Thursday 20 December 2012

Pai... Ninge !

  Este iarna . 
Ninge . 
E zapada muuuulta , e ceea ce mi-am dorit de 20 de zile . Ma bucur dar cumva nu ma simt fericita..Eh..
Pai..n-am mai vorbit cu D. de trei zile , imi e asa dor de el..dar cumva nu ne-am nimerit amandoi pe mess , cand l-am vazut acum doua zile cred ,nu m-a bagat in seama , eu nici atat .. si mda . 
Dorm . 
Dorm mult , mama se sperie ca dorm asa mult . 
Ieri vorbeam cu Pafi , de fapt vorbeam singura . El nu-mi raspundea sau imi raspundea dupa o suta de ani , probabil se juca si nu mi-a zis fiindca stie cat urasc jocurile alea tampite care sunt mai importante ca mine . Si la 17 : 30 am iesit , nu i-am zis " pa " , nu nimic , am iesit si gata . Am vrut sa citesc dar mi se inchideau ochii , citeam doua randuri D...citeam doua randuri.. D. 
Asa ca m-am culcat " o ora-doua " cica . A venit ceva mai tarziu mami in camera mea , de ce nu stiu , nu-mi amintesc adica .. 
Mama : Alex ...
Eu : Um..
Mama : Aww , iubita lu mama , dormi ?
Eu : Nu se vede ? 
Mama : Dar ce ai mami de dormi asa mult in ultimul timp , ca tu nu dormeai atat a si vezi...

Apoi nu mai stiu ce a mai zis sau ce s-a intamplat dupa . Da , dorm , ca vreau sa nu ma gandesc la D. sau la tot ce simt acum .. da de unde.. ca l-am visat doua nopti la rand , nici sa dorm nu mai pot , in fine ..stiu doar ca m-am trezit de cateva ori , ce ora era nu stiu , m-am trezit sa ma uit pe geam , sa fiu sigura ca ninge si nu e un vis , si m-am pus iar sa dorm , si am visat iar .Tot ce imi doream era sa stau in pat invelita pana la refuz , sa aud viscolul de afara , in singuratatea mea  sa-mi tina zapada companie..si asa a fost. M-am trezit apoi iar.. si m-am uitat la ceas , ma gandeam ca-i 20-21 , ne , era 4 dimineata . -.- Apoi au mai venit iar ai mei in camera sa-mi zica ceva ce iar nu-mi amintesc , si m-am trezit la 8 . 
Hm...am dormit ceva . 
Am aprins pc-ul si am vazut ca Pafi a scris " ... " , eh , las' ca merita , alta data sa-mi raspunda . Si m-am gandit la D . , niste urme de lacrimi mi s-au ivit in ochi dar am privit zapada si le-am oprit. As vrea sa ies afara dar Clau si Cristina nu vor , as vrea sa chem pe cineva la mine sau sa ma duc undeva , sa vad un film sau sa iau pe cineva in brate pur si simplu , sa privim zapada, dar n-am pe cine..A sunat apoi telefonul , speram sa fie cineva sa ma cheme afara dar era doar tata . Am vrut sa fac clatite , evident ca nu mi-au iesit dar cel putin nu am dat foc la nimic si au fost comestibile ( cred ) . 
P.s : Pentru sanatatea dumneavoastra , evitati mancarea facuta de mine si evitati sa ma treziti din somn ... 
Iarna magica !

16 comments:

  1. Ţi s-a îndeplinit dorinţa scumpă!:x

    ReplyDelete
  2. Eu nu pot să dorm aşa mult, dar sigur că o să mă dezobişnuiesc şi eu de trezitul devreme şi atunci o să fim colege de hibernare :))
    Şi la mine a nins :x

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca a nins si acum te poti bucura de zapada. Pot sa vin eu sa ne uitam la un film? Dar eu daca vin si daca tot e zapada sa stii ca te bulgaresc putin :D Asta ca pedeapsa. Pentru ce pedeapsa? Pai cum sa spui ca esti trista? Nu se poate asa ceva :) Fii fericita! Nu mai lasa pe nimeni sa-ti strice buna dispozitie si in fond, acum vin sarbatorile, sa ne bucuram de ele!:)

    Sa ai o iarna magica si sarbatori fericite! >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desigur ca poti sa vii . :)) Abia astept . Multumesc pentru cuvintele frumoase ! >;d<

      Delete
  4. Ma bucur ca a venit iarna si la tine :)

    ReplyDelete
  5. Oh, mă bucur că în sfârşit te bucuri şi tu de zăpadă. :3
    Ai de la mine o nominalizare. :*
    http://fayeeblog.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga mea , te pupacesc ! >;d<

      Delete
  6. Hei, dacă vrei mai multă zăpadă... îţi trimit şi eu :D.
    Ai grijă de tine şi somn uşor, somnoroaso :*.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca e destula momentan , multumesc !
      :*

      Delete
  7. Alexandra :* ai primit o leapsa de la mine ;;) http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.ro/2012/12/top-5-carti-leapsa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc , o voi face foarte curand ! :*

      Delete
  8. http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.ro/2012/12/neasteptata-dar-primita-cu-bucurie.html Ai primit o nominalizare de la mine :) Te pup :) :*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu