Saturday 16 August 2014

:)

" Don't fuck with my feelings just because you're unsure of your own !!! " 
A trecut o vreme de cand nu am mai scris . Nu simt nevoia sa fac asta , credeam ca nu scriu deoarece sunt fericita dar adevarul e ca au fost momente cand m-am simtit rau , cand am plans si cand m-am simtit singura  si totusi nu am scris .
Ei bine , am scris , n-am scris , chiar nu mai conteaza in acest moment . Nu pot sa zic ca sunt nefericita intr-o masura colosala , am avut momente si mai proaste , insa lucrurile nu sunt nici asa cum am visat .
Este dureros sa vezi ca o persoana pe care candva ai iubit-o ajunge sa te umileasca , dar ce este si mai dureros este atunci cand , desi stii ca ai trecut peste , ca s-a sfarsit , aceasta persoana inca reuseste sa te faca sa te simti prost . Este acea frustrare ca purtarea cuiva care ajunge sa fie neinsemnat inca te afecteaza . Orgoliul ranit doare mai tare decat orice . La mine cel putin. 
Si , de asemenea , ceva si mai dureros este cand prietena ta cea mai buna devine prietena cu acel cineva despre care am spus mai sus , acel cineva a ajuns sa fie pentru mine cam singura fiinta pe care sunt aproape sigura ca o urasc . Stiu ca ura si rautatea este ceva gresit si nu aduce decat consecinte negative , stiu ca daca cineva a fost rau cu tine nu trebuie sa faci si tu la fel ci trebuie sa raspunzi cu dragoste si cu iertare . Cred ca am incercat sa fac asta si cred ca atunci cand voi mai gasi in mine energie si dorinta ca sa iert , voi incerca din nou , insa , in momentul de fata , mi-e scarba si cand imi amintesc numele lui . Acest " om " m-a jignit de multe ori intr-o masura pe care nimeni nu a mai facut-o pana acum si , spre rusinea mea , mi-as dori sa sufere enorm si mi-as dori sa vina un moment in viata lui in care sa se simta la fel cum m-am simtit eu in nenumaratele dati cand m-a facut sa ma urasc pe mine si faptul ca exist .


Singurul om pe care il urasc a devenit apropiat cu singura persoana pe care chiar o consider prieten , il urasc cu toata fiinta mea si totusi , nu am ce sa fac .
Pe de alta parte , " iubitul " meu este in 95 % din timp un ticalos fara inima si cu toate astea , datorita acelui 5 % inca raman cu el , datorita faptului ca sunt prea speriata sa-mi imaginez ca nu voi mai apartine de el , ca n-o sa mai stiu ce face , ca o sa dispara din viata mea , inca raman cu el.
Am in mine prea mult orgoliu ca sa ma chinui sa fac sa mearga ceva bine , sunt prea orgolioasa sa ma obosesc sa devin importanta in viata cuiva , prea orgolioasa sa imi fac noi prietenii si prea sictirita de viata sa ma astept la un viitor promitator .
Probabil ma voi desparti de prietenul meu pentru ca nu suport oamenii care au impresia ca voi fi acolo sa le accept mizeriile toata viata , caci chiar nu voi fi . Pentru mine , sa intorc spatele si sa plec deja a devenit o obisnuinta , durerea exista , dar am realizat ca eu sunt intr-adevar orgolioasa si ca nu-mi pasa cata iubire exista sau nu exista , niciodata nu-mi voi lasa orgoliul , pentru nimeni .
Ascunsa

2 comments:

  1. Eu zic așa:să lași trecutul deoparte,și dacă dorești să fii fericită,fii!Da,știu că asta e misiune imposibilă,știu cât de greu e să uiți și să îți vezi prietena cea mai bună cu acel cineva,însă Ascunso,toate trec!De ce nu te concentrezi asupra prietenului tău?Chiar dacă e ticălos,sunteți împreună,și nu cred că i-ar păsa.De ce nu încerci să te transformi într-o stâncă?E mult mai ușor așa.Ei dau în tine,dar tot ei se vor răni.Serios,nu ai motiv pe lumea asta să fii tristă!Viața e așa frumoasă!Și e doar una singură!

    ReplyDelete
  2. Bună, Ale! Şi eu trec prin chestii de-astea. La mine e altceva, dar sentimentele sunt aceleaşi. Ştii şi tu, una caldă, apoi cinci reci... Fii puternică! Dacă vrei să ştii ce cred eu, ei bine, eu cred că fiecare are o perioadă în viaţă când se simte dărâmat, pustiit, lăsat baltă. Eu îmi spun mereu „taci şi suferă acum, bucură-te mai târziu”. Deşi există momente când aproape că nu cred, sunt mult mai multe momente când sunt absolut sigură de acest lucru. Şi dacă tot îţi plac citatele, cunosc unul potrivit pentru starea ta şi pe care să îl adaugi la colecţie: ''Poate că Dumnezeu va dori să cunoşti multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaşte persoana potrivită, pentru ca atunci când o vei cunoaşte în sfârşit, să ştii să fii recunoscător.'' - Gabriel Garcia Marquez
    Aşteaptă, răbdare! :-)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu