Wednesday, 21 May 2014

People :)

 Ma gandeam ca mi-am mai revenit , dar nu .
Am aceeasi stare tampita de fix 21 de zile .
Nu se schimba nimic , m-am saturat , nu mai suport . Incep sa-mi pierd credinta , e ultimul lucru pe care nu-l vreau  dar pur si simplu nu mai pot.
Si totul e naspa.
Afara e cald si eu nu suport caldura si orasul asta care deja incepe sa fie tixit de oameni si iar oameni . Asta urasc chiar mai mult .
Adica mai e un pic pana incepe oficial vara , de ce trebuie sa fie inca de pe acum tixit ?! 
M-am saturat de oameni nesuferiti , m-am saturat sa ma calc in picioare pe cei cativa mm de trotuar pe care-i avem si noi , pietonii .
M-am saturat de strazile astea permanent in lucru , ca nici n-ai pe unde sa calci , m-am saturat sa ma chinui sa ocolesc oamenii ce merg in carduri pe un trotuar plin cu masini parcate si nici macar nu te lasa sa-i ocolesti.

Sunt satula de o tona de chestii.
De colegii astia care sunt , unii dintre ei , efectiv nesimtiti si extrem de needucati.
Si poate ca as face fata nesimtirii , dar mi-e asa sila sa-i vad cum se barfesc unul pe altul iar pe fata sunt cei mai buni prieteni . Eu nu-s asa .
Am o tona de oameni pe care nu-i plac si e ok asa , sa nu-i plac si sa nu ma placa si altii la randul lor , e ok sa nu ne placem unii pe altii , dar nu te da prietenul meu si de fapt cand intorc spatele sa nu stii ce sa spui despre mine .
Cand nu-mi place un om il evit , nu vorbesc cu el decat daca sunt fortata de imprejurari , colegii mei isi spun  " te iubesc " si stau toata ziua impreuna si atunci cand unul din ei se indeparteaza celalalt incepe sa spun tot felul de lucruri.
M-am saturat sa vorbeasca despre ei , sa spuna " ala e gras " , " aia n-are tate si poarta sutien ! " nu mai suport sa aud chestiile astea , intelegeti ? Nu vreau sa ma gandesc ce lucruri se spun cand nu sunt eu de fata , nu vreau sa mai aud nimic .

Toate chestiile astea ma termina , nu mai rezist , sunt plina pana peste cap de atatea vorbe pe care le-am auzit si de atatea rautati si de atata stare naspa si de atata tristete .
Poate ca eu nu sunt mai buna ca ei dar daca am cateodata ganduri rele despre altul macar le tin pentru mine . Nu vreau  sa-i judec  dar sunt asa frustrata pe oamenii astia , pe toti , incat nu mai pot sa tac atat , trebuie sa ma eliberez cumva.
Si da , am sa scriu ca sa-mi amintesc si mai tarziu cat urasc viata de liceu si cat ma urasc pe mine , caci asa amintiri o sa am eu mai tarziu , oameni de care mi-e sila si ura .
Sunt asa dezgustata de oamenii astia din jurul meu , sunt asa  obosita de viata asta nesuferita a mea incat abia daca ma mai suport si pe mine . Si nimic n-o sa se schimbe .
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu