Thursday, 28 February 2013

90 de zile iernatice .

   O ultima zi de iarna . 
A fost cald azi , de fapt , si ieri a fost cald doar ca ieri nu era cerul asa albastru si pescarusii nu se jucau asa frumos pe cer . 
Mi-a sunat ceasul la 5:40 , nu stiu de ce , in orice caz .. m-am trezit , ciudat dar nu m-am trezit greu , imi era totusi somn .. si mi-am zis , Doamne...vreau sa mai dorm ! 
Si m-am mai uitat iar la ceas si mi-am dat seama ca e 5:40 nu 6:40  . Dulce somn , asteapta-ma inca o ora ! 
Asa , si am dormit apoi am sarit practic din pat si am zambit diminetii , m-am simtit ciudat de bine . 
Hm... am tras jaluzelele si am stat cateva minute acolo la geam , scaldandu-mi toata fata in razele puternice ale soarelui , era asa cald si bine..
Parul meu era incarcat de raze , era auriu si asta mi-a amintit de copilarie cand spuneam mereu ca am par de aur atunci cand se intampla "fenomenul" . 
In orice caz , am fost bine dispusa , am zambit pe drumul spre scoala , simteam primavara ! 
E cam dubioasa treaba , vreau sa spun , mie imi place cerul gri si ploaia si toate alea .. doar ca , aveam nevoie de o schimbare , au fost cam 6 luni de toamna , pentru ca n-a nins decat de doua ori si nici atunci ca lumea..
La scoala am facut doar 4 ore si 2 am stat degeaba in clasa , singuri pentru ca profii aveau nu stiu ce de facut si nici n-au vrut sa ne dea drumu' , comunistii , timp pierdut oameni ! 
Apoi , apoi am fost la vanatoare de martisoare prin centru , dragut , abia astept ziua de maine . 
Aa , si v-am spus ca vaca de tehno' inca n-are chef sa-mi puna nota ?! I-am facut 2 referate , a cate 3 pagini unu , scris de mana  sa ne intelegem , si ea nimic ! Nesimtita...inca ma gandesc daca sa-i dau martisor sau nu , la ce mi-a facut toti anii astia numai martisoare nu i-as da.
Ma rog .. 
In ultima perioada am tot ascultat 2pac , chiar imi era dor de muzica lui , hm ... si ma inteleg bine cu Pafi si cu D. , m-am cam ciondanit cu L.  dar nu-i mare lucru , important e ca broscoii mei sunt bine legati , cuminti in custile lor , buuuun . 
V-am mai zis ca-s tare nu ? b-)
Putin narcisism imprumutat de la Pafi . Primavara frumoasaaa ! <3

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu