fun, și spor la învățat!:*

    ReplyDelete
  2. Măcar aşa să mai aflu ceva nou despre tine :P.
    Mă bucur că te împaci cu viaţa de liceu... şi ţi-am spus că nu eşti urâtă, dar tu aşteptai ca să confirme asta un Iepure. Ce bătaie meriţi :)).
    Sper ca totul să meargă super ok pentru tine şi după patru ani petrecuţi în compania colegilor ăstora să zici: "Aş vrea ca liceul să nu se termine" (aici nu e şi cazul meu, din păcate... sau chiar, din fericire).
    Spor la învăţat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha , tare aia cu confirmarea de la Iepure =) .
      Merci si da , asa sper si eu , la fel si tie ! >:D<

      Delete
  3. AW
    Iepureee. ^^ Tu zici că ești urâtă, dar deja te place cineva. Pe mine nu o să mă placă în veci nimeni. Totuși e foarte ok chestia asta. M-am învățat.
    Cel puțin așa pot să mă țin de învățat.
    Oricum, succes cu liceul și ăăă te duci la balul bobocilor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei .
      Stai calma , sunt sigura ca o sa te placa cineva , eu am avut "noroc" sa zic asa ca mi-a facut cineva cunostinta cu el ca altfel cine stie daca vorbeam.
      Merci , succes si tie si nu stiu daca ma duc la bal , sper sa da.

      Delete
  4. Heiii,vezi ca este bine la liceu si incet,incet o sa-ti faci prieteni,inceputul e greu:). Ma bcuur ca e asa,sincer,chiar meriti noi prieteni. Si cu Iepurele,cine stie:>. Desi tu te vezi urata altii nu te vad deloc asa:). Eu ce sa zic ca tot singura sunt de cand am inceput clasa a 9-a si mai am anul viitor scolar si cred ca termin liceul fara nici o relatie:)).deci no stres,o sa ai muuult mai mult noroc decat mine,nici nu-ti doresc nimic din viata mea:).
    Bafta in continuare si abea astept urmatoarele tale postari:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai multumesc pentru gandurile tale bune :3 .
      Eh , nu se stie niciodata , poate o sa ai o relatie pana la urma.
      Ai grija de tine !

      Delete
  5. Sper să ai baftă! Este bine la liceu,pentru că ești înconjurată de oameni ca și tine,care te înțeleg și nu te judecă.Sunt cei mai frumoși ani!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh , nu stiu daca e totul chiar asa dar sa speram !
      Ai grija de tine! >:D<

      Delete
  6. Alex are prieteenii <3 Ma bucur :* Sper sa tina, si sa fii mai pozitiva un pic :D :* >:D<

    ReplyDelete
  7. E asa dragut cand iti faci noi prietenii <33 Ma bucur ca te-ai integrat la liceu.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu