Friday 29 August 2014

Last days of Summer

"Life moves pretty fast . If you don't stop and look around once in a while , you could miss it."
  Am tanjit dupa vara asta pe tot parcursul scolii , am dorit vacanta asta pana in ultima zi de scoala cand am ajuns acasa , m-am uitat in jur si am realizat ca tot cosmarul s-a terminat .
Cand oamenii aud raspunsul " Nu-mi place la scoala " isi imagineaza ca marea mea problema sunt notele , temele si lectiile nesfarsite . Ceea ce este oarecum adevarat , dar invatatul , la urma urmei , nu te poate omori , pe cand , oamenii naspa din jurul tau pot . Mai mult sau mai putin metaforic. 
Asa ca , dupa ce anul scolar ce a trecut a fost probabil cel mai prost din toata existenta mea , vacanta asta a fost o binecuvantare , iar acum , se duce . 
Adevarul este ca nu sunt complet sigura ca pot sa fac asta , ca pot sa fac fata din nou la toata drama , intr-un an se pot schimba multe , dar in trei luni ? Probabil nu o sa-mi suport colegii la fel de mult cum nu i-am suportat nici anul trecut .  Nici vara asta n-a fost , de asemenea ,  atat de linistita . Am avut parte de doua relatii incheiate , a doua fiind destul de dureroasa . Am avut parte de momente frumoase  dar au fost si lacrimi . Iar acum ? Sunt , probabil , neutra . 
Nu pot sa spun ca sunt fericita . E neplacut cand persoanele cu care obisnuiam sa vorbesc , care insemnau totul pentru mine inca se situeaza pe primele locuri in chat-ul din Facebook desi nu mai vorbim , e neplacut cand melodiile din playlist imi amintesc atat de multe lucruri pe care uneori as prefera sa le uit . E neplacut cand te simti tradat , deseori singur , uitat . Imi e dor de oameni la care nici macar nu indraznesc sa ma gandesc , imi e dor de fostul meu iubit si ce e mai frustrant e ca el , probabil , nu-si mai poate aminti numele meu . Si nu stiu ce e mai trist , faptul ca mi-a spus ca ma iubeste iar trei saptamani mai tarziu il deranjau telefoanele mele , faptul ca am fost atat de proasta incat sa cred  sau faptul ca am renuntat de mai multe ori la muntele meu de orgoliu intretinut cu multa grija pentru o persoana care nu merita ? 
Da , presupun ca viata e uneori prea plina de greseli si contradictii . In momentul de fata nu-mi doresc sa ma mai indragostesc niciodata , sau cel putin , nu pana imi intaresc mintea , inima si orgoliul mai mult ca oricand . 
De asemenea , uneori am impresia ca viata rade de mine aducandu-ma mereu fata in fata cu acel cineva care m-a terorizat si m-a facut sa ma simt oribil intreg anul , acel cineva de care mereu reusesc sa scap ca apoi sa se intample ceva sa reapara .
Dar , trecand peste drama vietii mele , nu sunt in totalitate trista deoarece au existat momente in  viata mea in care am fost cu adevarat singura , uitata . Au fost momente cand treceau zile in sir iar singurele persoane cu care vorbeam rareori erau parintii mei , au fost momente cand am stat pe covor si am plans pana am inceput sa nu mai vad si au fost momente cand chiar nu-mi mai doream nimic de la mine sau de la viata mea .
Si de fiecare data am mers mai departe  iar acum pot spune ca am cativa prieteni . Poate nu sunt toti adevarati , poate inca ma mai simt singura uneori , poate nu sunt de durata dar cel putin sunt cautata , cel putin mai ies pe afara si uneori chiar ma distrez.
Mi-am facut chiar si un nou prieten si sincer , chiar as vrea sa-l tin aproape , am mai invatat din greseli . Problema e ca noul prieten e baiat , asa ca daca ma indragostesc de el , ma arunc de pe scoala , serios . 

NU VREAU SA MA MAI INDRAGOSTESC NEVER !!! 
Chiar si asa , mi-a placut vara asta , m-am relaxat , m-am distrat intr-un fel sau altul , am revazut oameni dragi si s-au produs ceva shimbari .. asa ca nu , nu as vrea sa se termine.
Cat despre blog-ul asta , e pe aici un Anonim care sustine ca ma cunoaste , lucru care imi displace total asa ca , te rog respectuos sa imi dezvalui identitatea ta deoarece securitatea blogului e prea importanta si trebuie sa stiu ca esti cineva de incredere ca sa nu il fac privat . Din moment ce tu stii cine sunt e nedrept ca eu sa nu stiu cine esti tu , am nevoie de un nume , am nevoie sa fie al tau .
De asemenea  , multumesc celor ce imi comenteaza si persoanelor care-mi apreciaza blog-ul meu parasit .
Ne vedem la toamna .
Ascunsa

6 comments:

  1. Era un citat interesant...
    ”We accept the love we think we deserve.”

    ReplyDelete
  2. Baietii astia (sa fiu sincera nici nu ma atrag; asa ca vorbesc dintr-o perspectiva mai obiectiva).. Niciodata nu o sa ajungi sa-i multumesti.
    Eu sincer, am 17 ani si nu vreau sa vad vreunu' ca se atinge de mine, nu pentru ca sunt pudica, dar urasc relatiile pentru ca sunt prea tanara ca sa "sufar" din dragoste. Sunt la varsta la care trebuie sa imi fac cerc de prieteni si sa ma plimb cu ei peste tot, nu sa plang pentru un neica nimeni, sa sufar.
    Girl, viata/adolescenta este prea scurta ca sa ti-o pierzi cu un badaran care dupa 2 saptamani isi gaseste, din nou, marea dragoste.
    Mama m-a invatat cea mai mare lectie a vietii : FI INDEPENDENTA si o sa ai doar de castigat.

    ReplyDelete
  3. Îmi pare rău că trebuie să mă reîntorc la școală.Nu te lăsa condusă de băieții aceia.u fac nimic bun în jurul lor,doar distrug.Sunt prea indiferenți ca să fie reali.

    ReplyDelete
  4. M-am regăsit cam în 70% din ce ai scris. Deja vara s-a terminat şi urmează, în cazul meu, un nou început. Sper să am colegi mai buni decât cei din liceu, speranţele mele murind ultimele :)) Am să mai trec pe aici căci îmi place cum scrii :3

    ReplyDelete
  5. Ce-i cu atitudinea asta pesimistă?
    Dacă anul ăsta îţi va aduce schimbări, în bine? Dacă vei cunoaşte oameni noi...

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu