Sunday 17 February 2013

Telefon intarziat .

Ta na anan ana uauantaa . (  22 : 42 --> suna telefonul ) 
Era ea . Da , acea ea . 
Am spus ca n-o sa scriu despre ea dar banuiesc ca asta e printre ultimele mele conversatii cu ea deci trebuie sa o scriu : 

- Alo ? 
-Hei . 
-Ce faci ? 
-BINE !  FAC FOARTE BINE , EXCELENT ! !!!!! 
( Tipa la mine fara motiv )
- Te-ai certat cu Matei ? 
-MAI RAU ! NE-AM DESPARTITTTTTTTT ! SURPRIZAAA !
-Im..ok , pentru inceput , nu mai tipa , ce s-a intamplat ? 

Evident , daca nu avea nevoie de ceva nu ma suna . Ca doar na , oamenii te cauta numai cand au nevoie de tine , imi venea s-o intreb unde ii e prietena de ma suna pe mine .. ma rog . 

-Pai.. stii ca ieri m-am purtat ca o vaca cu el ca il evitam si asa .. si apoi mi-a spus ca se simte singur si ca bla bla bla ! 
Aaa si am inceput apoi sa ne certam ! M-a facut proasta ! 
-Matei ?! Ce nesimtittt... 
-Daaaa ! 
-Dar, chiar te-a facut proasta , vreau sa spun , proasta ? 
-Pai a spus ca vai draga lui ii place sa cunoasca oameni noi , si a zis ca el vrea o fata cu care sa poarte discutii inteligente ! Deci m-a facut proasta ! Ce vrea sa-i spun eu , despre istoria Romaniei ?!?!?! Ce vreaaa ???
- Um.. pai 
- Asa si stai sa vezi , m-a intrebat el ce pasiuni am eu si i-am spus " Pai.. sa dorm " si a zis ca el vrea draga sa se distreze si nu mai stiu ce , si s-a despartit de mine . 

( Mi-a mai zis cate ceva dar am uitat ) 
- Ehh oricum nu-mi placea de el , era urat si cam prost . 
-HAHDAHSHFAHHAHAHAHAHA . 
-Dar il iubeam...
-Stiu . Dar acum n-o s-o recunosti . 
-Pai... nu stiu de fapt , sunt confuza , acum cateva zile ma gandeam asa la el si ma gandeam sa se desparta de mine ca nu stiu.. nu mai era asa , nu stiu . 
Eh lasa ca ma impac eu cu el . 
-Si daca nu ? 
-Daca nu o sa ma impac cu altul ! 
-HAHAHAHAHAH. 

Apoi.. a mai zis ceva , era chiar descurajata si ma rog , am incurajat-o cat de cat apoi i-am zis ca ma duc sa ma culc . De fapt nu ma duc , adica , acum o sa ma duc , dar , voiam sa vorbesc cu D. si ea ma tinea la telefon doar pentru ca nu avea pe cine . Nu ma simt o prietena..
Intr-un fel.. ma doare , stiti , am simtit in vocea ei un dor de mine .. E complicat , nu pot sa scriu asta , au fost 9 ani .. si o cunosc , cand i-am spus ca vreau sa inchid intr-un fel i s-a frant vocea , am simtit-o , si nu pentru ca nu mai avea cui sa-i povesteasca .. ci pentru ca practic i-am intors spatele.
Stie ca acum un timp as fii stat pana dimineata daca avea ceva.. sa plang sau sa rad cu ea , si eu stiu , dar vremurile alea au trecut . Cred ca se simte singura..dar si eu ma simt asa , si m-am simtit si mai singura decat atat , ea de ce nu m-a vazut ? 
Nu vreau sa o invinovatesc , e si vina mea probabil , dar .. putea sa nu ma lase sa ma indepartez daca asta voia , dar n-a vrut ... Si stiti , cred ca acum , cand ii e greu , cand n-o sa mai fie el , o sa imi simta lipsa , sunt curioasa daca o sa ma caute zilele astea .. Poate mi se pare , dar nu , chiar cred ca ii lipsesec . E mai bine asa... :) 
Maine o sa-i vad fata ei perfecta , probabil ochii plansi si o sa ma intristez . Intr-un fel ma bucur ca m-a sunat..asta mi-a amintit de vremurile vechi cand vorbeam orice nonstop , intr-un fel ea mi-a spus .. eu nu i-am zis de D. sau de Pafi sau .. ma rog , nu se compara situatia , n-am de gand sa ma simt vinovata ,  pana la urma , ea a devenit un fel de persoana care ma suna cand ii trebuie ceva . :)
Acum..voiam sa va zic ca nu prea v-am mai citit blogurile , doar ca , nu prea mai dau pe aici , nici macar ca sa scriu , ma rog , ma voi revansa eu zilele astea. 

15 comments:

  1. Ma bucur ca nu sant singurul care are pasiunea "sa doarma"... ma rog a mea e sa stau si sa ma uit pe tavan.

    Asa ca noapte buna !

    ReplyDelete
  2. Și eu am avut prietene care s-au îndepărtat și au zis că prietenia noastră nu prea însemna prea mult, dar oricum ele sunt și vor fi în inima mea.
    E greu să faci ceea ce ai făcut tu, dar măcar ai fost sinceră.
    Și nu e nimic greșit dacă nu i-ai spus de D. sau Pafi.
    Fii tare! :)

    ReplyDelete
  3. Asta mica...pai ce sa mai,iti traiesti adolescenta,si se pare ca e plina de peripetii :D
    Te :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peripetii ? Glumesti . Se mai intampla din cand in cand sa-si aminteasca cineva de mine in rest ma plictisesc maxim .
      Te :* si eu :))

      Delete
  4. Vai de mine, cât mă bucur că ai scris ceva. Începusem să-mi fac griji pentru tine. Nu tu reply, nu tu comment, nu tu postare nouă, am zis că sigur ţi s-a întâmplat ceva. Huh. Mă bucur că eşti bine. Aşa. Ce-i drept, o prietenie este formată din 2, nu din 1 care-şi spune mereu problemele, şi unul care vine cu sfaturile. Toţi avem probleme, şi o prietenie ar trebui să fie reciprocă :) Nu ştiu, putea şi ea să întrebe, mă fată, tu ai pe cineva? Sau aşa ceva. Dar probabil că a interesat-o mai mult iubitul decât prietenii. Acum o să sufere consecinţele propriilor fapte, şi tu nu eşti de vină pentru asta :) Te pup Alex :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh tu ! Esti o scumpete :* !
      Multumesc , ma bucur ca si tu esti bine , asa e , prietenia trebuie sa fie reciproca .
      Te iubesc ! :*

      Delete
  5. Um, şi eu cred că îi e dor de vremurile alea când vorbeaţi mult şi restul dar totuşi e şi o dâââră mai mare de sngurătate. Nu avea cui să-i spună, şi majoritatea fetelor vor să discute despre o despărţire după ce s-a întâmplat. Păcat că ea vorbeşte cu tine doar când are absolută nevoie.. Dar tu eşti tare, şi trebuie să rămâi aşa. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci Faye , imi era dor de un comentariu de-al tau , esti misto ! :*

      Delete
  6. Deci esti una din persoanele alea care tine la prietenii.. Eu as vrea sa nu o mai fac pentru ca mi-am dat seama ca oamenii asa sunt.. la un moment dat se indeparteaza si uita si te simti cumva lasat in urma.. e nenorocul de a-ti pasa. take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , ai dreptate..e foarte greu sa-ti dai seama cine merita si cine nu . Ai grija si tu ! :*

      Delete
  7. Nu vei uita cu siguranţă faptul că mult timp aveaţi lucruri în comun şi vă spuneaţi una alteia(mai mult ea ţie)toate cele.Însă dacă ţi-ai dat seama că nu merită...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..nu stiu , e destul de greu acum .
      Multumesc ! :*

      Delete
  8. Cine trebuie sa sune,nu suna deobicei.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu