Thursday 27 December 2012

Multumesc , Da !

 Stiti cum e sa te trezesti dimineata cu ochiii obositi de atatea lacrimi inghitite de perna noaptea trecuta , cum e sa stai cateva minute meditand la faptul ca lumina nu uita in nici o dimineata sa-ti drogheze camera cu a ei stralucire , cum se reflecta in oglinda gigantica de pe peretele tau galben lasand particulele de praf sa pluteasca permanent in aerul acela inchis care .. care mereu va fi asa . Nu conteaza ca lasi geamul deschis o saptamana intreaga sau ca dai cu tot felul de solutii pentru un aer proaspat , mereu camera ta va fi singura din casa cu aer inchis .
Si cum stai asa gandindu-te cat de idiot e baiatul pe care-l iubesti , cum au trecut doua zile de cand n-ati vorbit si urmeaza sa mai treaca cateva pentru ca el n-o sa te bage in seama si pana la urma ai si tu orgoliul tau si nu o s-o faci.., cum il visezi nopti in sir si te uiti la semnificatia visului si vezi cum iti zice ca iti e dor de cineva si chestii , ce aiureala , de parca tu nu stii asta .
Te intrebi zilnic ce rost are . Iti zic eu . Nu are . Iti zic tie ceea ce-mi zic mie , dar vesnica minciuna imi strange sufletul mai tare pe zi ce trece . Si esti prea slaba sa te fortezi , lasi lucrurile asa cum sunt , dezamagita de tot ce te inconjoara . Caci prietenii nu-ti sunt prieteni , ca degeaba tu-i cauti si ii suni daca ei te ignora , ca degeaba te eticheteaza 50 de persoane in nu stiu ce poza cretina de pe facebook gen  " Prieteni pe viata " cand in realitate nici nu va ziceti buna .
Si atunci te intorci in trecut si iti amintesti , cu creierul tau idiot care uita formule la matematica dar nu uita amintiri dezgustatoare , iti amintesti de toate momentele in care ai fost lasat si exclus si de-a dreptul prost tratat chiar daca nu meritai asta intotdeauna.
Si noaptea trecuta , cand ti-ai facut curaj sa suni o persoana gen Pafi , si vorbiti si plangi la telefon bucuroasa ca cineva chiar te asculta, inima ta e iar impanjita de frica . Dupa ce inchizi si analizezi toata conversatia , iti amintesti cum el nu ti-a raspuns la nu stiu ce mesaj dar o suna cu disperare pe o anumita D. care era trista si ma rog .
Iti dai o palma peste fata in speranta ca o sa alungi egoismul , si iti spui asa ceva " Nu , nu , n-am de ce , ma bucur caci mai multe persoane trebuie sa se bucure de o persoana minunata ca el ! " si apoi , apoi te simti mai bine , dar nu mai dai sms , nu , nu mai faci asta .
Iar apoi , cu o zi dupa aceea , la trei noaptea o sa primesti un sms , pe care il vei citii doar pe la 10 fara 20 cand te va trezi maica-ta din nu stiu ce motiv . O sa citesti un mesaj ca asta : " Pafi : Stiu ca e tarziu .. 3 noaptea si mnah..dar simteam ca mor daca nu spun cuiva si se pare ca tu esti singura careia ii pot spune asta ..nici nu stiu ce stare am in momentul asta , probabil una jalnica . Trebuie sa spun cuiva altfel simt ca... TE IUBESC !!! ps : Sper ca nu te trezesc. "
Si apoi , apoi ochii tai nu se mai dezlipesc de cuvintele " si se pare ca TU esti SINGURA careia ii pot spune asta ... " Si nu-mi vine sa cred . Nu cred ca cineva ma alege pe mine , eu .. eu n-am fost "aleasa", niciodata , eu mereu m-am obisnuit cu locul doi , si de aceea ma simt amenintata cand apar si alte persoane..pentru ca nu vreau sa mai fiu lasata in urma.. Si atunci , atunci ziua mea e mai buna , poate luna , anul , viata , pentru ca nu o sa uit niciodata ca am fost eu pe primul loc , eu care nici nu indrazneam sa sper la asa ceva.. si ii multumesc lui Dumnzeu ca mi-a dat in cale o astfel de persoana minunata . As scrie si restul conversatiei si tot ce simt cu adevarat.. dar , pentru prima oara pe acest blog : MA SIMT EXCELENT !  In ciuda faptului ca D. nici nu ma saluta , n-am nevoie de salutul lui , am o persoana care tine la mine , o persoana ca Pafi , care ma iubeste , si cred asta , la naiba , chiar cred ! D. poate sa ramana la fel de singur cum a fost , sa ma evite , sa ma ignore si sa nu aprecieze o persoana care il iubeste . Egoista ? Da , pentru ca pot , pentru ca el merita ! Ha ! Ras malefic : Mwahahahahha !
P.s : Am observat ca am din ce in ce mai putine comentarii si chestii , nu inteleg de ce , stiu ca nu va raspund mereu , dar fiecare comentariu il scriu in inima , asa ca , nu ezitati sa-mi lasati acolo orice parere !Multumesc!
Aa si , prieteni , sunt bine ! <3

27 comments:

  1. La partea cu persoanele care pe facebook îți sunt cele mai bune prietene, iar în viața reală nu îți zic nici măcar ceau, parcă mi-ai vorbit mie.
    Mă bucur că te simți bine, chiar mă bucur :)
    Nu am înțeles ceva. Pafi e fată sau băiat? Scuze îmi e cam somn deși e amiază :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baiat . :* Multumesc ca te bucuri pentru mine si multumesc pentru comentariu ! >;d<

      Delete
  2. Ştiu cum e.Adică şi eu îmi sunam ,,iubirea" la 12 noaptea şi nu îmi păsa dacă doarme sau nu,dar în acel timp el nu făcea altceva decât să înregistreze tot ceea ce spun eu ca mai apoi să le arate prietenilor lui cât de mult îl iubesc.

    Faza cu facebook-ul..e tipică.Păi pe mine mă etichetează o grămadă de persoane,mai ales acum de sărbători,şi când le văd pe strada se fac că nici nu m-au cunoscut vreodată.Dăăfucq people,this is stupidness.

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S:Mă bucur foarte mult că el te-a ales.Sper să nu ai parte de ghinionul de care am avut parte eu,şi să şti de la mine că nu e bine să-i spui de multe ori,,te iubesc",pentru că aşa...îşi ,,va lua lumea în cap".

      Delete
    2. O Doamne Raisa.. unde l-ai gasit pe nemernicul ala ? :| Cum sa faca asa ceva ? CE URATTTT ! :|..Doamne..
      Aa.. si nu intelege gresit , eu si Pafi suntem doar prieteni , eu il iubesc pe D. in modul ala , Pafi e doar un bun prieten , cel mai bun , si nu cred ca ma pot indragosti de el ( sper sa nu ) . Stiu ca nu e bine sa-i zic ca-l iubesc dar si el imi zice si e cam greu , in plus , fiind doar un amic am zis ca nu se aplica regula..

      Delete
  3. Prieteni sunt oamenii apropiaţi sufletului tău,nicidecum sutele sau miile de persoane de pe fb.E o greşeală în a ne obişnui cu locurile din urmă.Totuşi nu o să ştii niciodată de unde a sărit iepurele!

    ReplyDelete
  4. Ma bucur pentru tine, foarte frumoasa postarea, ma regasesc pe alocuri. Take care;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multam ! Ma bucur ca ti-a placut si te mai astept pe la mine , atat cu comentarii cat si cu prezenta ! <3
      P.s : Dragut nume , fan Japan ? :o3

      Delete
    2. Da, fana... as putea spune ca e o parte din sufletul, copilaria si maturitatea mea.

      O sa mai revin cu siguranta, te mai astept si pe tine pe la mine;)

      Delete
    3. O sa vin mereu si pe la tine ! :* Si eu iubesc Japonia , anime-le si limba , sunt grozave !

      Delete
  5. Ma bucur ca esti bine.Nici eu nu am avut un creierash prea bun cand a venit vorba de matematica :))


    SARBATORI FERICITE!

    Pupici :*

    ReplyDelete
  6. Si inca ceva ce am uitat:)
    Si mie mi-a scazut nr. de vizualizari si comentariile.Aproape toti bloggerii spun asta...cred ca din cauza Sarbatorilor fiindca in aceasta perioada unii pleaca in vacanta si nu mai au timp sa stea pe net.
    Eu o sa te urmaresc cu placere in continuare si o sa-ti las comm-uri la fiecare articol.Ador asta <3 ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi hi . Multumesc Viorel . Da , probabil ca asa e , multi au plecat in vacanta si nu au timp sa ne citeasca . Si eu ma bucur ca sunt bine , sper ca si voi sunteti !
      Imbratisari ! >;D<

      Delete
  7. Ow, ce drăguţ e să ai persoane ca Pafi prin preajmă :o3 Şi eu mă tem tot timpul să pic pe locul doi. E groaznic. Mă simt "înlocuibilă", cumva :))
    Şi eu mă bucur că eşti binee :* :* Nu merită să te consumi aşa mult pentru persoane cu caracter de rahat. Chiar nu merită.
    Şi la faza cu facebook-ul... oh gosh, nu-mi aminti :)) Mi-aş fi şters de mult contul dacă n-aş fi avut pagina bloguleţului meu acolo. Annoyng people.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da ai dreptate..e tare neplacut sa fii pe locul doi. Iar cu facebook-ul , eh .. oameni fara minte , ce sa le faci ! :)) :*

      Delete
  8. Mă bucur mult că ți-ai revenit :-) .
    Se pare că Pafi te face să te simți împlinită .. Succes !

    ReplyDelete
  9. Ma bucur ca esti bine ...da-l dracu pe D.
    Cand citeam prima oara voiam sa-ti spun ceva de genul : esti prea tanara ca sa fii asa de trista.
    Nu mai suferi de la baieti, pe bune ...nu se merita !! asculta-ma. :D :*:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tare-ai spus-o =))) . Chiar am ras .
      Da .. ar trebui sa te ascult :-s.

      Delete
  10. Ştii... tu umbli după cineva şi altcineva umblă după tine.
    De ce nu încerci să-l laşi pe D. în pace şi să te apropii mai mult de Pafi?
    Şi... Pafi citeşte ceea ce scrii tu pe aici? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. NUUUUUUUU!
      Nu citeste si nici nu va citii (sper) . Nu vreau sa ma apropi de Pafi , suntem foarte apropiati dar vreau sa fim doar prieteni , si el vrea la fel , nu am altfel de sentimente pentru el , decat de prietenie , si nu vreau sa se schimbe asta ! :*

      Delete
    2. :)) Biinee...
      M-a cam speriat acel "nu" mare şi lung :)).

      Delete
  11. Ce dragut! Parte cu Pafi si si chestii! Este genul acela de prietenie perfecta si si eterna care care care te poate face sa fii fericita indiferent de altceva. E asa de frumos si ma bucur sincer pentru tine <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww . Multumesc draga mea >;d< ! Apreciez faptul ca si voi va bucurati pentru rarele mele momente de fericire . Hm..sper si eu sa fie genul ala de prietenie eterna , chiar sper.

      Delete
  12. M-ai băgat puţin în ceaţă atunci când ai vorbit despre acel mesaj...
    Îmi pare rău că n-am apucat să-ţi răspund mai repede, dar îmi ştii situaţia şi sper să nu te superi! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apropo, îmi plac schimbările aduse blogului.

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu