Wednesday 20 February 2013

4 zile .

    Mi-e dor de el .
Au trecut 4 zile de cand n-am mai vorbit cu Pafi ... Tot ce mai stiu de el e mesajul asta : "Sunt bine , chiar sunt bine.N-am intrat ieri pt ca a venit sora-mea..si probabil o sa intru mai rar pt ca trebuie sa invat. Asta nu inseamna ca nu te iubesc :* . " - 18.02.2013 - 08:23
Si eu i-am trimis un sms inapoi de pe telefonul unei colege in care i-am zis ca sunt mandra de el ca se apuca de invatat si i-am multumit ca m-a anuntat . Sper ca s-a trimis..in general telefonul ala imi joaca feste .
Pentru ca daaa , cand mama a zis " Daca faci meditatii nu mai primesti nimic ! Nimic ! Pentru ca n-ai invatat si acum ne storci de bani ! Deci nimic ! " 
Evident ca in capul meu era in ziua aia doar " Bla bla bla bla bla bla "  dar apoi cand am vazut ca nu vor sa-mi mai incarce telefonul mi-am dat seama ca-i serioasa treaba . Si nici nu stau sa ma milogesc pentru ca as fii bombardata cu intrebari gen - Da de ce ? Da cu cine vorbesti ? Tu ai prieten ? Ai timp de asa ceva , in loc sa inveti stai dupa baieti ?! Si de unde e ? Si cati ani are ? 
                                                   - Nu , sunt doar prieteni....
                                                   - Lasa ca poti sa vorbesti la scoala cu prietenii ! 
O da , as puteaaa ! Daca intamplator acest prieten n-ar fii din alt oras , in celalalt capat al tarii ! Da , chiar as putea . Dar ei bine..sunt lucruri pe care parintii nu le inteleg , si chiar nu pot sa-i spun tatei , nici macar mamei:
" A hei ! Vorbesc de la inceputul verii cu un tip care intamplator e cu 4 ani mai mare si care m-a facut sa cred ca chiar ii pasa de mine si suntem gen cei mai buni prieteni . Ei bine da , stiu ca e posibil sa nu ma intalnesc niciodata cu el , dar , am avut o adevarata cearta care s-a lasat cu un ignore si apoi cu o impacare destul de dulce si am realizat deseori ca e singura persoana careia ii pasa , si ii spun mai multe lui decat ti-am spus tie vreodata ! :) 
Daaa , de asta am nevoie de credit ca toata lumea , ca sa pot sa vorbesc cu el la scoala , mai conteaza ca-i la telefon ? " 
Da.. parintii n-ar intelege asa ceva .
Ma rog , am deviat de la subiect ... Stiti , mi-e teama .
Mi-am impus sa am rabdare , sa astept si asa ... mi-e teama ca invatatul nu e singurul motiv pentru care e absent , pentru ca stiti , Beni nu mai intra pe mess deoarece considera ca asa traieste cu iluzia ca cineva e langa el si bla bla bla , asa ca da din an in paste p-aici .
Si eu normal ca am negat : " Nuuu ! Nu-i adevarat , poti fii langa cineva cu sufletul , nu neaparat fizic , cu siguranta nu e o iluzie ! " 
- Ba da . 
Si .. mi-e frica ca o sa ne indepartam iar , mi-e frica ca o sa ma uite , si mi-e mai frica c-o sa-l uit eu .
Nu suport ideea ca pot sa fiu prietena cu cineva fara sa vorbim . Sau hai sa zicem ca pot ( Neh , nici o sansa ) bine , hai sa ne prefacem ca pot . Ok ,ma prefac ca pot , dar n-am nici o certitudine ca persoana aia dupa care tanjesc nu m-a uitat si ca ii pasa si asa..habar n-am . Azi in ora de chimie am citit toate sms-urile de la Pafi  si in ala din seara cu ignor-ul a scris la un momentdat " Imi pare rau ca-s o persoana indiferenta " . 
Indiferenta , persoana indiferenta = nu-i pasa .
Ma rog , ma chinui sa incep sa nu-mi fac scenarii si sa sufar singura aici , nu trebuie sa fie asa .. desi , putea sa-mi mai dea si mie cate un mesaj . 4 zile ! Puteam sa mor in 4 zile ! Putea sa dea un sms . , un sms cu un emoticon sau un sms . cu " sunt bine " si asa mi-as fii dat seama ca inca mai stie de existenta mea si Doamne ce aiurea e fara sa vorbesc cu el ! :| Cum am trait pana acum ?!
In fine , nu vreau sa exagerez .. doar ca ultimele zile au trecut de-a dreptul mecanic . Nici nu stiu ce-am facut , parca nici n-au existat . E adevarat ca n-au trecut prea incet , insa ... au fost asa , trezit , scoala , acasa , somn .
Nimic deosebit..vreau sa spun ca m-am obisnuit asa de mult cu toata monotonia asta incat atunci cand ma trezesc dimineata nici nu mai spun " Urasc scoala "
Era o traditie la mine..cum auzeam alarma " Urasc scoala " , acum , ma ridic pur si simplu din pat , nu-mi place , sunt prea constienta ca n-am ce schimba in situatia asta , parca nici nu mai traiesc !
Si ... somnul meu e din ce in ce mai amenintat , tata m-a mutat de la meditatii in alta parte , mai aproape de casa , de fapt , foarte aproape de casa..pot sa ajung pe jos acolo , si e sambata la ora 9 ! :|
Fata mea era asa cand am auzit :
Imi vine sa turbez ! Eu cand zmeura mai dorm ?! Si tipa asta noua , din ce mi-a spus tata deja mi-e frica de ea .. cred ca o sa urasc si mai mult matematica .
Imi pare rau ca va torturez cu postari asa lungi , dar Pafi nu e deci n-am cui sa ma plang .. a , a intrat D. , ma duc sa ma plang si la el .
Zile frumoase !

21 comments:

  1. Daps,e o postare lunga,printr-o experienta asemanatoare am trecut si eu,si nu doresc la nimeni.Te consumi foarte mult in felul asta,pfua,eu sunt aici...sunt aici ,o da :D

    ReplyDelete
  2. Apropo ,daca vrei sa te ajut cu poza de la background sa nu mai apara duplicata de 2000 de ori sa ma anunti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai, mai , mai , ce des ma vizitezi tu :> .
      Merci ca esti aici ! Si da , chiar vreau sa nu se mai vada asa de 2000 de ori ! :*

      Delete
  3. Nu te mai chinui asa, ...nu imi place sa te vad ca suferi asa de mult. Pana la urma lucrurile se aranjeaza intr-un fel sau altul, crede-ma ceata se imprastie si toate pot fi puse cap la cap.

    ReplyDelete
  4. Imi amintesti putin de mine pe la 15 ani. Incepusem sa vorbesc cu un tip cu 4 ani mai mare, din alt oras.Vorbeam pe mess si la telefon aproape zilnic.. zilele in care nu vorbeam erau groaznice si ma intrebam tot timpul ce face si ma gandeam la toate chestiile pe care am sa i le spun..
    E o parte din viata mea despre care pot spune ca a fost cel putin interesanta si pe care nu o regret, cu toate ca au fost nenumarate certuri si impacari si lucruri frumoase si mai putin frumoase pe care ni le-am spus unul altuia. Dar intr-un sfarsit, ne-am intalnit.
    Ideea e ca, intr-o oarecare masura, imi pot imagina cum te simti. Dar stai linistita ca toate se rezolva. Sper sa nu fie asa rea profa aia de mate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Anne . Ma bucur ca cineva stie cum ma simt..Si ma bucur ca nu regreti si toate alea , vreau sa spun ca adolescenta asta .. pf , te doare capul . :]]

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Stiu stiu. Adolescenta pare ca dracu si uneori chiar e.:))
      Acum, nu stiu cum e treaba exact intre tine si tipul asta dar eu chiar credeam ca o sa ne asteptam cumva unul pe altul si mai devreme sau mai tarziu o sa ajungem in acelasi oras si o sa fim impreuna pe bune.. El inca ma asteapta :)) Deci, nu se stie niciodata

      Delete
    4. Ce draguuuuut ca inca te asteapta . Foarte frumos , cred ca e un baiat deosebit .

      Delete
    5. Sa stii ca e, dar, din pacate, nu-i pot impartasi sentimentele. cred ca o sa scriu o postare noua despre asta:)) M-ai inspirat

      Delete
  5. Dupa experienta mea nu prea am incredere in oamenii care spun astfel de chesti "... N-am intrat ieri pt ca a venit sora-mea..si probabil o sa intru mai rar pt ca trebuie sa invat....." ya ya ya minciuniii !


    "Si eu i-am trimis un sms inapoi de pe telefonul unei colege in care i-am zis ca sunt mandra de el ca se apuca de invatat si i-am multumit ca m-a anuntat..." zzzzzZZZ faci misto de mine ? de ce tr sa stie altu ca esti mandra de el .. de ce esti mandra... ca invata ?

    Nu prea suna bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiii da , rautate ! :)))) Glumesc .
      Nu cred ca minte..vreau sa spun , ce alt motiv ar putea sa aiba ? Ma rog .. tu esti baiat deci cred ca stii tu ce stii.
      Si da , sunt mandra ca invata , de ce sa nu sune bine ? ;3

      Delete
    2. Pai spune tu cand un baiat ar spune "trebuie sa invat" daca nu e totilar. In general fetele invata si folosesc acel cuvant.

      Delete
    3. Pai e mai complicat la el , invata destul de bine si cred ca si-a luat " pauza de invatat " fiindca anul asta are bac-ul .

      Delete
  6. Ştiu ce înseamnă să vrei să ai credit, dar să nu-ţi încarce ai tăi. :)).
    Să nu te iei după Dreams, te bagă la bănuieli degeaba :D.
    Eh, şi lasă... o să scapi tu de matematica asta tâmpită.
    >:D<

    ReplyDelete
  7. Vrei bataita? Ca eu sunt dispusa sa-ti ofer.
    Nu ai invatat inca ca totul o sa fie bine?
    Ah?
    Tu, aici, te torturezi singura si incerci sa sa sa iti dai motive sa te torturezi incontinuare. Ia zi, cand ti-a dovedit el ca e indiferent?
    Si totusi, cam trasa de par faza lui. Ce, nu are 5 minute libere? Sa-mi dai numarul lui sa-i trimit mesaje urate :))

    Glumeam.

    Stiai asta.

    In concluzie, o sa fie bine. Ca-i un bou, asta stiai deja. O invata sau o fi vreun liliac caruia ii place sa stau cu capul in jos, oricum ar fi, o sa fie bine.
    Matematica e rea. Cea mai rea. O sa fie bine, la chestia aia, examen sau cum s-o numii, o sa vezi ca o sa mai poti sa tragi vreun ochi, sau chestii. La mine cam asa a fost. Ca doar nu vor profesorii sa se faca de ras, nu?

    Nu stiu. Sunt racita. Nu trebuie sa aiba logica. Oricum ar fi, te sustin, te pup si sunt alaturi de tine. Psihic macar. :*>:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of Ada ! Multumesc foarte mult , intotdeauna ma bine dispui.
      Cand mi-a dovedit ca-i indiferent ? Hm..probabil atunci cand m-a lasat balta 5 zile ca apoi sa-i dau ignore si probabil acum cand nu intra pentru ca invata si pentru ca nu are ce face :) . Asta-i alta poveste..

      Delete
  8. Lasa,o sa ai reusesti sa vorbesti si cu Pafi cat de curand, nu ai cum sa nu reusesti si legat de meditatii te inteleg, eu am la mate duminica tot de la noua, este ingrozitor pentru somnul meu. :-<

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu