Wednesday 7 November 2012

Alte lucruri .

  Mda.....cand am scris si eu aproape toata postarea asta , da , s-a luat curentul . Deeee ceeee ?! Miercuri..corect , deci nu suport cand scriu ceva si sunt intrerupta , mi se taie tot firul , nu o sa mai pot formula la fel niciodata ! 
Oricum , incepusem cam asa :
  A fost o zi chiar buna , pana acum cel putin si mai ales luand in calcul faptul ca e infricosatoarea zi de MIERCURI . Primele ore , chimie , chimie luni , chimie miercuri...mai bine faceam mate ! Azi nebuna nu s-a luat de mine , tot ce a zis a zis la adresa mea a fost :
-Tu, micuta din ultima banca , in picioare !
Ma ridic cu un zambet sictirit pe fata si cu mainile la spate de parca eram la gradinita si ma gandeam ce o vrea ...
-Ti-e somn asa ? 
Ha ? Femeie , ma ridici in picioare doar sa ma intrebi daca imi e somn ? Da , logic ca da , dar nu asta e problema . Tu ma plictisesti . Urasc oamenii , materiile si lucrurile plictisitoare , mai ales ,...nu te suport pe tine si m-am saturat sa-ti vad fata trei ore pe saptamana.
Acum , partea buna a fost ca nu am facut istorie si nici mate , ceva consiliu habar n-am . O tema kilometrica la mate .. doua exercitii mi le-a facut Cosmin ( baiatul despre care am scris ) , in schimbul unui pupic .. Hi hi . Acum as pune semnul care roseste si care rade dar ma feresc de emoticoane pe blog . M-am " certat " cu Cristina , si apoi ne-am despartit bancile , am ras in continu si dupa ore am primit " bataia " promisa de la ea , e si o tipa puternica asa ca am avut motiv sa fug . Dar m-a prins , si  m-a pus jos , pe strada si tot zicea " Mai faci , mai faci ? " iar eu " Iubita mea frumoasaa ! " Apoi avea nu stiu ce discutie cu Andreea din care am auzit doar atat : 
A : - Pariu ? 
C : - Da !
A : - Cine castiga o bate pe Alexandra .
Eu : - Ceeeee , nuuuuu , dar de ce euuu ?! 
Si cam atat pe azi..alte chestii , hm .. ieri m-am simtit rau . Sufleteste . Simteam un nod in suflet , nu pot sa explic exact ce simteam . Cateva lacrimi s-au avantat la coltul ochilor dar le-am alungat rapid . Probabil din cauza ca imi e dor de idiotul diferit   , nu stiu . 
Aa..scuzati-ma daca nu am citit unele postari sau ceva , dar nu prea am avut timp , si va rog daca ati vrea , vizitati blog-ul lui Ionut , un blog care mie imi place mult , scrie numai lucruri frumoase si adevarate : 
http://viatata.net/
Si .. blog-ul  meu cu povesti : www.ascunsascriepovesti.blogspot.com
O zi frumoasa !

7 comments:

  1. hmm chimia asta :D. La fel ca si tine, prima ora am avut chimia si ghici! Test ;)). Ce mai zi a fost si azi.. apoi am avut noroc ca ultima ora nu s-a facut :P asa ca.. relaaaax :X

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ihh..Chimie.Ce afurisite si crizate sunt profele astea!Iti vine sa le dai cu capul de catedra-.-

    ReplyDelete
  5. La fel ca tine, uram orele de chimie si pe profa de chimie. Si ,,adoram" la maxim momentul cand ma asculta...aveam in acele momente un mare drag fata de ea incat imi venea sa arunc cu un scaun dupa ea :))

    ReplyDelete
  6. Ahhh...chiar azi am avut chimie.Nu a mers prea bine...

    ReplyDelete
  7. Amuzant ca nimănui nu-i place chimia ;))

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu