Friday 16 November 2012

Nu am titlu potrivit .

   Si revin . Aceeasi eu .
Imi vad ochii negrii in oglinda si la naiba ! Imi vine sa ma dau cu capul asta gol si prost de toti peretii ! O lacrima nu ma lasa in pace si ma incurca in ochi , fata mi-e plasa de lacrimi si mereu , dar mereu cand plang trebuie sa-mi vad chipul asta in oglinda , sa-mi dau seama , pentru a "miliarda" oara cat de urata sunt , cat de nepotrivita , cat de <<nu asa cum  vreau eu>> . 
Aseara doar imi zicea cum o tipa l-a apucat de mijloc si i-a zis cu o voce blanda " ma lasi si pe mine sa trec..te rog ? " si cum vrea sa-i vorbeasca dar nu stie cum , si cum eu rad de timiditatea lui dar sunt in acelasi timp induiosata , si il ajut . Si imi calc pe inima si ii spun cum ar putea face , si ii dau idei , si-mi este recunoscator , si-mi mai spune ca sunt singura fata cu care vorbeste asa ceva , si ma bucur , un  moment , ii vreau doar fericirea . Un moment etern , ma culc cu un gust amar si ma trezesc cu un gust acru in inima . O crapatura parca imi fulgera dimineata sufletul , nu stiu de ce , plec la scoala incercad sa ma trezesc din moleseala obisnuita mie . Urasc tot ce tine de mine , urasc ca nu stiu ce simt . Iubire , ura , indiferenta ?! Dau test fulger la romana , imi dau seama ca am o tona de invatat si nici un gand sa ma apuc , si intra pe mess , si-mi spune alte chestii..si imi da poza cu ea . Si .. si BUF ! Crapatura si-a continuat penibilul joc , si s-a spart . Las rock-ul un  moment , ma duc la muzica romaneasca , veche , si plang leganandu-ma pe scaun ca o nebuna . Nestiind de ce , imi dau seama ca urmeaza sa raman cu inca o amintire , o amintire frumoasa partial dar trista in final  si urmatoarea data cand voi plange , va fii si pentru el , si pentru ei , si pentru ea , si pentru toti ..ca de fiecare data , toate sentimentele lovindu-ma pe mine . 
Si-am incheiat . 

6 comments:

  1. fiecare cuvânt e o stare,ceva inexplicabil!nu trebuie să fie un titlu potrivit!până la urmă...tot ceea ce contează e ce urmează.
    adevărat!muzica chiar reprezintă o eliberare!

    ReplyDelete
  2. Si eu am ochii negri .. :D
    Un sfat, nu mai plange atat:| nu are rost, pe bune !

    ReplyDelete
  3. E bine ca reusesti sa te descarci prin plans ..

    ReplyDelete
  4. Prietena draga! Iti daruiesc o imbratisare virtuala, si sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul! :)

    ReplyDelete
  5. Nu trebuie sa-i lasi pe cei din jur sa iti strice starea de spirit. Si ,,Nu mai plange pentru nimeni, frumusetea este prea scumpa"!

    ReplyDelete
  6. fiecare femeie e frumoasa in felul ei. apreciaza-te mai mult.
    incearca sa fii langa el. candva isi va da seama de adevar .
    te pup

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu