Friday 23 November 2012

                     Sufleul meu ascuns tanjeste dupa tine , gandul imi e inlantuit..de tine ,
Mi-am promis , mi-am promis ca de aceasta data..
N-am sa renunt . 
Pentru ca m-am invatat minte , cand am lasat pentru "cea mai buna prietena " 
                    De la mine ..
Ca apoi sa aud " Dar tu renunti prea usor ! " 
                    Adevarat..
Am renuntat pentru fericirea altora si am fost considerata slaba..
                    Dar chiar asa sunt..si stiu asta.
Am invatat ca nu trebuie sa renunt eu ca sa salvez o prietenie sau ceva...
Ca trebuie sa fiu rea ! 
                    Si totusi...poate mi-am ales persoana nepotrivita pentru care sa lupt..
Si acum..doar confuzia e aici pentru mine . Ce sa fac ? Unde sa ma duc.. Multumesc Domnului ca totusi , totusi il am pe el :
P.s : Citez cuvant cu cuvant asa ca sper sa nu fiti surprinsi de ceea ce veti citii .

-Gata frate , eu nu-l mai intreb nimic de acum . Ma uraste .
-Nu te uraste , poate e stresat sau ceva..:|
-Da ? De fiecare data cand vorbeste cu mine ? Super . : ) 
-Nu stiu..poate asa e el...
-Cu toata lumea ? Ma indoiesc ..
-In fine..
                                       .....
-Il bag la off pe D.
-Nu.
-Ba da ! Chiar acum .
Gata ...
-Nu 
Alexandra
Nu !
Care e rostul ? :|
-Ba da Pafi..
-Da-i ignore atunci . 
-Nu inca , momentan e destul asa . O sa pot sa-l bag iar la on ca sa-mi mai domolesc dorul , sa ma asigur ca e bine dar nu sunt asa proasta incat sa-i dau igg si sa-l bag la loc , sa fim seriosi . Oricum, o sa rezist eu cumva , pur si simplu mi-a ajuns , m-am saturat sa ma umilesc in sinea mea ca iubesc un natarau.
E prost si o sa piarda . Si nu o sa ma plang , nu o sa ma smiorcai , o sa reactionez matur de data asta si gata.
-Nu
Nu
Nu 
Plangi , plange-te
Smiorcaie-te
De asta sunt aici .
>;d< 
-Nu
-Sa te ascult.
-Nu mai e nimic de zis pana la urma , o sa-ti zic cand o sa mai vorbesc cu el..daca o sa mai vorbesc. Pana atunci nu vreau sa-mi pese .
Nu mai am nimic de pierdut.
Nu ma place.
Nu ma iubeste in nici un caz.
Si incep sa cred ca nici nu ma suporta..
El insa pierde pe cineva care il iubeste,l-ar asculta oricat de mult i-ar vorbii de Georgiana si ar avea incredere in el . Asa ca el pierde. EU NU .
In fine , am iesit , noapte buna , nu uita ca te iubesc ! :*
-Off..si eu fraiero  ! :* Succes maine ! >;d<


Asa e , Pafi este un baiat pe care l-am cunoscut tot pe "sfantul internet " . Il iubesc , imi e mereu alaturi , mereu intreaba de mine , mereu imi tine pumnii si imi da mesaje . E sensibil si imi place sa-l ascult , sa-l inteleg . E singura persoana care se intereseaza zilnic de mine . " Ce faci ? Unde mergi ? Ai vorbit cu D. ? Cum a fost la scoala ? " etc.. Si e singura persoana care stie absolut tot despre "povestea" mea legata de D. , stie tot , tot , tot . Nu stiu ce m-as fi facut fara el..i-am multumit de un infinit de ori pentru ca zau , daca n-ar fi fost el , sa-i povestesc , sa vorbim , sa ii zic tot ce simt ..nu vreau sa ma gandesc cum m-as fi simtit . Mi-a luat o parte din durere cu mana si nici macar nu m-a lasa sa-i multumesc pentru asta. Te iubesc Pafi , pentru tot ce faci pentru mine , pentru tot ceea ce esti ! Multumesc Doamne ca m-ai ajutat sa-l cunosc.. ! 


Cat despre D...mi-am promis ca o sa lupt . Dar nu stiu.. ce rost mai are ? Imi e teama de tot ce e il legatura cu el si imi simt inima fragila . Inima asta.. care indura pumni si pietre de la ganduri si vise , de la vesnica amintire . De cand ma trezesc pana ma culc..un singur lucru este cel mai important .. " Oare ce face D. ? Sper ca-i bine..Normal ca e ! Nu , nu , nu te mai gandii idioato ! 
Pf..ce vorbesti , n-am sanse .. Si el acum cred ca rade si se distreaza... si nu-i pasa de mine , deloc. Eu ii stiu si programul , tot ce are de facut cu scoala si am retinut fiecare detaliu..dar el..el nu stie , lui nu-i pasa ." Deja imi lipseste , numai gandul ca nu o sa mai vorbim un timp ma face sa plang ".Si totusi..ma intreb , va observa absenta mea ? Daca o sa mai vorbim o sa ma intrebe ce s-a intamplat ? Probabil ca nu ... 
Ahhh , idioata , idioata ! Concenteaza-te ! Acum inveti , ai teza , lasa-l pe D. Ganduri aiurite ! Fir-ar ... " 
Si cam asa imi is zilele...

Multumesc celor ce ma citesc , comenteaza si imi acorda sprijinul lor . Va iubesc !
                                                                                               Cu sinceritate , Ascunsa .

16 comments:

  1. M-am regasit in cateva randuri din acest post al tau. Si eu am pe cineva..cunoscut prin internet,care ii mai departe de mine(ca distanta intre orase) da rnu tinem cont de asta. Si stiu ca ma pot baza pe el oricand...cand plang..cand am nevoie sa ma descarc ...cand am nevoie sa ma asculte cineva. Si-am incredere in el, mai mare decat altii...si ma bucur c-am dat peste el, din multe puncte de vedere. Stiu ca oricandd...chiar daca mi-ar spune adevarul..m-ar face fericita...si sentimentul ii reciproc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..este grozav sa intalnesti o astfel de persoana .

      Delete
  2. Sa stii cum spune si Dani ca si eu mam regasit in unele cuvinte si sunt baiat wtf? Parerea mea este lasal pe D. Ai pe altcineva mai draga langa tine si care il iubesti acela este Pafi poate intr-un viitor apropiat l sa vezi ca perechea ta nu este D. este Pafi eu asa vad lucrurile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu nu nuuu . Pafi este doar un bun prieten , niciodata nu as putea sa-l vad altfel ( sper ) si nici el pe mine . Si daca s-ar intampla asta,prin absurd,ar fi cel mai rau lucru pentru ca eu as pierde un bun prieten..n-as mai putea sa vorbesc asa deschis cu el .

      Delete
  3. Ştii cum eşti tu (şi nu numai tu)? Te "baţi" chiar cu tine. Zici că nu vrei să mai auzi de el, dar tot la el te gândeşti. Zici că nu vrei să mai vorbeşti cu el, dar parcă ceva te îndeamnă să vobeşti cu el din ce în ce mai mult.
    Ţine-l pe Pafi aproape, atât îţi zic :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..N-ai idee cat ma bucur ca cineva ma intelege . E adevarat..simt exact tot ce ai zis dar cateodata trebuie sa te controlezi..desi nu ai vrea asta.

      Delete
    2. Da, dar uneori nu te poţi controla... :)

      Delete
  4. Poate că unele lucruri sunt încă neclare sufletului tău însă cu timpul îţi vei da seama de ceea ce trebuie să faci!Pafi probabil îţi va fi alături de multe ori!
    ai grijă,baftă la teză!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..e foarte neclar , sper si eu sa-mi dau seama. Multumesc ! :*

      Delete
  5. Am trecut și eu prin asta , și am rămas fără nimeni , chiar nimeni . Trebuie să-ți alegi foarte bine prietenii , nu trebuie să îi ai așa .. doar ca să îi ai . Iar Pafi e o alegere foarte bună :)
    Cât despre D, știu tipul ăsta de băieți .. :( eu am sfârșit cu el ignorându-l ..

    ReplyDelete
  6. " Pafi e doar un bun prienet " :)) Ironia e ca ei sunt si cei mai buni ca iubiti. Eu m-am indragostit de prietenul meu cel mai bun fara sa-mi dau seama. Nu stiam exact ce simt pentru el, dar pe parcurs s-a dovedit ca eram indragostita, chiar daca tineam la cel dinaintea lui. Sentimentele s-au departajat intr-un final, iar pentru el erau cu mult mai puternice. Nimic nu e mai frumos decat ca iubitul tau sa-ti fie in primul rand cel mai bun prieten.
    El imi e mie tot!

    Dar nu este o regula asta, sa te indragostesti de prietenul cel mai bun. Uneori poate nu e asa :D, cu toate ca nu prea am intalnit eu cel putin cazuri de genul.
    Depinde si de cum sunteti voi 2 unul cu celalalt.

    ReplyDelete
  7. Asa e ...uneori trebuie sa fii rea cu cei din jur ca sa-ti fie tie bine .

    ReplyDelete
  8. Dacă respectivul D. nu poate să vadă ce suflet minunat ai, ce persoană bună eşti.. Atunci e clar că nu te merită şi că nu are rost să suferi din cauza unei asemenea persoane. Aşa cum s-a repetat în fiecare comentariu de aici, eşti norocoasă că-l ai pe Pafi şi să-l ţi pe Pafi aproape. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga mea si multumesc tuturor caci fara voi ar fi mult mai greu !
      :*:*

      Delete
  9. Nu renunta la fericirea ta!

    ReplyDelete
  10. Un singur lucru iti mai spun Alexandra.. niciodata sa nu iubesti pe cineva de care-ti place. Iubeste pe cel ce te iubeste...

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu