Tuesday 14 October 2014

..

" Stop worrying about someone that isn't worried about you. Never leave your key of happiness in someone else's pocket . " 
Sunt momente in care ma simt plina de viata altora . Este vorba despre persoanele care ma coplesesc cu problemele lor  incat nu-mi mai aud propriile ganduri . Nu imi dispalce ce-i drept , ma face sa ma simt intr-un fel sau altul importanta , iar asta este ceea ce imi place mie sa fac , sa vorbesc cu oameni . Imi e teama de fiecare moment care anunta o posibila singuratate , imi e teama de fiecare secunda in care sunt uitata si de fiecare moment in care nu contez , pentru ca eu vreau sa contez , iar pentru a conta trebuie sa muncesti .
Dar chiar si asa , uneori sunt obosita , satula , vreau liniste . Uneori vreau sa ma gandesc la mine . E , de asemenea , amuzant cum oscileaza viata , saptamana trecuta nu stiam pe cine sa " consolez " mai intai , saptamana asta e liniste si pace , am timp sa ma gandesc la tot ce mi se intampla .
 Nu stiu cum decurge viata mea , in acest moment sunt dezamagita si nu stiu ce ma deranjeaza mai mult , dezamagirea insasi sau faptul ca sunt dezamagita ? Chiar si asa , prefer sa fiu dezamagita decat plictisita , adevarul despre mine este ca am o permanenta nevoie de oameni cu care sa-mi ocup timpul . Uneori sfarsesc rau . 
Ma plictisesc si astfel ii ranesc pe altii sau , ma indragostesc si astfel ajung eu sa fiu ranita . Felul meu de a fi ma ... seaca de puteri  . Iar acum mi-e dor de o persoana care probabil nu ma va cauta niciodata , si este si un fel de strain , ce zi frumoasa . 
P.S : Nu mai stiu sa scriu .
Ascunsa

2 comments:

  1. Am tot citit ce scrii si m-am gandit la ceva. Cauti mereu compania oamenilor, cauti anumiti oameni care sa iti fie aproape, vrei sa te simti speciala, vrei sa ai pe cineva cu care sa imparti lucruri, cel putin asta am inteles eu, corecteaza-ma daca gresesc, dar, ce ai spune daca ai renunta la asta? Poate ca nu oamenii sunt ceea ce ai nevoie. Eu cred ca tu acum ai nevoie sa te cauti si sa te gasesti pe tine, sa iti formezi niste valori, niste teluri, sa iti fixezi bine calitatile si sa iti depasesti defectele, sa capeti incredere in tine, in fortele tale de una singura.

    Ca sa te simti bine si sa fii ok, trebuie in primul rand sa fii impacata tu cu tine.

    Si eu am fost asa intr-un timp. Cautam prieteni, eram singura si ma simteam respinsa. Si acum ma mai simt asa uneori, in unele locuri cu animitit oameni, dar am ajuns sa nu mai pun la suflet pentru ca imi cunosc valoarea si tocmai de asta am dreptul sa refuz unii oameni si sa ii aleg pe ce ce merita.

    Eu te vad o persoana buna, calda, care cauta oameni care sa ii fie aproape, dar poate ca ai nevoie sa iti stabilesti cine esti, sa te vezi la valoarea ta, sa nu te mai subestimezi si sa nu mai faci loc oricui in viata ta.

    ReplyDelete
  2. De ce nu încerci să nu mai fi dependentă de oameni?Ei vine și pleacă...

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu