Saturday, 15 December 2012

Ce caut ?

   De ceva vreme am scris doar lucruri triste , pentru ca da , pentru ca am fost insuportabil de trista . Inca mai sunt dar accept usurel situatia . 
Nu-mi gasesc locul . Vreau sa fac multe lucruri dar cumva , cumva nu e ceea ce caut . Am vrut sa desenez , am luat un creion si o foaie , am desenat si m-am blocat . Eram un robot . 
Nu , nu asa , ori pun suflet ori nu mai fac ! 
Am vrut sa citesc dar..nu , nu asta era ceea ce voiam sa fac ..
Am vrut sa scriu , am dat sa scriu iar , apoi m-am razgandit si intr-un final am gasit o fasie de suflet pe care sa o lipesc de aceasta postare. 
Eu..nu stiu ..
Cred ca sunt o persoana cumva...rea?! Nu cred ca asta e cuvantul dar... am cerut zapada . Am implorat cerului zapada , dar in fiecare zi am spus " Urasc orasul asta , urasc tot ce tine de el , urasc ca aici e primavara , urasc si sunt invidioasa si rea si nu suport ca iar ma dezamageste ! " Ca aici gradele sunt cu + , cand in restul tarii oamenii lesina de frig ! M-am uitat in fiecare dimineata ...la geam . Am dat tremurand mereu jealuzelele si am vazut acelasi soare , acelasi cer senin , acelasi asfalt complet uscat..Si am renuntat la visul meu de a avea zapada de craciun , deja totul e obisnuit si monoton , si in sufletul meu si in tot . 
Mi-am pierdut entuziasmul dar mi-am dat seama ca nu merit zapada. 
Am urat orasul...Orasul in care m-am nascut , il urasc , mi-am intors privirea de la mare in microbuz , si mi-am zis ca mai bine nu era acolo..si am urat . Si stiu , dintre toate lucrurile din lume ca sa urasti e cel mai rau..Si nu merit zapada , de ce mi-ar da Dumnzeu fulgi zglobii de nea cand eu urasc ceva ce El a creat ? 
Mi-am dat seama de asta..ca nu merit , e adevarat . Am urat , nu merit . 
Macar mi-am dat seama..ca sunt asa o idioata , ca poate daca aveam rabdare si mai multa incredere , si daca nu uram..poate ca era altceva..poate . 
Pafi e cumva rece...vorbim dar simt ca e totul superficial . Acum cateva zile m-a intrebat ce-i cu mine , ca simte ca sunt trista , si apoi a zis ceva ce nu cred ca o sa uit in toata viata asta . A zis " Daca te deprima vremea o s-o schimb ! " 
Si am plans , si i-am multumit , imi zice mereu ca ma iubeste , si eu la fel , dar ceva lipseste...
Dupa ce am plans timp de o saptamana in fiecare seara , am vorbit cu D. , am ras si...de ce ? De ce sa-l uit cand el e persoana care fara sa vrea ma face sa fiu fericita , sa nu mai plang ? El si Pafi..poate ca aceste doua persoane imi produc lacrimi , dar sunt dispusa sa umplu marea pana la refuz cu lacrimi pentru un strop de fericire... 
Nu mai plang , de doua zile . Acum insa nu-mi gasesc locul , nu stiu de ce cred ca doar zapada imi poate aseza sufletul la loc . Sunt nebuna.. Ma invart in camera , in cercuri . De ce ? 
Nu stiu..caut ceva ce nu e acolo , caut ceva..nu stiu ce ! 
Am 40 de persoane inscrise , ma bucur nespus . Cred de fapt ca ma citesc mai multi dar nu se inscriu...oricum , blog-ul asta e esential pentru mine ! Voi sunteti esentiali pentru mine . 
Va multumesc dragii mei , va iubesc nespus pe toti ! 
Bucurati-va de zapada si de iarna ! 

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu