Tuesday, 17 June 2014

Birthday

  Nu am nimic de spus , de fapt , am prea multe de spus si prea putine cuvinte , prea multa dezamagire. 
Speram ca voi avea si eu macar o zi in care nu va fi nimic oribil , in schimb am primit o zi in care aproape totul a fost . Noroc ca ziua asta e doar o data pe an . 
Azi se presupune ca ar trebui sa-mi celebrez viata , sa ma bucur de ce am "realizat" in anii acestia si sa fiu inconjurata de oameni dragi. Cel putin , asa se intampla in cazul altora . 
In cazul meu , viata mea este stupida in fiece zi . Nu mult dupa doisprezece noaptea am avut o " cearta  " colosala cu una dintre cele mai importante persoane din viata mea , C. ( Pafi ) 
Este ultima conversatie si gandul ca nu o sa mai vorbesti niciodata cu cineva doare , oricat de tare ai fi . Niciodata este o perioada destul de lunga ...
In ziua asta mi-am dat seama mai mult ca niciodata ca nu contez si ca sunt singura , din toate punctele de vedere . Urasc ziua asta si urasc ca m-am nascut . 
Dupa ce am plans toata noaptea si am dormit aproximativ 4 ore , m-am trezit sa plang iar . 
Singura persoana care a fost langa mine a fost A. , restul oamenilor , pe langa cei care au uitat de ziua mea sau n-au vrut sa-mi zica nimic, m-au dezamagit intr-un mod dramatic .
Stiu ca nu sunt importanta pentru ceilalti oameni si nu ma plang de treaba asta , daca eram altfel probabil oamenii ma iubeau , insa durerea persista , mereu va persista .
Daca am invatat ceva anul asta e faptul ca viata e urata daca esti ca mine si , daca ajungi sa urasti viata , ea te va uri de zece ori mai mult . Am inteles ca trebuie sa inveti sa convietuiesti cu oameni pe care probabil nu-i placi , caci daca incepi sa te porti cu ei asa cum ai vrea , vei ajunge si mai singur decat esti si vei fi respins fara niciun fel de mila . 
Am invatat ca atunci cand ei decizia sa " faci curatenie " in cercul tau de prieteni trebuie sa fi sigur ca esti pregatit sa suporti o singuratate absoluta . Nu astepta nimic de la oameni pentru ca dezamagirea nu este cel mai placut sentiment . Inainte sa dai cu piatra in celalalt trebuie sa intelegi ca tu esti cel mai probabil de sute de ori mai rau , trebuie sa intelegi ca oamenii trebuie acceptati asa cum sunt ei si cel mai important , inainte sa iei decizii si sa spui cuvinte , trebuie sa te gandesti extrem de bine caci de asemenea ,consecintele dor.
Mi-a trebuit un an plin de durere ca sa ajung la concluziile astea . Si chiar si atunci cand ai ajuns , nu inseamna ca esti in stare sa le aplici , inseamna ca ai pierdut un numar prea mare de oameni pe care-i iubesti si cu care nu o sa mai vorbesti niciodata pentru ca esti foarte prost si foarte rau si foarte cretin .
Persoanele ce mi-au facut o aniversare de neuitat anul trecut sunt persoanele care-mi lipsesc enorm anul asta . Persoane pentru care am plans toata ziua , persoane ce nu simt la fel pentru mine si asta din cauza mea . Dar nici oamenii ce nu erau in viata mea anul trecut si au intrat pe parcurs nu au ramas . E amuzant ca un an are doisprezece luni  si din aceste doisprezece , cel putin noua le-am petrecut plangand , trista si fara niciun rost . Si as fi in stare sa suport , dar gandul ca nu se va termina , gandul ca am pierdut atat si ca sunt asa de singura este cel ce te omoara cate putin zilnic.
E o zi trista , mereu o sa fie , pentru ca atunci cand iti urasti propria viata si esti singur ramai asa , foarte multa vreme , iar faptul ca te-ai nascut nu mai este o bucurie pentru nimeni , nici macar pentru parintii tai . 
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu