Tuesday 11 December 2012

Azi . nu . titlu .

E timpul sa mai scriu..Am atatea chestii pe care vreau sa le presar aici incat nici nu stiu cu ce sa incep , oricum ,  mi-a ramas in cap o propozitie pe care Mistral i-o zicea mereu lui Kate (*A se citii Fata lui Mistral -Judith Krantz) "Rabdare Kate , rabdare ! "
Si de atunci , mereu cand vreau sa zic sau sa fac multe imi zic " Rabdare Alexandra , rabdare! "

Ieri m-am intalnit cu vechiul meu prieten . Am zambit superficial cand l-am vazut , m-a luat in brate strans strans pana mi-au dat lacrimile..L-am intrebat : "De ce ai venit? " si mi-a spus cu aceeasi raceala obisnuita cu care ma primeste in bratele lui " Tu m-ai chemat ! " 
Ma gandeam cat de sincera si blanda era viata mea inainte sa-l cunosc ..Cum totul era usor ...dar am crescut si tipul asta a aparut .. si clar e barbat . Consider ca numai un barbat poate venii asa pe nepusa masa , sa nu plece atunci cand il alungi , si atunci cand vine si te enrveaza...tot pe tine da vina .
La naiba !
Cred ca toti il cunoastem..pe al meu prieten vechi .
                                 Orgoliu este numele lui ...
Ma " certasem " duminica cu Pafi , defapt , nu era chiar cearta , dar mi se parea rece si distant iar apoi nu invatase nimic pentru ziua urmatoare , am fost putin suparata si m-a enervat faza ca nici nu incerca sa ma impace.
         Si da !
Sunt genul de fata care nu tine suparare pe motivul supararii , tin suparare pentru faptul ca nu si-a dat interesul sa ma impace..
Unii oameni vor sa fie lasati sa se linisteasca cand sunt furiosi , eu nu ! Pe mine nu trebuie sa ma lasi , trebuie sa ma impaci , sa imi arati ca-ti pasa..si chiar daca o sa ma dau suparata in urmatoarele 5 minute ..o sa o fac numai sa vad cum tu chiar vrei sa ma impaci , caci la mine supararea tine putin .
Apoi..am iesit si a doua zi , adica ieri , am intrat si nu l-am bagat in seama . Nici el nu ma baga , D. a iesit imediat ce eu am intrat asa ca eram deja deprimata .
Eu nu am orgolii cu prieteniii , dar eu eram cea suparata , deci el trebuia automat sa ma bage in seama .. si cum era rece si distant am zis sa nu-mi bat capul ..
Acum ca o paranteza , desi stiu ca Sorana ( imbratisari ! ) mi-a spus cam in toate comentariile sa nu mai plang..nu ma pot abtine , adica..e un obicei , cum mi-e frica sau sunt putin trista , cum incep sa plang...Imi pare rau Sorana , chiar ma gandesc mereu la tine cand plang , mi te imaginez cum vii si-mi spui sa nu mai plang ! Dar...n-am ce-i face . Multumesc oricum !
Deci cum spuneam..am inceput sa plang si sa vorbesc cu Cel de Sus . <3 Si Pafi m-a bagat in seama pana la urma si chiar atunci a intrat si D. . Nu-i Dumnezeu minunat ?
Apoi ne-am impacat si ne-am certat iar mai pe seara , apoi s-a dus sa manance si mi-a spus " Ale stii ca-s prost , te iubesc ! Iarta-ma ! " 
Awwww . Ce draguttt , evident ca apoi ne-am impacat in secunda doi . Am vorbit si cu D.. meh . Zilele astea m-am simtit infiorator de deprimata , si asta o simt si fizic..adica am un gol in stomac,plang , il visez ... El normal ca inca imi trancane de Georgiana ...cred ca o sa vorbesc mai amanuntit despre asta , despre starea mea actuala in zilele urmatoare... Tot incerc sa nu fac postari lungi dar e chiar inevitabil !

Altceva ?
Ura mea pentru orasul asta se dezvolta tot mai mult pe zi ce trece . Serios..cum se face ca am ajuns sa urasc orasul asta atat de repede...Peste tot ninge , la voi ninge , la statusuri numai " Snow , la bulgareala " si chestii ..pe facebook nu mai zic ! Asta e un complot impotriva mea..Chiar si la D. ninge , Bucuresti..ce n-as da sa ma aventurez in orasul ala , sa stiu iar ca sunt aproape de el...sa mai simt inca odata ce-am simtit atunci , in ziua aia..nu pentru ca mi-a placut ce am simtit ..a fost mai mult durere , dar vreau doar sa analizez mai bine , in graba aia nici n-am apucat sa-mi savurez trairile..
Pafi mi-a dat poze , la el a nins , ninge . Zapada e mare , si de data asta imi venea sa plang . N-am plans ..dar eram aproape . De nervi , caci la mine e primavara ! La mine e cer senin si soare de nu putem sta cu perdelele trase la scoala , pamantul e sec , oras sec , plictisitor , infiorator de mult ma enerveaza !
Acum..spre incheiere , pentru cei ce binevoiesc a-mi comenta , vreau sa va intreb: " Ce e pentru voi Craciunul?"
De ce ? Surpriza!
Pe curand [♡.]

6 comments:

  1. Scumpa mea Alex >:D< Stiu cum este faza cu cearta :D Si eu cam fac la fel, astept sa fiu impacata, dar pana la urma tot eu imi calc pe orgoliu, mai ales cand stiu ca sunt de vina :D Al naibii orgoliu, care nu ne lasa sa spunem si sa facem ceea ce vrem. V. m-a intrebat o data: Chiar asa de orgolioasa esti? A fost primul baiat care mi-a spus asta, si m-a facut sa ma analizez mai bine, datorita lui, eu am inceput sa spun ceea ce gandesc, sa nu mai las totul la voia intamplarii, si sa las capul jos, de fiecare data. Ei, nu de fiecare data sunt asa de dura si smechera, dar, oricum, nu mai sunt timida care eram alta data. Alex, stii ce am citit eu o data? Ca plansul face bine la ochi. Nu, serios. Lacrimile limpezesc ochiul. Si totusi, in mai toate postarile, tu plangi. Esti atat de trista, ca imi vine sa ma teleportez pana in orasul tau, si sa te tin strans in brate, pana iti revii. Asa, spuneam de chestia cu plansul. Era o tipa orfana, care plangea 10 minute pe zi. Nici mai mult, nici mai putin. Ar trebui sa incerci, fiindca plansul asta mult, nu-ti face bine :( Sunt alaturi de tine cu sufletul si gandul! >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww . Iti multumesc draga mea Antonia ! Intotdeauna stii ce sa spui . E adevarat..postarile mele au fost cam triste in ultimul timp fiindca chiar asa e starea mea..daca nu marturisesc aici , atunci unde ?
      M-ai facut sa zambesc , mi-a zambit atat chipul cat si sufletul . Si eu mi-as dorii sa ne imbratisam ! :o3
      O sa tin cont de sfaturile tale ca intotdeauna si chiar vreau sa incerc chestia cu 10 minute .
      Multumesc , multi pupici ! :*

      Delete
  2. Sincer,nici eu nu prea ţin supărare.Adică nu ştiu,parcă nu pot..pur şi simplu!Dar dacă tu eşti supărată,mi se pare normal ca el să se intereseze măcar de tine..sau nu ştiu.Sincer,dacă aş fi fost în locul lui,şi te-aş fi văzut supărată (ştiind că tu nu te superi atât de uşor) aş fi făcut tot posibilul să te împac,cum îţi place ţie:D

    ReplyDelete
  3. Azi nu. Dar maine?

    ReplyDelete
  4. La mine e toamna inca!Nu mai stiu ce inseamna Craciunul.N-am mai simtit de ceva timp ca e cu adevarat ceva special...
    te imbratisez!

    ReplyDelete
  5. Crăciunul e acea perioadă a anului când trebuie să chiunui să zâmbești la orice prostie .. trebuie să înfrunți zăpada uriașă .. dar măcar primim vacanță .
    Uită-l pe D .. ignoră-l , vei uita de el . Te chinui astfel .. :(.

    Toate cele bune >:D< !

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu