Tuesday 8 July 2014

Summer nights

    Ca tot vorbeam despre amintiri frumoase... este amuzant cum ele apar in viata noastra atunci cand nu te astepti , ca niste daruri pe care viata ni le ofera ca sa ne ajute sa continuam atunci cand durerile ne inconjoara si sa ne ajute sa intelegem ca putem avea si clipe frumoase .
Aseara a fost una din acele zile cand viata , Dumnezeu , poate amandoua , mi-au facut mie un astfel de cadou .
Eram inconjurata de oameni in prezenta carora ma simt bine iar printre ei se aflau doua persoane care-mi fac viata mai frumoasa , doua  persoane la care tin , doua persoane care merita iubirea mea dar pe care deseori mi-e frica sa le-o acord . E frumos sa realizezi ca esti fericit si fara oamenii fara de care credeai ca nu poti trai . Poate ca ei au lasat un gol in viata ta , poate ca iti lipsesc , poate ca viata ta n-o sa mai fie niciodata la fel fara ei dar cel putin realizezi ca poti sa zambesti in ciuda acestor lucruri , ca poti sa zambesti pentru tine si ca poti sa gasesti alti oameni care sa te faca sa zambesti . Acesti noi oameni niciodata n-o sa-i poata inlocui pe cei din trecut la fel cum nici pe ei nu o sa-i poata inlocui nimeni , dar e ok asa , e ok pentru ca e frumos sa vezi cati oameni minunati ai intalnit si cat de unici sunt fiecare in viata ta .
Aseara am aprins un foc langa o banca , era un foc mic facut din ambalaje si iarba gasita prin jur , era un foc intretinut greu , un foc facut pentru a.... alunga tantarii .
Si era tare . Eram entuziasmata pentru ca ma gandeam ca n-am fost niciodata intr-o tabara si ca mereu mi-am dorit , eram entuziasmata pentru ca m-am simtit ca si cum tabara a venit la mine , cum stateam noi acolo , in jurul focului . Era interesant cum lumina lui ne punea sclipiri in ochii si cum semi-luna parca se lupta cu norii ca sa poata sa ne vada . 
Eram doar noi si-un foc .
Iar eu  probabil ca eram singura care simtea toate astea , ei nu vor stii niciodata cat de fericita am fost atunci . Eram imbracata in hanoracul lui care-mi venea peste genunchi pentru ca da  , cred ca incep sa ma indragostesc de altcineva insa nu vreau sa ma gandesc la asta fiindca dragostea inseamna suferinta iar eu nu vreau sa sufar iar , vreau sa raman asa .
Si cu toata astea n-am putut sa refuz glumele si acele "conflicte " ce-l faceau sa ma imbratiseze si imi pare rau ca trebuia sa fie o imbratisare scurta , ca sa nu lase loc de interpretari . Imi pare rau ca a trebuit sa-mi iau bratele din jurul lui si sa-l indepartez  ca sa nu fiu inconjurata de glume si tachinari din partea celoralalti .
Dar hanoracul lui a fost pe mine , si mi-a placut .
Iar cand  stateam jos langa foc , A. m-a intrebat asa , doar pentru noi daca sunt fericita si am spus ca da iar ea a spus " da ? " iar eu am spus " da " si parea fericita pentru ca dupa atata vreme .. am spus da . Am spus da fara sa gandesc .
Iar seara asta care n-as fi vrut sa se termine s-a incheiat cu mine , el , A. si inca o persoana cand am aprins un lampion chiar langa casa mea iar dupa ce ei au pleacat am ramas singura pe strada si m-am uitat la el pana ce s-a stins si a cazut , pana ce-a ramas doar noaptea . Si nu se putea sa nu-mi pun si o dorinta .. 

Ascunsa

3 comments:

  1. Ce frumos!
    Ma bucur pentru tine!

    ReplyDelete
  2. Esti un anonim simpatic .

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos!
    Felicitari!
    Te tuc si la cat mai multe momente ca astea!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu