Monday 19 November 2012

Monotonie .

  Si mi-am promis , mi-am promis ca il uit dar e imposibil . Si el a fost chiar dragut zilele astea , si m-a bagat in seama des si ... cred ca ma obisnuiesc cu ideea ca gelozia asta penibila nu-si are rostul , ca pana la urma nu depinde de el , sau cel putin nu trebuie sa depind de el sau de altcineva. Imi place cand il visez , la modul ala serios , fiindca diminetile reci de luni sunt mai blande , dar e , e ca o intelapatura de ac , nu , nu una , miliarde . Si te gandesti , te gandesti cum visele raman acolo ingropate in tine , si cu timpul dispar , asa cum cad frunzele toamna . Saptamana asta e plina , de-a dreptul . Vine tata , am doua teze , maine ma duc in excursie la Bucuresti...In rest , nimic nou , viata mea monotona continua sa patineze pe sinele vietii in continuare , nu ma astept la un viitor interesant , magnific , desi intotdeauna am sperat ca viata mea sa fie ca in carti , sau filme , dar cu final fericit desigur . Ei bine nu e ca si cum mi-am vazut viata intr-un glob magic si stiu ca ma voi plictisii pe vecie , orice se poate intampla pana la urma.. 
In fine , revenind , totul e plictisitor si ce ma ingrijoreaza e ca nu am chef sa-mi invat pentru teze , dar eh..la geografie si romana nu imi fac griji , matematica e problema , dar pana pe 29 mai e . 
Voi ce mai faceti ? 

12 comments:

  1. Viitorul se dovedeste interesant uneori.Viitorul e imprevizibil.Multa bafta la teze!Si eu am o teza saptamana asta!>:D<

    ReplyDelete
  2. Găsește în toate aceste monotonii ceva interesant.
    Eu mă lupt cu orarul la facultate.
    Succes la teze. Îți doresc chef la învățat și timp fain în excursie. :)

    ReplyDelete
  3. Si eu am unele momente in viata monotone

    ReplyDelete
  4. La mine in momentul de fata cea mai mare problea este scoala! Highschool sucks!!

    ReplyDelete
  5. Distracție plăcută în excursie și succes la teze!
    Eu deja am dat două, mai am trei.
    Ceea ce ai descris la început îmi amintește de unele momente din trecut în care mă simțeam la fel.
    O seară frumoasă! :D

    ReplyDelete
  6. Hmm, cam toata viata invatam, dar cand visam nu mai invatm, cand visam atunci train si atunci trebuie sa train ca in vis;).

    ReplyDelete
  7. Ei bine.. ce sa mai fac..? Uite ca si tine.. sunt un pic speriat de teza la mate.. :P
    In rest, vezi tu? In viata nimic nu este corect, dar viitorul ramane cel mai misterios si interesant lucru. Aceasta unealta a vietii (viitorul) poate fi uneori benefica, alteori malefica. Dar cine stie? Noi cu totii traim si speram la un viitor mai bun :) Si vreau sa cred ca viitorul ne va rezerva tot ce e mai bun :)

    ReplyDelete
  8. Si viata mea este putin plictisitoare datorita rutinei zilnice care este mereu aceeasi... dar asta e :)

    ReplyDelete
  9. Eh lasă , excursia te va ajuta să îți revii :)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu