Tuesday 17 June 2014

Birthday

  Nu am nimic de spus , de fapt , am prea multe de spus si prea putine cuvinte , prea multa dezamagire. 
Speram ca voi avea si eu macar o zi in care nu va fi nimic oribil , in schimb am primit o zi in care aproape totul a fost . Noroc ca ziua asta e doar o data pe an . 
Azi se presupune ca ar trebui sa-mi celebrez viata , sa ma bucur de ce am "realizat" in anii acestia si sa fiu inconjurata de oameni dragi. Cel putin , asa se intampla in cazul altora . 
In cazul meu , viata mea este stupida in fiece zi . Nu mult dupa doisprezece noaptea am avut o " cearta  " colosala cu una dintre cele mai importante persoane din viata mea , C. ( Pafi ) 
Este ultima conversatie si gandul ca nu o sa mai vorbesti niciodata cu cineva doare , oricat de tare ai fi . Niciodata este o perioada destul de lunga ...
In ziua asta mi-am dat seama mai mult ca niciodata ca nu contez si ca sunt singura , din toate punctele de vedere . Urasc ziua asta si urasc ca m-am nascut . 
Dupa ce am plans toata noaptea si am dormit aproximativ 4 ore , m-am trezit sa plang iar . 
Singura persoana care a fost langa mine a fost A. , restul oamenilor , pe langa cei care au uitat de ziua mea sau n-au vrut sa-mi zica nimic, m-au dezamagit intr-un mod dramatic .
Stiu ca nu sunt importanta pentru ceilalti oameni si nu ma plang de treaba asta , daca eram altfel probabil oamenii ma iubeau , insa durerea persista , mereu va persista .
Daca am invatat ceva anul asta e faptul ca viata e urata daca esti ca mine si , daca ajungi sa urasti viata , ea te va uri de zece ori mai mult . Am inteles ca trebuie sa inveti sa convietuiesti cu oameni pe care probabil nu-i placi , caci daca incepi sa te porti cu ei asa cum ai vrea , vei ajunge si mai singur decat esti si vei fi respins fara niciun fel de mila . 
Am invatat ca atunci cand ei decizia sa " faci curatenie " in cercul tau de prieteni trebuie sa fi sigur ca esti pregatit sa suporti o singuratate absoluta . Nu astepta nimic de la oameni pentru ca dezamagirea nu este cel mai placut sentiment . Inainte sa dai cu piatra in celalalt trebuie sa intelegi ca tu esti cel mai probabil de sute de ori mai rau , trebuie sa intelegi ca oamenii trebuie acceptati asa cum sunt ei si cel mai important , inainte sa iei decizii si sa spui cuvinte , trebuie sa te gandesti extrem de bine caci de asemenea ,consecintele dor.
Mi-a trebuit un an plin de durere ca sa ajung la concluziile astea . Si chiar si atunci cand ai ajuns , nu inseamna ca esti in stare sa le aplici , inseamna ca ai pierdut un numar prea mare de oameni pe care-i iubesti si cu care nu o sa mai vorbesti niciodata pentru ca esti foarte prost si foarte rau si foarte cretin .
Persoanele ce mi-au facut o aniversare de neuitat anul trecut sunt persoanele care-mi lipsesc enorm anul asta . Persoane pentru care am plans toata ziua , persoane ce nu simt la fel pentru mine si asta din cauza mea . Dar nici oamenii ce nu erau in viata mea anul trecut si au intrat pe parcurs nu au ramas . E amuzant ca un an are doisprezece luni  si din aceste doisprezece , cel putin noua le-am petrecut plangand , trista si fara niciun rost . Si as fi in stare sa suport , dar gandul ca nu se va termina , gandul ca am pierdut atat si ca sunt asa de singura este cel ce te omoara cate putin zilnic.
E o zi trista , mereu o sa fie , pentru ca atunci cand iti urasti propria viata si esti singur ramai asa , foarte multa vreme , iar faptul ca te-ai nascut nu mai este o bucurie pentru nimeni , nici macar pentru parintii tai . 
Ascunsa

2 comments:

  1. Dupa parerea mea ai avut o zi foarte proasta si dat fiind ca s-a nimerit sa fie si ziua ta de nastere te pripesti la concluzii. Nu mai fi asa dura cu tine insati, zilele insorite vor sosi in curand, trebuie doar sa ai rabdare si sa fi pregatita pentru ele.
    Nu lua decizi si nu oferi concluzi cand esti suparata, de cele mai multe ori nu sunt adevarate.
    La multi ani, inca o data si sper sa te vad fericita curand! Pupici! :*

    ReplyDelete
  2. La mulți ani fericiți,cu întârziere.:( Și eu am avut o zi de naștere oribilă anul trecut,anul acesta nu știu cum va fi.În orice caz,tu meriți să fii fericită,și mă exasperează faptul că unii dobitoci nu țin cont de asta!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu