Thursday, 20 December 2012

Pai... Ninge !

  Este iarna . 
Ninge . 
E zapada muuuulta , e ceea ce mi-am dorit de 20 de zile . Ma bucur dar cumva nu ma simt fericita..Eh..
Pai..n-am mai vorbit cu D. de trei zile , imi e asa dor de el..dar cumva nu ne-am nimerit amandoi pe mess , cand l-am vazut acum doua zile cred ,nu m-a bagat in seama , eu nici atat .. si mda . 
Dorm . 
Dorm mult , mama se sperie ca dorm asa mult . 
Ieri vorbeam cu Pafi , de fapt vorbeam singura . El nu-mi raspundea sau imi raspundea dupa o suta de ani , probabil se juca si nu mi-a zis fiindca stie cat urasc jocurile alea tampite care sunt mai importante ca mine . Si la 17 : 30 am iesit , nu i-am zis " pa " , nu nimic , am iesit si gata . Am vrut sa citesc dar mi se inchideau ochii , citeam doua randuri D...citeam doua randuri.. D. 
Asa ca m-am culcat " o ora-doua " cica . A venit ceva mai tarziu mami in camera mea , de ce nu stiu , nu-mi amintesc adica .. 
Mama : Alex ...
Eu : Um..
Mama : Aww , iubita lu mama , dormi ?
Eu : Nu se vede ? 
Mama : Dar ce ai mami de dormi asa mult in ultimul timp , ca tu nu dormeai atat a si vezi...

Apoi nu mai stiu ce a mai zis sau ce s-a intamplat dupa . Da , dorm , ca vreau sa nu ma gandesc la D. sau la tot ce simt acum .. da de unde.. ca l-am visat doua nopti la rand , nici sa dorm nu mai pot , in fine ..stiu doar ca m-am trezit de cateva ori , ce ora era nu stiu , m-am trezit sa ma uit pe geam , sa fiu sigura ca ninge si nu e un vis , si m-am pus iar sa dorm , si am visat iar .Tot ce imi doream era sa stau in pat invelita pana la refuz , sa aud viscolul de afara , in singuratatea mea  sa-mi tina zapada companie..si asa a fost. M-am trezit apoi iar.. si m-am uitat la ceas , ma gandeam ca-i 20-21 , ne , era 4 dimineata . -.- Apoi au mai venit iar ai mei in camera sa-mi zica ceva ce iar nu-mi amintesc , si m-am trezit la 8 . 
Hm...am dormit ceva . 
Am aprins pc-ul si am vazut ca Pafi a scris " ... " , eh , las' ca merita , alta data sa-mi raspunda . Si m-am gandit la D . , niste urme de lacrimi mi s-au ivit in ochi dar am privit zapada si le-am oprit. As vrea sa ies afara dar Clau si Cristina nu vor , as vrea sa chem pe cineva la mine sau sa ma duc undeva , sa vad un film sau sa iau pe cineva in brate pur si simplu , sa privim zapada, dar n-am pe cine..A sunat apoi telefonul , speram sa fie cineva sa ma cheme afara dar era doar tata . Am vrut sa fac clatite , evident ca nu mi-au iesit dar cel putin nu am dat foc la nimic si au fost comestibile ( cred ) . 
P.s : Pentru sanatatea dumneavoastra , evitati mancarea facuta de mine si evitati sa ma treziti din somn ... 
Iarna magica !

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu