Saturday 15 December 2012

Ce caut ?

   De ceva vreme am scris doar lucruri triste , pentru ca da , pentru ca am fost insuportabil de trista . Inca mai sunt dar accept usurel situatia . 
Nu-mi gasesc locul . Vreau sa fac multe lucruri dar cumva , cumva nu e ceea ce caut . Am vrut sa desenez , am luat un creion si o foaie , am desenat si m-am blocat . Eram un robot . 
Nu , nu asa , ori pun suflet ori nu mai fac ! 
Am vrut sa citesc dar..nu , nu asta era ceea ce voiam sa fac ..
Am vrut sa scriu , am dat sa scriu iar , apoi m-am razgandit si intr-un final am gasit o fasie de suflet pe care sa o lipesc de aceasta postare. 
Eu..nu stiu ..
Cred ca sunt o persoana cumva...rea?! Nu cred ca asta e cuvantul dar... am cerut zapada . Am implorat cerului zapada , dar in fiecare zi am spus " Urasc orasul asta , urasc tot ce tine de el , urasc ca aici e primavara , urasc si sunt invidioasa si rea si nu suport ca iar ma dezamageste ! " Ca aici gradele sunt cu + , cand in restul tarii oamenii lesina de frig ! M-am uitat in fiecare dimineata ...la geam . Am dat tremurand mereu jealuzelele si am vazut acelasi soare , acelasi cer senin , acelasi asfalt complet uscat..Si am renuntat la visul meu de a avea zapada de craciun , deja totul e obisnuit si monoton , si in sufletul meu si in tot . 
Mi-am pierdut entuziasmul dar mi-am dat seama ca nu merit zapada. 
Am urat orasul...Orasul in care m-am nascut , il urasc , mi-am intors privirea de la mare in microbuz , si mi-am zis ca mai bine nu era acolo..si am urat . Si stiu , dintre toate lucrurile din lume ca sa urasti e cel mai rau..Si nu merit zapada , de ce mi-ar da Dumnzeu fulgi zglobii de nea cand eu urasc ceva ce El a creat ? 
Mi-am dat seama de asta..ca nu merit , e adevarat . Am urat , nu merit . 
Macar mi-am dat seama..ca sunt asa o idioata , ca poate daca aveam rabdare si mai multa incredere , si daca nu uram..poate ca era altceva..poate . 
Pafi e cumva rece...vorbim dar simt ca e totul superficial . Acum cateva zile m-a intrebat ce-i cu mine , ca simte ca sunt trista , si apoi a zis ceva ce nu cred ca o sa uit in toata viata asta . A zis " Daca te deprima vremea o s-o schimb ! " 
Si am plans , si i-am multumit , imi zice mereu ca ma iubeste , si eu la fel , dar ceva lipseste...
Dupa ce am plans timp de o saptamana in fiecare seara , am vorbit cu D. , am ras si...de ce ? De ce sa-l uit cand el e persoana care fara sa vrea ma face sa fiu fericita , sa nu mai plang ? El si Pafi..poate ca aceste doua persoane imi produc lacrimi , dar sunt dispusa sa umplu marea pana la refuz cu lacrimi pentru un strop de fericire... 
Nu mai plang , de doua zile . Acum insa nu-mi gasesc locul , nu stiu de ce cred ca doar zapada imi poate aseza sufletul la loc . Sunt nebuna.. Ma invart in camera , in cercuri . De ce ? 
Nu stiu..caut ceva ce nu e acolo , caut ceva..nu stiu ce ! 
Am 40 de persoane inscrise , ma bucur nespus . Cred de fapt ca ma citesc mai multi dar nu se inscriu...oricum , blog-ul asta e esential pentru mine ! Voi sunteti esentiali pentru mine . 
Va multumesc dragii mei , va iubesc nespus pe toti ! 
Bucurati-va de zapada si de iarna ! 

18 comments:

  1. Am fost şi eu în situaţia ta,am fost şi eu tristă uneori.Eu cred că ar trebui să treci peste.Să faci cumva,dar să treci peste.Nimănui de aici nu îi place să te citească aşa tristă,crede-mă!Just damn it,and smile!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Raisa !
      Incerc sa nu mai fiu trista .. :-s

      Delete
  2. Si eu simt asta uneori, si totusi incerc sa gasesc un motiv sa rad, sa zambesc, sa-mi iau gandul de la orice si sa ignor tot ce mi se pare aiurea. Va ninge..si la tine pana la urma:o3 vei vedea.

    Un ps:as vrea sa vb pe-un privat daca vrei si tu asta. daca da,lasa-mi un msg pe blog cu adresa ta si sters com-ul apoi, is toata seara on :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc !
      Ti-am lasat si adresa , abia astept sa vorbim ! >;d<

      Delete
  3. Pentru mine ești importantă, așa ca nu cumva să mai plîngi ci pune-te să așezi pe hîrtie bucăți de vise! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si voi sunteti importanti pentru mine ! Multumesc draga mea pentru cuvintele deosebit de frumoase pe care le spui mereu . O sa incerc sa scriu mereu , sa reusesc sa gasesc suflet pentru asta .

      Delete
  4. Ce cauti paote nu e intotdeauna chiar ceea ce conteaza pentru tine!
    Mare grijă să ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..poate ca ar trebui sa ma las gasita..sa nu mai caut acel ceva..
      E o stare total abstracta , nu stiu deloc ceea ce vreau..

      Delete
  5. Si eu am avut acum cateva zile un blocaj asemanator,dar uneori chiar daca ramane ceva trebuie sa treci peste.de curand imi tot zic:"Don't worry,be happy!" Si la mine merge,poate merge si la tine :)

    ReplyDelete
  6. Pe aici nu prea mai e zapada.DAr trotuarele s-au transformat in patinoare..mergi ca pe teren minat!x-(
    Si..Cine-i mai Pafi asta?CA eu imi inchipui ca arata asa:

    http://www.wallcoo.net/animal/White_baby_dogs_2_1920x1200/wallpapers/1600x1200/lovely_white_puppy_dog_83173.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pafi cred ca e cel mai bun prieten! El si voi..doar ca cu el vorbesc zilnic !
      Sa stii ca atunci cand ma gandesc la el tot pufos il vad desi stiu cum arata ! Hi-hi , draguta poza !

      Delete
  7. era un robot :))
    Scuza-ma, poate eram eu :p

    ReplyDelete
  8. C'mooon ! E criza adolescentei,stii si tu perioada aceea cand tu nu mai esti tu si ai vrea sa te regasesti,si esti trista,si nu esti multumita cu nimic...si cred ca am avut si eu stari din astea :D
    TE :*

    ReplyDelete
  9. A uri e cel mai urat sentiment !! ar vrea sa nu mai existe.

    ReplyDelete
  10. Facem schimb de orase? :D

    Alexandra: Tu esti o fata minunata, nu mai plange si nu mai fi trista. Nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti strice buna dispozitie. Nu vei rezolva nimic daca vei sta trista ca nu e zapada. Daca e "scris" ca pe 7 ianuarie sa aveti zapada, atunci o aveti, indiferent de situatie.
    Si eu am momente in care nu am inspiratie si trec chiar zile intregi fara sa fac ceva dar eu consider acea perioada ca fiind o perioada de repaus!
    Te urmaresc mai mult persoane dar nu toti au cont google(gmail & blogger) pentru a se putea inscrie prin GFC.Iti urez mult succes cu blogul!

    Sa ai un weekend minunat si toate cele bune >:D<
    Pupici :*

    ReplyDelete
  11. Mi-am dat seama că atunci când sunt tristă trebuie să scriu. Aşa îmi trece mai repede şi pot suporta mai uşor. Încearcă şi tu :)
    Şi indiferent ce s-ar întâmpla, să nu uiţi de noi, noi care te citim! ♥

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu