Tuesday 5 August 2014

Reminder : BE A BAD BITCH

  I was stupid, inconsiderate, blind, indecisive, in over my head… worst of all, I was falling for you.
Probabil ca fericirea nu e facuta pentru toata lumea . Cunosc oameni fericiti si impacati cu propria lor viata . Cunosc oameni care sunt fericiti mult timp si rar se intampla ca viata sa le ia fericirea sau sa le dea lectii dureroase. Probabil ca eu nu ma aflu printre ei . 
E dificil sa scriu . E dificil sa scriu chiar si atunci cand incepe sa doara , a devenit greu sa ma exprim chiar si atunci cand familia nu mai e de mult familie , cand oamenii te mint in fata , cand viata ta e separata de viata celor pe care probabil ii iubesti cel mai mult . E dificil ca singurul lucru de care ai nevoie e singurul lucru pe care nu-ti permiti sa il ai , iubirea . Poate ca iubirea te inalta , te face mai bun  dar si cand se hotaraste ca nu mai are chef de tine n-ai decat sa faci cum stii . 
Iubirea nu e pentru toata lumea , nota pentru sine : nu iubi daca nu-ti poti asuma riscurile unei suferinte colosale . 

Cand intalnesti oameni de care crezi ca te-ai putea atasa mult prea profund , pleaca , pleaca cat poti de repede , legaturile sunt periculoase . Poti sa-ti traiesti viata nefiind neaparat fericit sau trist , poti sa-ti traiesti viata facandu-ti mici bucurii sau facand bucurii altora dar n-ai de unde sa stii ca poti sa-ti traiesti viata cu ghearele suferintei pe tine .
E periculos si de cele mai multe ori e degeaba .. Cand iubirea e pierduta raman doar lacrimi si amintiri care dor si nu se duc niciodata , ramane neincrederea , ramane instinctul de a te feri de oameni ca sa nu mai patesti din nou asta , ramane singuratate si de cele mai multe ori , asa se formeaza oamenii rai .
Oamenii rai ajung sa fie rai pentru ca au fost raniti asa ca , la un moment dat , ranitul nu mai e ranit pentru cei din jur , e doar un alt om rau . Deci.. crezi ca viata poate fi traita cu tristetea ?
Nu . Iar totul vine din iubire , asa ca , poate doare , dar probabil ca e mai bine sa nu iubesti uneori ...sau mereu.

Dupa o iubire pierduta raman doar lacrimile de la patru dimineata . Lacrimile tale . Si mai e ceva , gandul ca celalalt , probabil , doarme . 
Nu iubiti daca nu sunteti suficient de puternici incat sa nu va dati cu capul de pereti cand totul se termina . Dar mai important decat voi insiva sunt cei din jur .
Pentru ca viata voastra va apartine si voi decideti ce si cand , dar sa decideti indirect pentru altul nu-i ok . Uneori trebuie doar sa taci . Daca nu esti sigur , daca nu stii sau daca nu te intereseaza , taci sau pleaca . Le poti face pe amandoua in acelasi timp .
Sa nu zici " te iubesc " cand nu stii nici macar tu daca e adevarat. In acest fel poti provoca dureri nesfarsite si se presupune ca nu vrei asta.
" Se presupune "
Ascunsa

3 comments:

  1. Postarea asta suna ca o inima franta. Esti okay? *stupid question* Sunt aici pentru tine, ori de cate ori vei avea nevoie. Priveste inainte, daca persoana a fost in stare sa te raneasca si dupa aceea sa doarma linistita nu te merita. Gather up. :)

    ReplyDelete
  2. Ascunso,nu suferi!Fii de piatră și va fi totul bine!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu